#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son maç cidden kötü oynadı epey ama forumda bu adamdan başka bir şey konuşulmuyor galiba. Ne zaman girsem en üstte bu konu var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder'in yerine geldigi icin Sneijder'in 3 sezon önceki (4. Yildizi kazandigimiz sezon yani Sneijder'in bizdeki son iyi sezonu) performansini bekliyoruz ama yanlis.

Belhanda'nin mevki ve kalite olarak Sneijder'la alakasi yok,bu adam daha cok 8 numara gibi.

Aynisi ndiaye icin de gecerli oda 10 numarada oynayabilen bir 8 numara mesela

Sistem ve mentalite degisikligi olan bir takimiz artik,oynadigimiz düzende ndiaye 0 gol 0 asist le oynadi 4 macta ama takim oyunu adina dogru isler yapiyor ve katkisi var

Ben belhanda icin de aynisini düsünüyorum,takim oyununa katkisi var antalya maci haric.

Sneijder'in yerine geldigi icin ve yüksek bonservis ödendigi icin bir beklenti var ama ayni bonservis ücreti ile alinan ve ayni mevkinin oyuncusu olan ndiaye ile performans olarak aralarinda bir fark yok

Gereksiz bir beklenti icine girmeyin,oynadigimiz düzende belhanda'da ndiaye'de cok iyi takim oyunculari

Son düzenleme:
Taktınız 8 numara gibiye böyle 8 numara olmaz. Ne Badou ne de Belhanda pas koordinasyonunu sağlayabiliyor iki 8 numara var takımda ve en büyük beklentiyi alamıyoruz.

Hele de ofansif anlamda bu kadar sıkıntı yaşayabilecekken bu adam 8 numara hücum performansı beklemeyin tavrı başlı başına yanlış. O zaman kanat alıp Tolga'yı ortada oynatsaydık daha iyi bir ofansif hattımız olurdu.

Belhandayı hiç bir takım 8 numara oynatıcam diye almaz.

Ayrıca koyim Sneijdere kimse onun performansını beklemiyor. Bariz yetenekli adam ama maç içinde sürekliliği yok laubali laubali halı sahadaki yıldız tribine giren adamlar gibi top oynuyor. Tempo yok anca alsın durduğu yerde çalım atsın.

Bu kadar zorlamayın beğenicem diye. 10 milyon euro verdik boru değil.

Sneijder sevenler nice maçlarını izlesin onların forumuna yazsın, bu foruma da yazmasınlar.

Taktınız 8 numara gibiye böyle 8 numara olmaz. Ne Badou ne de Belhanda pas koordinasyonunu sağlayabiliyor iki 8 numara var takımda ve en büyük beklentiyi alamıyoruz.

Hele de ofansif anlamda bu kadar sıkıntı yaşayabilecekken bu adam 8 numara hücum performansı beklemeyin tavrı başlı başına yanlış. O zaman kanat alıp Tolga'yı ortada oynatsaydık daha iyi bir ofansif hattımız olurdu.

Belhandayı hiç bir takım 8 numara oynatıcam diye almaz.

8 numara oynatacagiz diye almadik ama 8 numara oynuyor

Bu adam ne Montpellier'de nede Nice'te bizim bekledigimiz hucumu kaliteli bir adam olmadi o yüzden oynadigimiz sistemde bana göre yanlis tercih yapildi hucum anlaminda,savunma konusunda herhangi bir sikinti yok istatistikleri cok iyi.

Kilit pasi hic mi yok tabiki var mesela attigimiz 11 golden 7 tanesinde gol pasindan önceki pasi veren oyuncu, forum'da sneijder elestirildiginde asistin asisti argumani kullaniliyordu belhanda icin de bunu söylemek yanlis olmaz

Mac icinde hucum devamliligi yok laubali oldugu icin,degisecegini zannetmiyorum cünkü kariyeri boyunca böyleydi,hucum katkisini feghouli'den bekleyecegiz mecburen

Rodrigues___Sneijder___Tolga
Böyle oynasak ve Sneijder etkisiz olsa ki çok muhtemel,Sneijderi aklamak için ne tarz saçmalıklar duyacağımızı hayal bile edemedim açıkçası,Rodrigues çöp Tolga oranın oyuncusumu dan başlayıp bir çok şey duyardık ama bu sıkışık ve farklı sistemde Tolgadan Bruma katkısı çıkartmalıydı Belhanda tabi

8 numara oynatacagiz diye almadik ama 8 numara oynuyor

Bu adam ne Montpellier'de nede Nice'te bizim bekledigimiz hucumu kaliteli bir adam olmadi o yüzden oynadigimiz sistemde bana göre yanlis tercih yapildi hucum anlaminda,savunma konusunda herhangi bir sikinti yok istatistikleri cok iyi.

Kilit pasi hic mi yok tabiki var mesela attigimiz 11 golden 7 tanesinde gol pasindan önceki pasi veren oyuncu, forum'da sneijder elestirildiginde asistin asisti argumani kullaniliyordu belhanda icin de bunu söylemek yanlis olmaz

Mac icinde hucum devamliligi yok laubali oldugu icin,degisecegini zannetmiyorum cünkü kariyeri boyunca böyleydi,hucum katkisini feghouli'den bekleyecegiz mecburen
Bu kadar övmenin manası yok o zaman. Sistem işlemiyor kilit pasların çoğu da duran toptan. Antalta maçındaki gibi değil hepsi.

Onu geçtim mevzu kilitlenen maçı açmak ya da maçı koparıcı noktaya getirmek. Ben Talisca'yı da sevmem öyle durup durup vuran adamlar bize göre değil bize ter akıtacak adamlar lazım.

Böyle oynasak ve Sneijder etkisiz olsa ki çok muhtemel,Sneijderi aklamak için ne tarz saçmalıklar duyacağımızı hayal bile edemedim açıkçası,Rodrigues çöp Tolga oranın oyuncusumu dan başlayıp bir çok şey duyardık ama bu sıkışık ve farklı sistemde Tolgadan Bruma katkısı çıkartmalıydı Belhanda tabi
Sen ne anlatıyon be sürekli takmış her yerde Sneijder Sneijder. Sokayım Sneijdere başka takımda oynuyor o şu an.

Belhanda ise bu takımda ve dünya şeyinde olmayan bir halde oynuyor. Bu arma altında ciddiyetsiz oynayan adama 10k para vermişiz hala beyin yoksunu gibi kıyaslamalar yapıyor. Başkasıyla kıyaslayınca iyi oyuncu olmuyor bu adam.

Bir daha Sneijder mevzusu yaparsan bu konuya giremezsin.

Bu kadar övmenin manası yok o zaman. Sistem işlemiyor kilit pasların çoğu da duran toptan. Antalta maçındaki gibi değil hepsi.

Onu geçtim mevzu kilitlenen maçı açmak ya da maçı koparıcı noktaya getirmek. Ben Talisca'yı da sevmem öyle durup durup vuran adamlar bize göre değil bize ter akıtacak adamlar lazım.

Ben övmüyorum sadece kariyeri boyunca yapmadiklarini bekliyoruz adamdan bunun yanlis oldugunu söylüyorum

Transfer olmadan önce fasli bir arkadas bana belhanda ile ilgili cok iyi takim oyuncusudur ama sahada cocukca hareketleri var demisti,ilk 4 Mac sonunda bunun ne kadar dogru oldugunu gördük bence

Kötü futbolcu degil ve oynadigimiz düzende bana göre az cok katkisi var ama laubali oldugu icin hucum katkisi az,sivas macinda kacirdigi gol ne kadar laubali oldugunu gösteriyor zaten.

Ama hala diyorum,oynadigimiz düzenin ve oyun mentalitesinin adami kesinlikle belhanda eger hucuma da katkisi olursa Aksi taktirde düz bir oyuncu olarak kalacak

Son düzenleme:
Ayrıca koyim Sneijdere kimse onun performansını beklemiyor. Bariz yetenekli adam ama maç içinde sürekliliği yok laubali laubali halı sahadaki yıldız tribine giren adamlar gibi top oynuyor. Tempo yok anca alsın durduğu yerde çalım atsın.

Evet yeteneği var ancak kafası başka yerlerde bence. Mesela Kayseri maçında müthiş dokunuşla golü atan adam Sivas maçında o karşı karşıya pozisyonu çok rahat gol yapardı. 10 numaranın ağırlığını taşıyamıyor sanırım.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen ne anlatıyon be sürekli takmış her yerde Sneijder Sneijder. Sokayım Sneijdere başka takımda oynuyor o şu an.

Belhanda ise bu takımda ve dünya şeyinde olmayan bir halde oynuyor. Bu arma altında ciddiyetsiz oynayan adama 10k para vermişiz hala beyin yoksunu gibi kıyaslamalar yapıyor. Başkasıyla kıyaslayınca iyi oyuncu olmuyor bu adam.

Bir daha Sneijder mevzusu yaparsan bu konuya giremezsin.

Konudaki Sneijder hayranları(Belhanda olmasa o olsaydı keşkeciler) içinde bu uyarıyı bekleyelim yoksa çifte standarttan öteye gitmez,Benim çoğu mesajımın içeriği bu konuda ondan bağımsız kusura bakma boşuna saldırıyorsun,hem senin mesajının üstüne yazmadım bunu bu kadar üstüne alınmana gerek yoktu.Belhanda için verilen parayı herhangi bir yanlışında dikte ederek çok önemli bir şey yapmıyorsunuz bu arada

Ben övmüyorum sadece kariyeri boyunca yapmadiklarini bekliyoruz adamdan bunun yanlis oldugunu söylüyorum

Transfer olmadan önce fasli bir arkadas bana belhanda ile ilgili cok iyi takim oyuncusudur ama sahada cocukca hareketleri var demisti,ilk 4 Mac sonunda bunun ne kadar dogru oldugunu gördük bence

Kötü futbolcu degil ve oynadigimiz düzende bana göre az cok katkisi var ama laubali oldugu icin hucum katkisi az,sivas macinda kacirdigi gol ne kadar laubali oldugunu gösteriyor zaten.

Ama hala diyorum,oynadigimiz düzenin ve oyun mentalitesinin adami kesinlikle belhanda
bu biraz tezat olmus, sonucta o laubali hareketleri ile takima zarar veriyor.

Ama hala diyorum,oynadigimiz düzenin ve oyun mentalitesinin adami kesinlikle belhanda
Hücum opsiyonlarımız bu kadar kısıtlıyken bence Belhanda uygun bu sisteme demek yanlış.

Öyle gümbür gümbür hücum edebilen beklerimiz yok, cayır cayır adam eksilten kanatlarımız da.

Böyle bir beklentisi olan yok ki. Belhanda'nın asıl eleştirildiği nokta hücumda ağırlığını koymaması. Yana, geriye oynuyor. Gereksiz yere çalım girişiminde bulunuyor. Atağı yönlendiren topçumuz Belhanda olması gerekirken neredeyse tüm atakları geliştiren Mariano, Maicon ve Rodrigues oluyor.

Ayrıca "Sneijder olsaydı şunları duyardık" diyorsun da benzerleri ve hatta aynılarını bu konuda bulabilmek mümkün. Ekstra olarak "defans yapıyor" var sadece.

Konudaki Sneijder hayranları(Belhanda olmasa o olsaydı keşkeciler) içinde bu uyarıyı bekleyelim yoksa çifte standarttan öteye gitmez,Benim çoğu mesajımın içeriği bu konuda ondan bağımsız kusura bakma boşuna saldırıyorsun,hem senin mesajının üstüne yazmadım bunu bu kadar üstüne alınmana gerek yoktu.Belhanda için verilen parayı herhangi bir yanlışında dikte ederek çok önemli bir şey yapmıyorsunuz bu arada
Onlara da aynı tepkiyi gösteriyorum nitekim moderasyona bu mevzuyu uzatanlara ceza verilmesini de söyledim.

Paraya bakacağız neye bakalım en sinir olduğum tiptir böyle yeteneklerine ihanet eden adamlar.

yok adamın özelliği böyle yok zaten oyun tarzı böyle diyenlere şaşıyorum bu adamın kapasitesi buysa ne demeye 9 milyon bonservis verdin göklere çıkardınız hepiniz. eğer bu oynadığı oyun adamın standartıysa bırak 9 milyonu ilk 11 e giremeyecek bi oyuncu. sanmıyorum gerçek belhandanın bu olduğunu. ayrıca her haltı sneijdere bağlayıp işi inada bindirip belhandayı savunmak için bahane aramayın. sneijder gitti mesele bitti, benim umrumda olan tek şey belhandanın daha fazla sorumluluk alması,daha kreatif oynaması kısacası maça ağırlığını koyması çünkü şampiyonluk için belhandanın iyi bi performans göstermesi şartoğlu şart. ayrıca o parayla daha iyi bi oyuncu alınabileceğini her zaman savundum ama gidip belhandayı alıp riske girdiler belhandanın da artık bizi yanıltması lazım çok ihtiyacımız var onun performasına.

Topu ceza sahası yayının oralarda alıyor, sağa veya sola verse boş adam var pozisyona gireceğiz belki de ama arkadaş topu rakibin üzerinden aşırtacak, geri çekecek, artistliğini yapacak öyle verecek. Aynen dediğin halı sahadaki kendini Sergen sanan kel göbekli dayılar gibi.

Atakların anasını belliyor, millet hala dilleme derdinde.

Yok savunmaya yardım ediyormuş. 10 numara diye aldık kardeşim bu adamı. Arkasında hayvan gibi koşan her yere basan bir üçlü var zaten.

En sevmediğim topçu tipi, lakayt topçu. Lincoln'ün yarısı kadar yeteneği yok, artistliği ondan beter. (Ona da gıcık olurdum, dünya şeyinde değildi)

Son düzenleme:
bu biraz tezat olmus, sonucta o laubali hareketleri ile takima zarar veriyor.

Takim savunmasina görmedik o hareketleri ama hucumda gördük hic te tezat degil

Sivas macinda havaya diktigi pozisyon laubali oldugunun belgesi,defansif istatistikleri de takim savunmasindaki katkisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt