Can BÜYÜK

Söyle bakalım futbol uleması senin çok beğendiğin Favre bile daha Sneijder'in yeni yeni hazır olduğunu söylüyor.Österşuns maçında nasıl oynatacaktın bu adamı ?
adam gibi yönetim olsa sneijderle anlasip kamp yaptirirdi
kadro disi birakip tüm yaz yatmasini sagladilar

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

3 sezon önceki Sneijder olsaydı bu takımda çok iş yapardı evet ama o Sneijder değil artık, o yüzden gönderildi zaten. Sneijder'i çok severim, çok katkısı olmuştur ama kendine iyi bakmadı ve performansında gerileme oldu. Belhanda transferini eleştirebilirsiniz. Yanlış transfer, yetersiz dersiniz anlarım ama Sneijder kalsaydı fark yaratırdı diyenleri anlayamıyorum.

3 sezon önceki Sneijder olsaydı bu takımda çok iş yapardı evet ama o Sneijder değil artık, o yüzden gönderildi zaten. Sneijder'i çok severim, çok katkısı olmuştur ama kendine iyi bakmadı ve performansında gerileme oldu. Belhanda transferini eleştirebilirsiniz. Yanlış transfer, yetersiz dersiniz anlarım ama Sneijder kalsaydı fark yaratırdı diyenleri anlayamıyorum.
Beyler olayı yine buralara çekmeyin. Bu sadece fener maçı özelinde bugün ki maçın vermiş olduğu hayal kırıklığı ile yazılan satırlar. Olurdu olmazdı hiç birimiz bilemeyiz, geçen hafta hepimiz artık kendisine bile faydası olmaz dediğimiz selcuğu ağzımız açık bir şekilde izledik. Üstelik Selçuk ikili mücadeleye falan girmeden, sadece topu koşturup o pasları attığı için hepimizi şaşırttı.

Son düzenleme:
3sene öncekimi hocam fazla geriye bakma, gecen sezondan bahsetsek yeterdi = 33mac 5gol 17asist

Bu konuya pek yazmak istemiyorum tartışmaların içine dahil olmamak için ama Sneijder in mayısta ayrılacağı belliydi o takımdan Dursun veya Cenk Ergün bir röportajında söylemişti.Oturup anlaşılsaydı kendisiyle (senelik 2.5 milyon eurodan 2 senelik yeni sözleşme gibi ) ve Tudorun o meşhur idmanlarını yeseydi çok farklı olurdu şimdi ayrıca Belhanda ya verdiğimiz 8 milyon ile vermeye taahhüt ettğimiz 2 milyon cebimizde alırdı.Sneijder şu anki sistemde verimli olamazdı kabul ama şu takımla Sneijder e uygun bir sistemle çok büyük fark yaratırdı bence.

Sneijder'in şu bitik denilen hali olsa bile şu maçta hiçbir şey yapamasa bile en azından birkaç kez şut denerdi. Ha olurdu olmazdı o ayrı konu. Şut çekmeyen 10 numara mı olur allasen? Ayrıca kırmızı görüp takımına da ihanet etmezdi. 8 milyon avroya alınacak adam mıydı bu Belhanda? Başka oyuncu mu kalmadı? Yazık.

Sneijder'in şu bitik denilen hali olsa bile şu maçta hiçbir şey yapamasa bile en azından birkaç kez şut denerdi. Ha olurdu olmazdı o ayrı konu. Şut çekmeyen 10 numara mı olur allasen? Ayrıca kırmızı görüp takımına da ihanet etmezdi. 8 milyon avroya alınacak adam mıydı bu Belhanda? Başka oyuncu mu kalmadı? Yazık.
Şut cekme deniliyor sanki.
Bu adam gelmeden oncede yazdim şutu sneijder ile kiyas bile kabul etmez diye ama nice montepieller de uzaktan golleri
Temiz ayak ici sutlari var.
Adam burda denemiyor bile.

Lazio Macinda Sinoya bakiyorum, birde bizim belhandaya... gel lan

Nice'in bir sonraki maçı ne zaman

İzleyelim de gözlerimizin pası silinsin

hagiden sonra galatasaraya gelmis ve katki saglamis en buyuk 10 numara

yaptigi katkilar icin ve 5 milyonluk maasini alip gitme konusunda diretmedigi icin ayrica tesekkur ederiz

Birazdan psgye boruyu doseyecektir.

Bu akşam üzülecek ne yazık ki. En aşağı 3 fark bekliyorum.

Su psge sampiyonlugu verin . Bosuna oynamayin

Küme düşebilir nice

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt