Yaşattıkları için saygı gösterecekmimişiz de yok bilmemneymişte? Yok işler iyi gidince böyle oluyomuşta bilmem ne.Evlatcımısınız yoksa? Selçuğda sahip çıkın. Son 3 şampiyonluğun 2 sinde en büyük pay ondadır belkide 13 gol 15 asist 8 gol 11 asistle. Sizin için istatistikte önemli tabi. Selçuk 6. Olduğumuz sezon 14 gol 7 asist yapmış. Ama Sneijder övülürken Selçuğa ana bacı diss atıyodunuz? Ha ben 2 sinede sövüyorum sevmiyorum istemiyorum, anılmasını dahi. Selçuk. GS den ayrılsın ilk yapacağım onu ağır eleştirmek olucak. Bide biri Drogba örneği vermiş. Drogba 35-36 idi geldiğinde, o yaşında o oyunu oynuyorsa zaten saygı duyulması gerekir. Sneijder 35 inde ibizada parti yaptırır herhalde.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hollanda medyasinda Louis van Gaal'a sallamis.

Sneijder hep böyle bütün hocalarla sorunludur kendisi.

kolunda dövme, yaninda Yolanthe ve altinda Hummer olunca insan ego olarak kendini 1.95 görüyor

Yeni üye olup ilk olarak bu konuya böyle bir mesaj yazmak :)

Yaşattıkları için saygı gösterecekmimişiz de yok bilmemneymişte? Yok işler iyi gidince böyle oluyomuşta bilmem ne.Evlatcımısınız yoksa? Selçuğda sahip çıkın. Son 3 şampiyonluğun 2 sinde en büyük pay ondadır belkide 13 gol 15 asist 8 gol 11 asistle. Sizin için istatistikte önemli tabi. Selçuk 6. Olduğumuz sezon 14 gol 7 asist yapmış. Ama Sneijder övülürken Selçuğa ana bacı diss atıyodunuz? Ha ben 2 sinede sövüyorum sevmiyorum istemiyorum, anılmasını dahi. Selçuk. GS den ayrılsın ilk yapacağım onu ağır eleştirmek olucak. Bide biri Drogba örneği vermiş. Drogba 35-36 idi geldiğinde, o yaşında o oyunu oynuyorsa zaten saygı duyulması gerekir. Sneijder 35 inde ibizada parti yaptırır herhalde.

Ibizada parti yapmak emin olun top pesinde kosmaktan bin kat iyi

fakat burada suclu oyuncu olamaz , bu adamin almasi gereken seviyeyi nice veriyor iste , anca o kadar alir , sen gider 5 verirsen alana degil verene bakacaksin

benzer bir durumun belhandada yasanmasi da muhtemeldir

belhandadan 5 kat yetenekli lato nun gelis maliyeti ve ucreti ortada

guzel soylemisler , ronaldo 2 milyon euroya verilse almayiz 20 milyon olsa zorlariz , 200 olsa daha da yuksek eder deriz

e biz boyle dedikce de karabukten 500 bine aldigimiz ayarda adam rus kazigi ile 10 milyon olur

afiyetle yemeye devam

fakat burada suclu oyuncu olamaz , bu adamin almasi gereken seviyeyi nice veriyor iste , anca o kadar alir , sen gider 5 verirsen alana degil verene bakacaksin

guzel soylemisler , ronaldo 2 milyon euroya verilse almayiz 20 milyon olsa zorlariz , 200 olsa daha da yuksek eder deriz

e biz boyle dedikce de karabukten 500 bine aldigimiz ayarda adam rus kazigi ile 10 milyon olur

afiyetle yemeye devam

Lato ile Belhanda nın kabiliyetlerini karşılaştırdıktan sonra seninle konuşmam mümkün değil. Belhanda 10m kazık değil idealdir. Biz almasak 8.5 a Sevilla'ya gidiyordu bu adam.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mustafa Durak'i önerir, Lato Belhanda dan 5 kat daha yetenekli der (buna Belhandayi istemeyen ve begenmeyen birisi olarak ben bile kicimla gülerim).

Yigit den farkin yok.

Hollanda medyasinda Louis van Gaal'a sallamis.

Sneijder hep böyle bütün hocalarla sorunludur kendisi.

kolunda dövme, yaninda Yolanthe ve altinda Hummer olunca insan ego olarak kendini 1.95 görüyor
Van Gaal'in müthiş bi taktisyen olduğunu söylemiş ama kendisiyle kişisel olarak pek anlaşamadıklarını da aktarmış. 2 senelik haber.

Ayrıca sorunlu olduğu hocalar hangileri acaba? Sayarsan iyi olur.
Sneijder kendisini takımın üzerinde gördü. Ona bu fırsatı riekering ve de jongu onun tavsiyesiyle getiren dursun özbek verdi. İyice yayıldı. Inter'den de sorunlu olduğu icin kovulmustu. Bizden de kovuldu. İki defa üst üste kovuluyorsa dönüp kendine bakmalı. İstediği kadar iyi futbolcu olsun, kimse Galatasaray'dan üstün değildir. Taktik olarak da gitmesi doğruydu çünkü pili bitmişti. Bunları söylemek , verdiği katkıyı inkar etmek veya kin beslemek anlamına gelmez.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İndirime gitmediği için kadro dışı kalmıştı, alakasız.

Van Gaal, Bielsa'dan sonraki en sorunlu hocadır doğru demiş.

Latovlevicinin sol bek olmasi sizi sasirtmasin , futbol teknigi sadece iki calimdan ibaret degildir

belhanda gibiler goz boyar ama is yapmaz , bu belhandayi alacagima sneijder i tutardim

latovlevici yi karabukten alindi gozuyle bakmadan eski videolarindan izleyin ve biraz da bekleyin

bakalim hangisi agizda daha hos tat birakacak gorecegiz

Van Gaal'in müthiç bi taktisyen olduğunu söylemiş ama kendisiyle kişisel olarak pek anlaşamadıklarını da aktarmış. 2 senelik haber.

Terim-Tudor-Mustafa D- Gasperini(İnter). Van Gaal. Yani bu adamın sorun yaşamadığı yer çok az. Fatih Terim gelmeden 6 ay yada 1 sene önce; Sneijderi istemediğine dair açıklama vardı. Sebep söylememişti ama haklıymış.

Terim-Tudor-Mustafa D- Gasperini(İnter). Van Gaal. Yani bu adamın sorun yaşamadığı yer çok az. Fatih Terim gelmeden 6 ay yada 1 sene önce; Sneijderi istemediğine dair açıklama vardı. Sebep söylememişti ama haklıymış.

Hele bu sorunlar td ler ile , takim icerisinde de boyleyse vah o takima

zaten selcuk gibilerin doldugu yerde sneijder e gerek bile yok da karisiklik cikmasi icin

İşe iyi tarafından bakıp Sneijder'e sallama lüksü olan bir kulübüz diye düşünüp sinirlenmemeye çalışıyorum. Yoksa Sneijder'e olan bu bomboş nefret kafayı yedirtir adama. Sneijder devri kapandı artık çıkarın aklınızdan vs. diyenler avını bekleyen sırtlan gibi Nice'in Wesley oynarken yenilmesini ya da oynamıyorken yenmesini bekliyorlar ki sallayabilsinler.

Sneijder denen adam geçen seneki performansıyla değerlendirilmez. Sneijder rezalet oynayan takımı taşıyacak tarzda bir oyuncu değil (ki geçen seneki kadroda hiçbir oyuncu tek başına iş yapamazdı). İşleyen sistemde müthiş işler yapan bir yıldız Wesley. Fazla katkı yapamadı diye laf edenler Muslera'ya da laf etsin. Zira geçen sene o kadar gol yenilmesinde Muslera ne kadar suçluysa Sneijder de kötü oyunda o kadar suçlu. Maaş açısından konuşuyorsanız Muslera da sağlam maaş alıyor hem..

Van Gaal'in müthiş bi taktisyen olduğunu söylemiş ama kendisiyle kişisel olarak pek anlaşamadıklarını da aktarmış. 2 senelik haber.

Real'da kendini özel gördugu için yollanmadimi zamaninda? Sneijder saygi duyulmasi bir oyuncu ona eyv...

ama Hagi'nin bile eksik yönleri elestirilmistik zamaninda Sneijder neden bu kadar ayricalik duyulan bir futbolcu merak ediyorum dogrusu. Özellikle su son 3 sezondur oynadigi igrenc futbol'u göz önüne alirsak. Bir sporcu 33 yasinda bitmisse kendisine bakmamistir demektir. Her türlü elestirilir tipki Selçuk'un elestirildigi gibi.

Aynisini Nice taraftarida yapiyordur eminim.

İşe iyi tarafından bakıp Sneijder'e sallama lüksü olan bir kulübüz diye düşünüp sinirlenmemeye çalışıyorum. Yoksa Sneijder'e olan bu bomboş nefret kafayı yedirtir adama. Sneijder devri kapandı artık çıkarın aklınızdan vs. diyenler avını bekleyen sırtlan gibi Nice'in Wesley oynarken yenilmesini ya da oynamıyorken yenmesini bekliyorlar ki sallayabilsinler.

Sneijder denen adam geçen seneki performansıyla değerlendirilmez. Sneijder rezalet oynayan takımı taşıyacak tarzda bir oyuncu değil (ki geçen seneki kadroda hiçbir oyuncu tek başına iş yapamazdı). İşleyen sistemde müthiş işler yapan bir yıldız Wesley. Fazla katkı yapamadı diye laf edenler Muslera'ya da laf etsin. Zira geçen sene o kadar gol yenilmesinde Muslera ne kadar suçluysa Sneijder de kötü oyunda o kadar suçlu. Maaş açısından konuşuyorsanız Muslera da sağlam maaş alıyor hem..

Muslera çizgisini duruşunu asla bozmadı, hocalarla kavga etmedi, yabancı çetesine girmedi. Muslera içeri Alsada şutları kredisi SONSUZ.

Ayrıca o zaman Sneijderi eleştirmiyorsan selçuğa laf atamada aynı şeyleri söyle. Selçuk en az Sneijder kadar katkı verdi takıma 5-6 senede. Selçuk 3 Sneijder 2 sezondur ÇÖP

afiyetle yemeye devam

sen git tenis izle, basketbol izle ne bilim voleybol izle. Hatirlatim Lato Linnesin yedegi olarak alindi , yaza kadar.

Real'da kendini özel gördugu için yollanmadimi zamaninda? Sneijder saygi duyulmasi bir oyuncu ona eyv...

ama Hagi'nin bile eksik yönleri elestirilmistik zamaninda Sneijder neden bu kadar ayricalik duyulan bir futbolcu merak ediyorum dogrusu. Özellikle su son 3 sezondur oynadigi igrenc futbol'u göz önüne alirsak. Bir sporcu 33 yasinda bitmisse kendisine bakmamistir demektir. Her türlü elestirilir tipki Selçuk'un elestirildigi gibi.

Aynisini Nice taraftarida yapiyordur eminim.
Dogrudur, Real Madrid donemini pek bilmem. Arastirmak lazim.

3 sezon degil, 2 sezon.

Ama hangi hocalarla sorun yasadigini yazmamissin hala. Ben sadece bunu sormustum, farkli meselelerden bahsetmissin.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Trajikomik oluyor artik.

Önce asistleri golleri begenilmedi hicten sayildi kücük takimlara karsi atti diye, sonra Ibiza da ickici oldu, sonra sorunlu oldu, is ahlaki olmayan kisi ilan edildi. Simdi de teknik direktörler ile sorun yasayan bir futbolcu oldu.

Güzel yani devam.

Ayrıca o zaman Sneijderi eleştirmiyorsan selçuğa laf atamada aynı şeyleri söyle. Selçuk en az Sneijder kadar katkı verdi takıma 5-6 senede. Selçuk 3 Sneijder 2 sezondur ÇÖP

selcuk 13/14den beri cöp. Birak cöp, kanser herif . Sneijderin hic hainligini, yanlisini gördün mü, kulübe karsi ? selcugun 1000 tane var sana sayacagimin.

Geri
Üst Alt