kendi adıma konuşuyorum zaten. Herkesin görüşü aynı olmak zorunda değil ama mantıklı olmak zorunda. Son iki senede bir var,bir yoktu. Olduğu zamanda sadece kendisinin ayağına bakan bir takımdık. Sola geçip ya orta açardı,ya 30 metreden şut çekerdi. 2011-12'den beri (yine kendisinin olmadığı sezon) ilk defa önde pres yapan bir Galatasaray var.

Aylar önce keşke gelmeseydi yazmış idim, görüyorum ki doğru düşünmüşüm. Zaten dünyanın en iyi birkaç futbolcusundan biriyken 1.5-2 sene içerisinde geçirdiği sakatlıklar olmasa Türkiye'ye ve Galatasaray gibi kendi seviyesine göre çok aşağı bir takıma gelmezdi. Ustaya birkez daha teşekkür edelim bizi seçtiği için. :d

Gelişide doğru zamandaydı gidişide,Katarda 1500 gol atsa ne değişir yaw orada futbol mu varmış

"İnsan gerçekten hayret ediyor."

Yahu adam son 2 yil ne yapmis... Acin bakin, bi ana avrat duz gitmedigimiz kaldi... Simdi millet tekrar agliyor, geri donsun diye... Siz hep boyle eskide kalacakmisiniz, onumuzemi bakacagiz :S

En sevdigi hocaya Zurnazen dedi.En unutamadigi baskana Dursun deyisi de cok komikti.Hirvata da isim vermeden saydirdi.

Hic sucu baskalarinda aramasin,son 2 sezon saldi yani bu tartisilmaz

Kendisi de biliyordur Bunu zaten

4. Yildizi kazandigimiz sezon da sergiledigi performans ile devam etmis olsaydi suan maclara kaptan olarak cikardi

Oyuncu doyunca ve belirli bir yasa gelince herhangi bir hedefi kalmiyor ne yazik ki,Muslera da ayni sorunu yasiyor umarim toparlar

kendi adıma konuşuyorum zaten. Herkesin görüşü aynı olmak zorunda değil ama mantıklı olmak zorunda. Son iki senede bir var,bir yoktu. Olduğu zamanda sadece kendisinin ayağına bakan bir takımdık. Sola geçip ya orta açardı,ya 30 metreden şut çekerdi. 2011-12'den beri (yine kendisinin olmadığı sezon) ilk defa önde pres yapan bir Galatasaray var.

çoğul konuşuyosun bay tudorcu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son senelerde forma biraz bol geliyordu

Suçu başkalarında aramasın beyimiz

İyi olmadığının kanıtı Fransa liginde sürünmesidir.Kafasında futbolu bitirdiği içinde Katarı seçmesi kadar doğal bir şey yok

Geldi, muthis islere imza atti, belirli bir yasa geldikten sonra performans dusuklugu oldu ve dogru zamanda ayrildi.

En unutamadığı TD Denizli. En unutamadığı topçu Burak. Anladım abi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

30 metreden 2 gol atıp derbi kazandırdığın günleri, tek başına aldığın maçları hiç ama hiç özlemiyoruz çünkü Belhandamız var. Belhanda'nın topu ayağının altından kaçırmasından, pasın şiddetini ayarlayamamasından, sayısızca top kaptırmasından, şut atamamasından o kadar çok zevk alıyoruz ki seni hiç özlemiyoruz Weslicim.

30 metreden 2 gol atıp derbi kazandırdığın günleri, tek başına aldığın maçları hiç ama hiç özlemiyoruz çünkü Belhandamız var. Belhanda'nın topu ayağının altından kaçırmasından, pasın şiddetini ayarlayamamasından, sayısızca top kaptırmasından, şut atamamasından o kadar çok zevk alıyoruz ki seni hiç özlemiyoruz Weslicim.
:asd:

en önemli maçta 10 kişi bırakıp arkadaşlarının yükünü artırdı form tutmaları için bunu atlamışsın

Tudor'cu olmam suç mu? Niye her seferinde "Tudor'cu" diye cümle içinde kullanıyorsunuz, "Fetöcü" der gibi? Varsa aksi bir fikrin söylersin,itham eder gibi konuşmak gerginlik yaratmaktan başka işe yaramıyor.

diyosunki seni hiç özlemiyoruz vs. bende kendi adına konuş çoğul konuşma diyorum neyi gerginlik bunun. he olay şu zaten wesin gitmesine meşale yakanlar hep tudorcu malesef

doğru zamanda gitti eyv lafımız yok ama adamı kovdular yav bundan nasıl zevk alırsınız yarın bir gün çalıştığınız yere gidersiniz sabah bi bakarsınız masanızda başkası var o zaman yıkarsınız ortamı :D

Geri
Üst Alt