- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Da ekini doğru kullanmış kral
kullanmasa eleştirirdik ama dediğin gibi doğru kullanmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Da ekini doğru kullanmış kral
Sanki kendisi yazdıDa ekini doğru kullanmış kral
Sanki kendisi yazdı
Kariyerinin tamamında Belhanda'dan iyi futbolcudur.
Fb ye ic sahada atilan son 3 golun sahibi , akabinde oynanan 3 macta tek golumuz yok
Sneijder'i senin gibi Galatasaray düşmanları yerden yere vurdu.
Kaç yıl Türkiye de yaşadı.Sanki kendisi yazdı
Kaç yıl Türkiye de yaşadı.
Öğrenmiş olamaz mı
Profesyonel Abdidesi Sneijder.
Keşke bugün sahada olsaydı da feneri yine uzaktan sevseydi.Uzaktan sev bizi aferin
Keşke bugün sahada olsaydı da feneri yine uzaktan sevseydi.
Ben işin romantizmin deyim ama şuna inanıyorum, iyi bir kamp dönemi ile katkısı olurdu.Değişen birşey olacağını sanmam tıpkı Österşuns maçında oynasaydı yenerdik tarzı yapılan açıklamalar gibi
Adam daha yeni yeni form buluyor,bizde oynayacağı bile meçhul.Kaldı ki geçen sene sevemedi 15 asistle geçen muhteşem bir sezonun ardından..
Ben işin romantizmin deyim ama şuna inanıyorum, iyi bir kamp dönemi ile katkısı olurdu.
Ben bu kadar derine girmeyeceğim, samimi söylüyorum öyle bir niyetim yok. Sadece inancım bu yönde.Böyle kadro kuracağımızı sanırım kimse tahmin etmiyordu.Tam Sneijderlik bir ortam var aslında ama 10 değilde Tolganın oynadığı pozisyonda serbestlik ile katkı verebilirdi.Biraz da kendi istedi böyle olmasını.Çok fazla karışmaması gereken işlere bulaştı.Ben efsaneyim her istediğimi yaparım moduna geçtiği için ayrılması kadar doğal birşey yok
Bir de şu olay var Tudor nedense Belhanda'ya çok güveniyor.Bu sene yapılan transferler içinde en çok istediği adammış bütün yorumcular aynı şeyi söylüyor
Keşke bugün sahada olsaydı da feneri yine uzaktan sevseydi.