#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle:
:asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2: Zira bu mesajına da gülmemek elde değil.

Ayrıca:
Herkes gerizekalı, artniyetli, önyargılı. Siz 3-5 kişisiniz. Oldu. Bi de burayı nedense ağlama duvarına çeviren sensin. İnsanlar adamın performansını beğenmeyip konuya "beğenmedik" yazıyorlar. "Neden beğenmediniz? Beğeneceksiniz. Gidip şunu da beğenmeyin o zaman" diye anlamsız çemkirmelerde bulunan sensin.

Beğenmedik diyene laf etmiyorum. Ligin en yeteneksizi diyip. İyi oynadığında yetersiz. Kötü oynadığında kazık diyenlere laf ediyorum. Herşeyin bir standartı var. Verdiği katkı ortada. 7 maçta en iyi 3-4 adamdan biriydi. Bu maç ise ndiaye ile birlikte en kötülerdendi. Ayrıca ilk berbat ve rezil oynadığını belirten benim bugun.

ligin en yeteneksiz 10 numarası olduğu konusunda hem fikir olalım konu kapansın

otm571119.jpg.jpg

Öncelikle:
:asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2: Zira bu mesajına da gülmemek elde değil.

Ayrıca:
Herkes gerizekalı, artniyetli, önyargılı. Siz 3-5 kişisiniz. Oldu. Bi de burayı nedense ağlama duvarına çeviren sensin. İnsanlar adamın performansını beğenmeyip konuya "beğenmedik" yazıyorlar. "Neden beğenmediniz? Beğeneceksiniz. Gidip şunu da beğenmeyin o zaman" diye anlamsız çemkirmelerde bulunan sensin.

saplamış :005:

Eminim yine sahanın en iyisidir
Adem Çakar kardeşimiz haydi göreve!:)...Biz sıkı takipçilerden olsak da futbol ve futbolcudan anlamaktan aciziz. ''Topa karşı...filan'' diye kafa ütüleme operasyonuna başla da gerçekleri görmemize yardımın olsun. Ne defansif ne ofansif tek bir olumlu hareketini hatırlamıyorum şu maçta; ama olsun, sen övecek bir şeylerini mutlaka bulursun yine, değil mi?:hat:...

Yorumlarını beğenirim Adem ama hikaye anlatma şu anda. Bir adama 10 milyon euro verip 10 numarayı da veriyorsam "Takıma fizik olafak yük bindiren bir adam değil falan filan zamazingosunya" milleti kandıramazsın. Takım kötü olduğunda o iyi olacak. Bugünki ilk yarı gibi bir oyunda çıkacak 30 metreden çakacak bir tane, araya bir top atacak ortada bir şey yokken maçı getirecek. Bir de sahada ruhuz ruhsuz takılmayacak.
Yazdığın hikayeyi Lato, Denayer, Garry gibi herifler için kullanabilirsin.

Hic bir oyuncu her mac iyi oynayamaz, ama bir oyuncu sadece maclarinin yüzde 50´sinde iyi oynayip, iyi oynadiginda da, kötü oynadiginda diger oyunculara fiziksel yük bindiriyorsa, o takim basarili olamaz, takimin kanseri olur. Bu sadece kötü oynadigi bu mac özelinde bir yorumdur.
Belhanda´nin geldiginden beri verdigi katki acik, oynadigi 2 kötü mac var. Antalya ve Konya maclari. Bunun disinda bu mac disinda yükselen bir grafigi var.
Belhanda yeri geldiginde yine iyi ve cok iyi maclar cikaracak, bu yüzden de bu takim puan farkini acmaya devam edecek.

Adem Çakar kardeşimiz haydi göreve!:)...Biz sıkı takipçilerden olsak da futbol ve futbolcudan anlamaktan aciziz. ''Topa karşı...filan'' diye kafa ütüleme operasyonuna başla da gerçekleri görmemize yardımın olsun. Ne defansif ne ofansif tek bir olumlu hareketini hatırlamıyorum şu maçta; ama olsun, sen övecek bir şeylerini mutlaka bulursun yine, değil mi?:hat:...

asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistini yapmış

2 hafta önce söylediğim gibi, olmadığı zaman yokluğu aranmayacak tek oyuncudur Belhand.

Vasat Selçuk bugün Belhand'ın yapamadığını yaptı mesela.

@Adem Çakar kardeşimiz haydi göreve!:)...Biz sıkı takipçilerden olsak da futbol ve futbolcudan anlamaktan aciziz. ''Topa karşı...filan'' diye kafa ütüleme operasyonuna başla da gerçekleri görmemize yardımın olsun. Ne defansif ne ofansif tek bir olumlu hareketini hatırlamıyorum şu maçta; ama olsun, sen övecek bir şeylerini mutlaka bulursun yine, değil mi?:hat:...
Derin futbol bilginleri bizi aydınlatsın hemen.

Hic bir oyuncu her mac iyi oynayamaz, ama bir oyuncu sadece maclarinin yüzde 50´sinde iyi oynayip, iyi oynadiginda da, kötü oynadiginda diger oyunculara fiziksel yük bindiriyorsa, o takim basarili olamaz, takimin kanseri olur. Bu sadece kötü oynadigi bu mac özelinde bir yorumdur.
Belhanda´nin geldiginden beri verdigi katki acik, oynadigi 2 kötü mac var. Antalya ve Konya maclari. Bunun disinda bu mac disinda yükselen bir grafigi var.
Belhanda yeri geldiginde yine iyi ve cok iyi maclar cikaracak, bu yüzden de bu takim puan farkini acmaya devam edecek.

Kandırmayın Galatasaraylıları kardeşim. Yeni geldiği takıma yaranma gazıyla ilk 2-3 maç bir şeyler yaptı. Oyun olarak o maçlarda da kötüydü bence de skora etki etti en azından. Diğer maçlarda bir bok oynamadı.

haftaya oynadı oynadı yoksa trabzon maçından itibaren klübeyi ısıtır sanırım

@Adem Çakar kardeşimiz haydi göreve!:)...Biz sıkı takipçilerden olsak da futbol ve futbolcudan anlamaktan aciziz. ''Topa karşı...filan'' diye kafa ütüleme operasyonuna başla da gerçekleri görmemize yardımın olsun. Ne defansif ne ofansif tek bir olumlu hareketini hatırlamıyorum şu maçta; ama olsun, sen övecek bir şeylerini mutlaka bulursun yine, değil mi?:hat:...

Kötü oynadigini yazdik bugün, ama sürekli adamin kötü oynadigi bir maci bekleyip , tüm sezon icin özet anlamda gösterilecekse, isimiz var. Daha sezon erken, ama takimin buraya kadar gelmesinde en büyük etkenlerden bir tanesi.

Buraya gelip ilk rezil oynuyor diyen benim geçip bakabilirsin. Laf ebeliği yapanlar her pas hatasında bok atanlar. Konuda otorite gibi davranmakla alakası yok. Eğer bi tane varlık kırıntısı gelip ligin en yeteneksiz oyuncusu diyorsa, kazık diyorsa. İyi oynadığı maçta idare eder. Kötü oynadığı maçta çine satmalıyız diyorsa o arkadaş art niyetlidir. Sebeplerini biliyorum ancak söylemem yasaklandı, neden yaptıklarını açıklayamıyorum.
Yine bunun otoritesi sen misin? Belki sen Belhanda'dan beklediğin karşılığı alıyorsun ama görünen o ki alamayan çok taraftar var. Bunu kimi taraftar daha soğukkanlı dile getirir kimisi daha heyecanlı, daha hiddetli ama hiddetli olanlar bile bunu oyuncunun nazarında yapıyor. Oysa sen ve senin gibi bir kaç renktaşımız daha var, siz oyuncuyu bırakıp üyelerin yorumlarına, üyelere saldırıyorsunuz. Yapmayın kardeşim, gerek yok böyle şeylere, bırakın isteyen istediğini yazsın. Sonuçta oyuncuya hakaret etmiyor, etse zaten ceza verilir. Bu davranış esasen konuları kirletiyor.

Son düzenleme:
Yorumların bazılarını okurken ağzımdan su fışkırdı yemin ediyorum. Ya bu yaşta bu zeka bu arkadaşlara fazla.

ABi ne anlatıyorsunuz yahu. 8 maçın yani 720 dakikanın toplasan 100 dakikasında biraz oynamıştır. Mesela Karabük maçı gibi. Adam yürüyor yahu, lütfen oynuyor sahada. Rakiplerin hemen her teklikeli atağında alakasız pas hatası veya hatalı top kontrolü var. İnsanı çıldırtıyor saçma sapan oyun şekli ile.

Haftaya belki mükemmel oynayacak ama biz geride kalan 8 maçı konuşuyoruz.

Bugün en kötü maçını oynadı çok net. Savunulacak bir tarafı yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haftaya oynasın,sonra ne yaparsa yapsın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt