Acik ve net ki Sneijderi dogru zamanda pek memnun olamadan yolladik. Sabaha kadar tartisalim ama suan gorunen o ki Sneijder futbol oynayacak kondisyon ve guce sahip degil.

Nasil desem....?

Siradan cinko pil gibi iste bitiyor eriyor.

Bu dayiya ayi avlari icin bile efsane derim. Benim gozumde GS efsanesidir.

Souness efsaneyse Sneijder da efsanedir.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acik ve net ki Sneijderi dogru zamanda pek memnun olamadan yolladik. Sabaha kadar tartisalim ama suan gorunen o ki Sneijder futbol oynayacak kondisyon ve guce sahip degil.

Nasil desem....?

Siradan cinko pil gibi iste bitiyor eriyor.

Bu dayiya ayi avlari icin bile efsane derim. Benim gozumde GS efsanesidir.

Souness efsaneyse Sneijder da efsanedir.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda Duracell mi oluyor bu durumda?

Hasan Şaş sadece 2001-02 ve 2005-06'da iyi oynadı. Özellikle son üç senesinde istenmeyen adamdı. Ergün iyi kadronun içinde işini yapan ortalama bir oyuncuydu. Suat çok iyi işler yaptı ama "albenisi,karizması" yok. Arif'te iyi kadronun ekmeğini yedi.

Bunlar benim kriterlerim zaten. Benim için "gerçek" Galatasaray efsaneleri; ASY,Metin Oktay,Gündüz Kılıç,Fatih Terim,Prekazi,Hagi,Bülent,Hakan'dır. Muslera'da buradan ayrılana kadar böyle giderse o da bu isimler arasına girer. Bu isimler dışında benim için başka "gerçek efsane" yoktur.
Tanju çolak, turgay şeren ???
Turgay Şeren?

Brian Birch?

Derwall?

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sneijder'in beklediği haber geldiYeni takımıyla son olarak 26 Ağustos'ta Amiens'e karşı oynanan Ligue 1 maçında forma giyen Hollandalı futbolcu hakkında açıklamalarda bulunan Nice teknik direktörü Lucien Favre,

Sneijder son antrenmanlarda iyi performans sergiliyor. Bence artık fiziksel olarak hazır duruma geldi." ifadelerini kullandi

33 yaşındaki futbolcunun geçtiğimiz hafta sonu oynanan Montpellier maçında da hastalığı sebebiyle kadroya alınmadığı öğrenildi.

Reyiz basliyor

Şeyi anlamıyorum.. "Sneijder iyi zamanda gitmiş, fiziği şöyle kötü böyle kötü". Sizce kalsa bu durumda mı olacaktı yoksa sezon öncesi kampı geçirmenin faydasını görecek miydi? Sneijder Nice'e nerdeyse hiçbir hazırlık yapmadan gitti. Hazır olmaması gayet normal. (Doğru veya yanlışına girmiyorum).

Selçuk'un bile son maçta bişeyler yapabildiğini gördük. Tolga bambaşka bi futbolcu oldu (onunki fizikle alakalı olmasa da). Şu ortamda Sneijder son 2 sezonki gibi olmazdı. Bu takımda olması gereken 10 numara değil belki ama olsa yine faydalı olurdu.

Şeyi anlamıyorum.. "Sneijder iyi zamanda gitmiş, fiziği şöyle kötü böyle kötü". Sizce kalsa bu durumda mı olacaktı yoksa sezon öncesi kampı geçirmenin faydasını görecek miydi? Sneijder Nice'e nerdeyse hiçbir hazırlık yapmadan gitti. Hazır olmaması gayet normal. (Doğru veya yanlışına girmiyorum).

Selçuk'un bile son maçta bişeyler yapabildiğini gördük. Tolga bambaşka bi futbolcu oldu (onunki fizikle alakalı olmasa da). Şu ortamda Sneijder son 2 sezonki gibi olmazdı. Bu takımda olması gereken 10 numara değil belki ama olsa yine faydalı olurdu.

Önceki söylediklerine aynen katılmakla birlikte ben boldladığım ezbere de katılmıyorum. Uğur Meleke'den Uğur Karakullukçu'ya kadar herkes bunu işliyor. Teknik olarak Sneijder, Sergen, Hagi veya Alex kadar az savunma katkısı veren bir adam da değildi. Belki Belhanda kadar ikili mücadele kazanıyor değildi ama fit olduğunda yerleşim konusunda kesinlikle geri dönüp işini yapan bir adamdı. Üstüne üstlük topu çok daha kaliteli kullandığı için savunma yükünü azaltıyordu. Sneijder bence bugün Belhanda'nın oynadığı rollerde rahatlıkla oynardı ve en az Belhanda kadar verimli olurdu diyorum.

Ha disiplin konusunda çözülemekeyecek (ben zannetmiyorum ama) şeyler vardı gönderdik deniyorsa artık O'na birşey diyemem.

Fiziksel olarak hazir olsa tam da bu takimin aradigi 10 numara , cunku guclu zamanlarinda sutu sadece kaleyi bulmuyor kaleciyi de aptal ediyordu, paslari ne hizli ne yavas , tam kivamindaydi

Ne zaman gucten dustu tum yetenekleri de coktu adeta , top alinca 3 metre geriye yarim yay cizerek harmanlayan bir adam oldu , ona da care bulmak icin bari ortada degil solda oynasin dendi , tum ortalara abana abana arka bahce oldu

kisaca hep soylemisimdir , sneijder in fiziksel olarak da , kisilik olarak da 2 sene boyunca geriye gitmesi onunla dogru bag kuramayan teknik direktorlerin ve yonetimlerin sucudur

bana her aksam petrus , don perinion , moet icirip de sonra kopek olduren verirsen neyin nesidir bu derim

maddi olarak cok cok yuksek sozlesme yapip ,tum ipleri eline verip , kralsin pasasin yaparsan , ne diger oyuncularin saygisini saglayabilirsin , ne de dusuk fizikle ondan istifade edebilirsin

tabi burada sneijder in kabahati var mi , mutlaka var , cunku tum eski takimlarindan su anki durumuna dek sorunlu bir oyuncu , itilip gudulmeden kendi bireysel is ahlakini ust duzeyde tutamadigi her donemden belli

zaten hollanda milli takimina bakarsak , oyuncularin genelinde umursamazligin had safhada olusunu bu kadar total futbolun yaraticisi olan bir ulkenin en iyi ihtimalle 6 senelik bir turnuvalara ara verme durumundan da anlayabiliriz

Önceki söylediklerine aynen katılmakla birlikte ben boldladığım ezbere de katılmıyorum. Uğur Meleke'den Uğur Karakullukçu'ya kadar herkes bunu işliyor. Teknik olarak Sneijder, Sergen, Hagi veya Alex kadar az savunma katkısı veren bir adam da değildi. Belki Belhanda kadar ikili mücadele kazanıyor değildi ama fit olduğunda yerleşim konusunda kesinlikle geri dönüp işini yapan bir adamdı. Üstüne üstlük topu çok daha kaliteli kullandığı için savunma yükünü azaltıyordu. Sneijder bence bugün Belhanda'nın oynadığı rollerde rahatlıkla oynardı ve en az Belhanda kadar verimli olurdu diyorum.

Ha disiplin konusunda çözülemekeyecek (ben zannetmiyorum ama) şeyler vardı gönderdik deniyorsa artık O'na birşey diyemem.
Boldladığın yere ben de katılmıyorum zaten. :asd2: Daha çok "bold şekilde düşünebilirsiniz ama..." anlamında kurdum o cümleyi. :ka21:

Dünya futbol tarihinin en iyi futbolcusu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Senin şahsıma koyduğun, hiçbir şekilde akla mantığa sığmayan yasağı çiğnemiyorum ? Dediğin sözcüğü kullanmadım farkındaysan. Ayrıca "olum" tarzı sözcükler kullanmak bir admine hiç yakışmıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

her sneijder tartışmasının içersinde yer almak için bu forumdasın başka bir halt ettiğin yok açıkcası.

neyin bana yakışıp yakışmadığına da bırak ben karar vereyim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sözcüğü bana karşı kullanıyorsun. Ayrıca ben her konuda tartışıp konuşuyorum ama sadece size bu batıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt