Sneijder ile ilgili geçmişteki mesajlarını fazla bilmediğim için o konuda bir yorum yapmadım fakat son yazdıklarına büyük ölçüde katıldığımı belirttim sanırım yanlış anladın.

Dediğim gibi sadece Dursun konusunda bir eleştirim oldu ama orada da belirttiğim şekilde sonuç da senin tasarrufun dur saygı duyarım.

Sneijder ile ilgili yazdiklarima katilmaya da bilirsin ama dayandirdigim mantik , kalkip da onceden soylediklerimi tekrarlamaktan daha onemli diye dusunuyorum

Dursun ozbek in hem de rahatca secimi kazanacagini dusunuyordum cunku hep soylerim genel kurulun secim refleksini filan olcebilen birisi degilim . O secimde oy da kullandim zaten , uye olup alakasiz takilanlardan getirdigim de oldu 2-3 de olsa

Ama yurt disinda bir isim filan olursa ne Gs secimi ne ulkenin secimleri olur aklimda . Her seyin onceligi var

Prensip olarak avrupaya acilmakta bile zorlandigimiz donemde asla tolere edemeyecegimiz ucretleri sayica cok oyuncuya oduyor olmamizdan senelerdir rahatsizim

Hani bu paralari oduyorsundur da her sene avrupa sahnesinde ortalama bir basarin ve kazancin vardir anlarim ama o da yok

Sneijder gectigimiz donemin rezil takiminda ve basarisiz yonetim , kompleksli teknik direktorler altinda lukstu ve hic bir fayda alamadik

Bu sebeple de gitmesi gerektigini defalarca soyledim , o gunku dusuncelerimin de sonuna kadar arkasindayim , fakat bu sneijder in faydalanilamayacak bir oyuncu olmasindan degil , cogunlukla cevresel faktorlerdendi

Ve o sartlara ragmen "olsun yine de kalsin" diyenlere siddetle karsi ciktim

Fakat yerine alinan adamin 3-4 kat toplam maliyetle belhanda olmasi , takimin orta sahada beyin eksikligi ve degisen yonetim ve teknik ekipten dolayi , tekrar yollarin kesismesinde bir zarar gormuyorum

Mesele budur .

Secim konusunda ise , kongrenin bazi refleksleri sert ve tahmini zor olabiliyor , polat ornegindeki gibi

Ama pat diye dursunu indireceklerini acikcasi zannetmiyordum cunku baskan olan hep secimlerde avantajlidir , bir nevi bas kaldiri oldu o secimde

Simdi ise 4 aday var ve cogu kisi kime verecegini bilmiyor bile

Fatih hoca , aykut gibi egoist bi herif değil kimseye takıntı yapmaz kolay kolay istenmeyen sneijder bakarsınız bu sene bizde keşke gelse futbolu bizde bırakması lazım bu adamın böyle ayrılmamalıydı. Belhandası fegulisi tırnağına değişmem sneijderin valla en ölüsü bile şu adamlardan 50 gömlek iyi top oynadı şu ligde.

Tabi burada en onemlisi , sneijder (ya da oyuncunun) kendi ic dunyasinda yarismaci futbola tekrar irade koyabilmesi

Malesef sneijder bizden sonraki dusuncelerinde de , bu konuda cok istekli bir portre cizmedi , ustelik yasi veya bir daimi sakatligi olmamasina ragmen

Ondan daha uc bir ornek de podolski idi . 29-30 yasinda gittigi lige bakin . Ki avrupadan da boyle ornekler var

Sonuc olarak , once icinde o isik olacak sonra da kulup ona guvenip bir risk analizi yaparak sozlesme onerecek

O zaman belki verim alinabilir

Fatih hoca , aykut gibi egoist bi herif değil kimseye takıntı yapmaz kolay kolay istenmeyen sneijder bakarsınız bu sene bizde keşke gelse futbolu bizde bırakması lazım bu adamın böyle ayrılmamalıydı. Belhandası fegulisi tırnağına değişmem sneijderin valla en ölüsü bile şu adamlardan 50 gömlek iyi top oynadı şu ligde.

Hoca 2012 gelişinde de keita yı istemişti taraftar seviyor diye. enginle beraber kapada bildirdik ama alamadık. :D

Bari insanlarin duygulariyla oynamayin

Sen de neden inanmiyorsun ? Is ciddiye bindi yazmistim , olabilir bu transfer

Terim ha desin alir gelirler

Gelsin, 45 yaşındaki Atiba halen top oynuyor, Talisca sadece şut atarak maç alıyor bu ligte, cülyano vasıfsızı 10 golü geçti, Sneijder rahat 15+ gole direkt katkı yapar.

Gitmesi hataydı.

Ücretinde BÜYÜK bir indirimi kabul ederse gelebilir. göbegi eritir sikinti yok. Seviyorum bu adami. Durur durur uzaktan bi koyar kuslari yine aglatir. 11 de baslamasi gerekmiyor, oyuna yasin vs. gircegine sneijder girer adamim benim.

Komik bir iddia diye düşünüyorum , Sneijderin devri artık kapandı kim ne derse desin

Gelsin, 45 yaşındaki Atiba halen top oynuyor, Talisca sadece şut atarak maç alıyor bu ligte, cülyano vasıfsızı 10 golü geçti, Sneijder rahat 15+ gole direkt katkı yapar.

Gitmesi hataydı.
bu sezon da bizde oynayıp ayrılmasından yanaydım ama layık görmediler buna ve çok büyük haksızlık yaptılar. sırf bu yüzden 1 yıl daha oynayıp şu arkasından atıp tutanların laflarını ağızlarına tıkmasını isterim, kendisinden 5-6 yaş küçük belhandayı bu yaşta bile 50 kere cebinden çıkaracağını bi defa daha göstermesini isterim. yeterki iyi bi hazırlık kampı geçirsin 1 sezon daha rahatlıkla oynar makul bi ücretle gelmesi şart tabi. bi de fatih hoca olumlu bakıyorsa tabi öteki türlü olmaz o iş.

Valla Sneijder'i pek sevmem bilirsiniz

Ama şöyle bir gerçek var önümüze 2 seçenek koysalar Sneijder mi Belhanda mı diye ?

Sneijder derim

İlk 11 için düşünülüyorsa büyük hata yalnız iyi kurgulamak lazım takımı yoksa çok sıkıntı çekeriz.Gomis zaten yaşı geçti temposu iyice düşecek Sneijder'de temposuz futbolcu,2 tane temposuz futbolcuyla maça çıkmak intihar olur.Geçmişte yaşadık zaten Selçuk-Sneijder örneği

Geri
Üst Alt