Konusu açılmış yine :)

Reislerin reisini yâd edelim :hat:

Wesleeeeeeeeeey
353739b1045c3c2ec38a54731df8f076.jpg

sent via GSC

2 gol 2 asist yapmıs.2 asisti de güzel.golünün teki normal,diğerini görmedim :/şınom sene sonu gel bızdık

Kavga çıkma ihtimali var mı? Ona göre mısır patlatayım.

dün 2 değil 3 asist yapmış,gelse bizde bıraksa futbolu..1-1,5 sene oynasın.1,5 yıl için 2 milyona değer

Böyle bir temiz ve efsane bir futbolcunun kariyerini bitirdik Tudor sayesinde. Yazik gercekten. Sürekli yanlis kisilere deger veriliyor.

Gidişini akıl dışı bir şekilde organize edenlerden şimdi eser yok.

:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

[IGM]Bf0h4RhgN94[/IGM]

belhandacılar gelmeden acil yayınlayın röportajı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

terim alabilir bence 2 sene için.daha 34 bile olmadı.yani belhanda gider,yerine iyi bi 10 numara bulunabilir+sneijder süper olur.hem rekabet olur ki belhandanın yerine gelecek olandan bile formayı alacak güce ve yetenege sahip.olmadı yedekte durur.

Son düzenleme:
Sülalesinin nasıl ihya edildiğini anlatmıştır muhtemelen

Bu Alemin Tek Kralı

Yolunu şaşırdın herhalde yanlış 10 numaranın konusuna girdin.

sent via GSC

yine çıkmış meydana. 2 sene yata yata 5M almış hala konuşuluyor. Hadi sal bizi artık. Mis gibi baskılı futbol oynuyoruz,senin sola yaslanıp 30 metreden şutlarını hiç özlemiyoruz..

Melo gittiğinde yapılan hata yapılsaydı belki arardık neyse ki bu kez doğru yapılıp yeri dolduruldu. Bu yüzden en ufak özlemim yok. Ligin en en çok gol atan takımıyız.

Duygusal olarak sevenleri anlarım ama "neden gitti,hala arıyoruz" diye ağlayanları asla anlamıyorum.

yine çıkmış meydana. 2 sene yata yata 5M almış hala konuşuluyor. Hadi sal bizi artık. Mis gibi baskılı futbol oynuyoruz,senin sola yaslanıp 30 metreden şutlarını hiç özlemiyoruz..

Melo gittiğinde yapılan hata yapılsaydı belki arardık neyse ki bu kez doğru yapılıp yeri dolduruldu. Bu yüzden en ufak özlemim yok. Ligin en en çok gol atan takımıyız.

Duygusal olarak sevenleri anlarım ama "neden gitti,hala arıyoruz" diye ağlayanları asla anlamıyorum.

kendi adına konuş

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Katarda istediği bulmuş gibi hem para kazanıyor hem eğleniyor fransa ligi kalın geldi

Bu Alemin Tek Kralı

Geri
Üst Alt