Ahaha olm dertlimisiniz adam Katar da oynamıyor mu konudan atıyorlar birde :D

Aynı ligde benzerlerini tez zamanda Belhanda' nın atmasını dilemekten başka şey gelmedi aklıma...

Arsenala uyguladigi tarifeyi uygulamis EFSANE

Wesley Sneijder: "Inter'den ayrılmaya karar verdiğimde, benimle ilgilenen birçok takım vardı. Liverpool'u örnek verebilirim. Ben Galatasaray'ı seçtim. İnsanlar bu seçimime inanamadı ama onlara hep 'Ben winner bir oyuncuyum, kupalar kazanmak için oynarım' dedim. Bir takıma gittiğimde, o takımla birlikte şampiyonluklara oynamak, kupalar kazanmak isterim. Galatasaray'da kupalar kazanma şansımın Liverpool'a göre daha fazla olduğunu düşündüğüm için Türkiye'ye geldim. Bu seçimimde de haklı olduğumu, iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Galatasaray'da muhteşem yıllar geçirdim. Kariyerimde attığım en güzel gol, Galatasaray forması giydiğim dönem Fenerbahçe'yi 2-1 yendiğimiz maçta attığım ilk gol."

Parası mı bitti

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[FONT=&quot]Red Report@RedReport_ 6 sa.6 saat önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]Bülent Uygun'dan "Antrenman Bilimi" kitabı. Tanıtımı da Sneijder'den.

DWz43MeWAAEC68Y.jpg:large

[/FONT]

YouTube

Elde edilecek gelir sehit ailelerine bagislanacak,Sneijder'da ülkemizi ve milletimizi seven birisi olarak katkida bulunmus

Ama Bulent uygun'la yan yana gelmesinden bende rahatsizim Bunu da belirtmek lazim

Geri
Üst Alt