Gomis'e mac sonrasi gonderin satin diyenler macin stresiyle yazdi onu, sen ise yaz doneminde gunlerce sayfalarca sneijder'i kotuledin ve maasindan dolayi gonderilmesi gerektigini soyledin, yani sneijder 1 sezon daha 5m kazansa iflas mi edecekti camia? Uzerinden 1 yil gecmemis geri donebilir diyorsun, bu doneklik degilde ne?

Yok teknik ekip falan hikaye anlatma bari burda. 4-5 aydir bjk'i oven biri de 1-2 haftadir bazilarini trolluyor olmasi da bana cok komik geliyor.

Gomis'e mac sonrasi gonderin satin diyenler macin stresiyle yazdi onu, sen ise yaz doneminde gunlerce sayfalarca sneijder'i kotuledin ve maasindan dolayi gonderilmesi gerektigini soyledin, yani sneijder 1 sezon daha 5m kazansa iflas mi edecekti camia? Uzerinden 1 yil gecmemis geri donebilir diyorsun, bu doneklik degilde ne?

Yok teknik ekip falan hikaye anlatma bari burda. 4-5 aydir bjk'i oven biri de 1-2 haftadir bazilarini trolluyor olmasi da bana cok komik geliyor.
sneijdere 5m euro bayilmak kerizlik degilse nedir

nice 2m verdi 3 ay sonra postaladi

Munakasa etmeyelim . Ben boyle dusunuyorum bitmistir

Isteyen kendi fikrini beyan edebilir

senden uzakta hep birşeyler eksik ves :'(

Evet bencede munakese etmeyelim. Trolluk ve doneklik yapmak yerine her zaman oldugu gibi inandigin dogrulari yazsan daha uygun olur. En azindan goze batmaz. Neyse.

Yav anlamasi cok zor degil ki adam demis ki Sneijder kulubun tum ipleri elindeyken, Tudor gibi dandik hocalar ve Dursun gibi dandik baskanlar varken, kulube kankilerini doldurabiliyorken, kafasina gore tatile gidebiliyorken, gobek yapabiliyorken ve 4.5m aliyorken takimda kalmasi kotuydu

Ama artik Fatih Terim var, Mustafa Cengiz var, guclu bir yonetim var, Florya'da disiplin var, kafasina gore takilamaz, zaten burnu da surttu, eskiden oynadiginin yarisina oynar, performansi da hoca sayesinde yukari cikacaktir bu yuzden de alinabilir

Bunun nesi trolluk? Nesi doneklik? Ayrica insan fikir degistiremez mi?

Demek ki Paulinho çok daha erken çaptan düşmüş.

Mesele yaş değil. "X'ten kovulan, Y'de oynayan". Yoksa "33 yaşında göbekli adamı alıp ne yapacağız?" dense ok.
sneijder gençliginde bile fit kalmakta zorlanirdi talha sende gördün adamin halini geçen sezon.

fb maçini hatirlasana adam sekerek oynuyor du

Hayırdır lan, geri mi geliyor.

Derhal 1 jubile macı hazırlayıp parcalı formayla futbolu bırakmalı ve teknik ekipte yerini almalı.

sneijder gençliginde bile fit kalmakta zorlanirdi talha sende gördün adamin halini geçen sezon.

fb maçini hatirlasana adam sekerek oynuyor du
Aga bişey demiyorum ki zaten. Bahsettiğim argümanı saçma buldum ben. Adamın Nice/Katar kariyeri katkı sağlayamayacağı anlamına gelmez. Babel'in de Kasımpaşa/Katar kariyeri vardı ve bu sezon CL grubunu namağlup bitiren bi takımda oynadı. O da yaş olarak daha genç ama sonuçta gözden düşmüş ve kaliteli futboldan uzaklaşmıştı. "Nice'den kovulan, Katar'a giden" de bu demek.

Yoksa dediğim gibi, "33 yaşında, 10 metreyi 20 saniyede koşan adam" deseniz anlarım.

Artı olarak gönderildiği güne kadar mesaj yazmadı forumda pusuda bekledi gitmesini. O gün ortaya çıktı yine. Bi göbek atmadığı kalmıştı o gün.

sent via GSC

Yav anlamasi cok zor degil ki adam demis ki Sneijder kulubun tum ipleri elindeyken, Tudor gibi dandik hocalar ve Dursun gibi dandik baskanlar varken, kulube kankilerini doldurabiliyorken, kafasina gore tatile gidebiliyorken, gobek yapabiliyorken ve 4.5m aliyorken takimda kalmasi kotuydu

Ama artik Fatih Terim var, Mustafa Cengiz var, guclu bir yonetim var, Florya'da disiplin var, kafasina gore takilamaz, zaten burnu da surttu, eskiden oynadiginin yarisina oynar, performansi da hoca sayesinde yukari cikacaktir bu yuzden de alinabilir

Bunun nesi trolluk? Nesi doneklik? Ayrica insan fikir degistiremez mi?

Fikir degistirmesine birsey mi dedik Hamza konuyu bilmeden atlama bari. Forumda karsi goruslere saygi gosteren ender uyelerden biriyimdir, 6 ay once "gunlerce" elestirip 6 ay sonra gelebilir demesi goze batti. Troll konusunu izah etmeme gerek yok goren goruyor zaten uzatmayalim.

Fikir degistirmesine birsey mi dedik Hamza konuyu bilmeden atlama bari. Forumda karsi goruslere saygi gosteren ender uyelerden biriyimdir, 6 ay once "gunlerce" elestirip 6 ay sonra gelebilir demesi goze batti. Troll konusunu izah etmeme gerek yok goren goruyor zaten uzatmayalim.

Demek istedigim, o zaman gitmesini isteyip de simdi gelmesini isteyebilir, bunun rasyonel altyapisini da sunmus zaten

Artı olarak gönderildiği güne kadar mesaj yazmadı forumda pusuda bekledi gitmesini. O gün ortaya çıktı yine. Bi göbek atmadığı kalmıştı o gün.

sent via GSC

Sevgili can , bana durup durup satasmana ve bu huyundan vazgecsen de baskalarina da yapmaya baslamana ragmen yine de bir alman disiplini ile algilari acik biri oldugunu dusunuyorum

Doneklik su sekilde olur . Ben derim ki , o gunlerde oyleydi fakat simdi boyle . Ama sartlar aynidir . Ben o gun dediklerimi bugun de diyorum . Gitmeliydi

Cunku dursunun sacma sapan takim kadrosu , beden egitimi ve kompleksli ya da kumarbaz hoca secimleri , 3 sezonluk ucreti bir senede verme ile zarar verdigi dusuncesindeydim , bugun de bu degismis degil

Necati zamaninda gitti 2007 ydi sanirim , 56 puanla ligi bitirmistik ama 2011 de 4 sene sonra geldi ciddi katki verdi

Sneijder gittigi 1 sene olmus olabilir ama hem sportif hem idari hem yonetimsel acidan ciddi degisiklikler oldu

Eger kendi de biraz degisip ciddiye alirsa , yeni ve iki tarafi da memnun edecek bir rakam ve sureli sozlesme ile gelmesine kim neden itiraz etsin ?

aşk yaşadığınız adam keşke sizin yarınız kadar bizi sevip saygı duysaydı. Allah akıl fikir versin . biraz duygusal bakmasanız gerçekleri görseniz realist baksanız ayaklarınız yere basacak ama türk insanı yapamıyor bunu . bunun adı nankörlük değildir. bunun adı yüzleşmedir.
dünya para alan adam göbek part salamaz bu takıma arkadaşlarına ihanettir. özel işleriyle uğraşıp kafada futbolu bitirip sahada silinip sonra da vefa diyemez. birkaç maçta hatırası vardır onun da 5 misli karşılığını belki daha fazlasını almıştır.
mazide yaşamaktan vazgeçip sabaha uyanın artık .
şu takımda değil ilk 11 yedeğe giremezdi. çünkü mevcut performansı bir devreyi bile çıkarmasına müsade etmiyordu artık . vücudu kaldırmıyordu artık .

bu arkadaş yüzünden ona buna yüklenmeyin artık . madem takım menfaatleri topçu sevdasının önünde olmalıdır o halde gönderilmesi doğrudur . konuda yaşanan gerginlikler artık bitmelidir. aklı başında adamlarsınız sevin sayın ama göndernin ta ........ diye başlamayın . geç verilmiş bir karardı zaten

Ayrica ben sneijder in kendisinden kaynakli sebeplerin de oldugunu , podolski gibi onun da erken koptugunu ama esas sebeplerin yonetimsel hatalar ve cikinti cikinti teknik direktorler oldugunu da yazdim

Arkasindan sunu da ekledim . Sorunlar sneijder in haricinde oluyor diye buna katlanamaz bu takim maddi manevi , cunku verim alamiyoruz

Simdiki sartlarda verim alabilecegimize inaniyorum . Tudor varken bunlari yazdim mi ? Dursun varken yazdim mi

Ama kulupte sneijder den katki alinabilecek bir yapi var su an , kendisi de isterse neden gelmesin

Tabu mu bu , gitti gelemez .. necatiden daha guzel ornek mi var buna

Demek istedigim, o zaman gitmesini isteyip de simdi gelmesini isteyebilir, bunun rasyonel altyapisini da sunmus zaten

Gitmesini isteyebilir fakat bunu butun transfer donemi boyunca, gunlerce, sayfalarca anlatan kisi nasil olur da 6 ay sonra fikrini degistiriyor? Acikcasi bana tuhaf geliyor.

Neyse sen besiktas mac konusunda yazdigin gibi kendisini "savunmaya" devam et ihtiyaci vardir. Bizim anladigimiz dilden de konusmaya devam et bakalim. Gonderme yapacaksan acik acik alinti yap su an yaptigin gibi, baska konulardan gonderme yapma, saygisizlik etmeyelim.

Geri
Üst Alt