- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
bizim belhandamız var.kendisi şu an alakadar etmemeli bizi...
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fatih hacı yaptığı harakiri neticesiyle harcanmış özel hayatında başarılar dilerim ilerleyen yaşamında kendisine.
Bu adamlar boksör değil yalnız adem, yani kısa boylu tıfıl birisi kendinin 3 katı adamı çok rahat bir şekilde indirebilir. Tabi kısa/tıfıl olanın dövüşmeyi bilmesi şartıyla, bilmekten kastım tabiki sokakta iki üç iti dövmekten ibaret değil.
Ha Sneijder-Pogba ikilisi özelinde ben de gözümde pek canlandıramadım Musap'ın bahsettiği sahneyi, o konuda katılıyorum sanırım![]()
92 günden niye 365 güne uzadı cezası?
92 günden niye 365 güne uzadı cezası?
Biz taraftarlar olarak hatayı burada yapıyoruz işte.Adamları hayatının her noktasını Galatasaray'a göre dizayn etmek zorundaymış gibi düşünüyoruz tabi bu sadece fanatikçe bir kuruntudan başka bir şey değil.
Üst yöneticilerden birisi uzatmıştır muhtemelen, çok gereksiz ve yanlış bir iş yaptı. Sevdiğim de bir adam ama yaptığı iş için 90 gün azdı, normal yani.
Benim babam senin babani dover muhabbetine kadar gelmis olay sonunda. Tebrikler hepinize ii frmlr :005:
Adam kimle isterse cekinir foto. Hayirdir yani.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fatih ne yapti ? Iki spora gittim, rahat duramadi mi cocuk ? Yok yani, tartisma yasanmis bir konu da göremiyorum.
Üst yöneticilerden birisi uzatmıştır muhtemelen, çok gereksiz ve yanlış bir iş yaptı. Sevdiğim de bir adam ama yaptığı iş için 90 gün azdı, normal yani.
O konulara Hayri bakıyor, oda artık piyasada olmadığına göre geçmiş olsun.Muhtemelen 3-4 aydan sonra Rahşan Affı ile serbest kalır zaten.
O konulara Hayri bakıyor, oda artık piyasada olmadığına göre geçmiş olsun.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu aralar uzay konuları ile meşgul olduğu dedikoduları varHayri gidip gelir böyle.
Hic gitmedi ki.Hayri gidip gelir böyle.