bizim belhandamız var.kendisi şu an alakadar etmemeli bizi...

Son düzenleme:
Pogba da iman power bonusu var.

1.91+vücut ve kas yapısı+yaş+siyahi

İbrahimoviç ve kallavi stoperler hariç alayına gider.

fatih hacı yaptığı harakiri neticesiyle harcanmış özel hayatında başarılar dilerim ilerleyen yaşamında kendisine.

Benim babam senin babani dover muhabbetine kadar gelmis olay sonunda. Tebrikler hepinize ii frmlr :005:

Bu adamlar boksör değil yalnız adem, yani kısa boylu tıfıl birisi kendinin 3 katı adamı çok rahat bir şekilde indirebilir. Tabi kısa/tıfıl olanın dövüşmeyi bilmesi şartıyla, bilmekten kastım tabiki sokakta iki üç iti dövmekten ibaret değil.

Ha Sneijder-Pogba ikilisi özelinde ben de gözümde pek canlandıramadım Musap'ın bahsettiği sahneyi, o konuda katılıyorum sanırım :D

Kavga etmeyi bilmeyen kisa boylu ve zayif bir eleman, kavga etmeyi bilmese de, bir hayvan tarafindan cok feci hale getirilebilir. Yani Master Wong tabiri ile, "you will get killed." Bu tabi biraz da yürek meselesi. Ama hafif agresif, iri yari ve uzun birine karsi, is sakat bu durumda. Ceneye direk bir hamle, ama bunun icinde güc, teknik ve yürek gerekir... Güc ve teknik olmadigi vakit, ve kararli bir yumruk gelmedigi an, "you will get killed."

Gerci millet icinde herkes yüreklidir de, tenhada durum degisiyor.

Son düzenleme:
Biz taraftarlar olarak hatayı burada yapıyoruz işte.Adamları hayatının her noktasını Galatasaray'a göre dizayn etmek zorundaymış gibi düşünüyoruz tabi bu sadece fanatikçe bir kuruntudan başka bir şey değil.

bizim taraftarın özünde mükemmelliyetçilik var.futbolcuya olan sevgide bile.bizim sevecegimiz futbolcu herseyiyle düzgün,bize layık olmalı.tuhaf ama karımız,kocamız gibi anormal bi muamele gösteriyoruz futbolculara...bazen bu muamale yüzünden seçicilik yapıyoruz. x futbolcu bu yüzden sevilmemeli,y futbolcu tam bize göre...:D

Son düzenleme:
Benim babam senin babani dover muhabbetine kadar gelmis olay sonunda. Tebrikler hepinize ii frmlr :005:

Bu mesajını görene kadar bu gerçeğin farkında değildim Osman başkan. Bu başlığa bir süre uğramama kararı aldım, bir sonraki aşama küfürleşme çünkü... Malum Adem Çakar effect.

Geri
Üst Alt