#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5-6 sayfadir okuyorum da, merak ediyorum neyin savasindasiniz, ne yapmaya calisiyorsunuz, nedir sizin derdiniz.

Yok yeteneksiz, yok Sneijder, yok cart, yok curt, her kotu performansinda ayni seyleri tekrarlayip durmayin, performansini elestirin, sahada yaptiklarini elestirin, sacma sapan seyler yazmayin, adama yeteneksiz diyen var, bu kadar da dusmeyin.

Sneijder'i de ikide bir yazip durmayin, Sneijder gitti, Olympique Nice'e gitti, Fransa ligue 1 takimi, , cok merak ediyorsaniz Nice'in her macini izleyin, ha bu arada orada kadroya girmekte zorlaniyormus, Favre sistemime gore degil demis.

Ne zaman Belhanda ile ilgili birsey olsa, Sneijder soyle Sneijder boyle, Sneijder gitti gitti.

Bu arkadaşı eleştirmek için ön yargılı veya Sneijderci falan olmaya gerek yok gibi görünüyor. Selçuk bile oyuna girdikten sonra oyunu yönlendirmeye çalışırken bu maç boyunca sahada dolaştı. Sorumluluk almıyor, pas şiddetini ayarlayamıyor ve top kontrolü anlayamadığım bir şekilde garip gerçekten. Kötü oynadığı maçı bekliyorsunuz diyenler var. Eleştirenler sezon başından beri genel performansını eleştiriyor sadece bu maça özel değil. Sizin iyi oynadığını iddia ettiğiniz maçlarda da eleştiriyorduk ve anlamsız tepkiler alıyorduk.

Sneijder kötü oynarken de yorumlarınız bu şekilde miydi yoksa etiket meraklısı insanlar olduğunuz için yazmıyor muydunuz ?

Adam ne anlatmış sen neyden bahsetmişin :D Adam diyorki: VERİLEN GÖREV. Sen diyorsun 10 nomeraaa böyle oynayacağ.... Güncel futbolda 10 numara bunu yaparş. Forvet şudur. Stoper bunu yapar diye birşe yok. Binbir türlü farklı oyun tarzı var aynı pozisyon üzerinde. Ayrıca öldürücü pas en fazla atan oyuncumuz bu sezon. 19 kilit pasla.
Cevap vermeye gerek yok ben diyorum istanbul boğazi o diyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiket meraklısı insanlar olduğumuz için yazmıyorduk.

Belhanda babamın oğlu değil benim, Sneijder de. Ama biri kötü oynarken sırf ismi ve etiketi var diye ölümüne kollanıyordu burada. Diğeriyse isimsiz, etiketi olmayan bir topçu olduğu için yerden yere vuruluyorsa burada bir haksızlık vardır. Belhanda bugün rezalet top oynadı, ona lafım yok. Böyle oynamaya devam ederse de kulübe yolları görünür ama konumuz bu değil. Konu taraftar olarak ikiyüzlü davranmamız.

Beynini sökerim değildi o galiba

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam ne anlatmış sen neyden bahsetmişin :D Adam diyorki: VERİLEN GÖREV. Sen diyorsun 10 nomeraaa böyle oynayacağ.... Güncel futbolda 10 numara bunu yaparş. Forvet şudur. Stoper bunu yapar diye birşe yok. Binbir türlü farklı oyun tarzı var aynı pozisyon üzerinde. Ayrıca öldürücü pas en fazla atan oyuncumuz bu sezon. 19 kilit pasla.

Asıl ben ne anlatmışım o ne anlatmış. Biz mevki olarak bir forma numarasından bahsetmişiz. O gitmiş somut anlamda forma numarasından bahsetmiş. Dedim ya Melo 10 numara giyiyor diye ondan her maç ara pası,gol, maçı kurtarmasını bekleyen olduysa hep beraber sövelim o kişiye.

Senin dediğine gelirsek evet modern futbolda, günümüz futbolunda da her mevkinin yapması gereken öncelikli şeyler vardır. Forvet gol atar, top saklar, arkadaşlarının hücuma katılmasını sağlar mesela. 10 numara da gol olan pas atar, takım kötüyse çıkar 30 metreden çakar 1 tane maçı getirir. Özellikle bu adama bir Türk takımı 10 milyon verdiyse. Sanki Belhanda’yı gelip Maicon’un kademesine girmiyor diye eleştiriyoruz. Bunu yaparsa bu ekstradır.

Maicon iyi adam mesela yararlı adam. Niye peki? 3 tane gol attığı için mi? Hayır kemik gibi stoper olduğundan. Stoper olmanın birincil gerekliliklerini yerine getirdiği için. Gol atması onun ekstrası.

Umarım anlatabildim.

Eger cogunlugun dedigi dogru olsaydi, bu sezon muhtemelen 13 puan civari toplayip, yine can cekisiyor olurduk. Böyle kötü bir mactan sonra böyle bir ifadeyi kullanmakta, ne desem yani ? Gecen hafta sorulsa, cogunluk farkli der, zaten anket de ortada. Ama cogunlugun ne dediginin cok bir önemi de yok. Belhanda en kritik bölgelerden bir tanesinden oynuyor, katkisini vermeye devam edecek, ve bu takim sampiyon olacak.

Çoğunluğun dediği her zaman doğru değildir, katılırım. Ancak o çoğunluktan hiç kimsenin Maicon-Fernando-Mariano-Gomis' e laf etmiyor oluşunun bir anlamı yok mu sence?...

Sneijder üzerinden yüründüğü argümanını da bırakın artık lutfen; işinize öyle geldiği için bunu daha çok Sneijder karşıtları olarak sizler yapıyorsunuz. Ki Sneijder' in bir önceki sezon gitmesi gerektiğini defalarca belirtmiş biriyim, mesajlarım kayıtlıdır...

Beyler müdahale ettirmeden olası tartışmalara son verin pls.

2 adama cok para verdik bu sezon.

Bi buna 10 milyon bonservis

Bi de ndiayeye 9 milyon malesef !!

Bu 2 si fiyat/fayda orani en dusuk oyuncular.

Bunlar yerine keske imbulayi alabilseydik (ki cenk ergun dedi isteyip alamamisiz) , sneijdere sozlesmeyi bitirtseydik ve seneye sneijderle opusup ayrilip Taliscayi alsaydik.

Neyse artik cok gec.

Belhanda babamın oğlu değil benim, Sneijder de. Ama biri kötü oynarken sırf ismi ve etiketi var diye ölümüne kollanıyordu burada. Diğeriyse isimsiz, etiketi olmayan bir topçu olduğu için yerden yere vuruluyorsa burada bir haksızlık vardır. Belhanda bugün rezalet top oynadı, ona lafım yok. Böyle oynamaya devam ederse de kulübe yolları görünür ama konumuz bu değil. Konu taraftar olarak ikiyüzlü davranmamız.
Belhanda'nın performansını eleştiriyorum etiket, isim vs falan diye cevap veriyorsunuz. Ne diyeyim şimdi? Belhanda da Kasımpaşa'dan gelmedi. Performansı yetersiz işte altında saçma sapan şeyler aramanın anlamı yok.

Çok abartıyorsunuz. Tek maçlık adamlarsınız hepiniz. Bursa maçından sonra maçı çevirdin helal olsun diyoruz aradan 2 maç geçiyor g.tümüze girdi geçmiş olsun oluyor. Biraz sakin olun, 4 sene katkı saglasın diye bir adam aldık, daha ilk sezonunun 4’te biri tamamlanmadı, adamı çöpe çıkarttınız. Bende kendisinden tam beklediğimi göremiyorum ama abartmanın da manası yok. Motor gibi giden takımın kilit adamlarından, gün gelir maksimum sorumluluğu da almaya başlar, en önemlisi destek olmak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çoğunluğun dediği her zaman doğru değildir, katılırım. Ancak o çoğunluktan hiç kimsenin Maicon-Fernando-Mariano-Gomis' e laf etmiyor oluşunun bir anlamı yok mu sence?...

Fokusta degil cünkü hic biri.

Sneijder üzerinden yüründüğü argümanını da bırakın artık lutfen; işinize öyle geldiği için bunu daha çok Sneijder karşıtları olarak sizler yapıyorsunuz. Ki Sneijder' in bir önceki sezon gitmesi gerektiğini defalarca belirtmiş biriyim, mesajlarım kayıtlıdır...

Ben kimsenin karsiti degilim, sadece takimimin kazanmasini istiyorum, ve bunun icin gerekli hamleler yapildi bu sezon.

Asıl ben ne anlatmışım o ne anlatmış. Biz mevki olarak bir forma numarasından bahsetmişiz. O gitmiş somut anlamda forma numarasından bahsetmiş. Dedim ya Melo 10 numara giyiyor diye ondan her maç ara pası,gol, maçı kurtarmasını bekleyen olduysa hep beraber sövelim o kişiye.

Senin dediğine gelirsek evet modern futbolda, günümüz futbolunda da her mevkinin yapması gereken öncelikli şeyler vardır. Forvet gol atar, top saklar, arkadaşlarının hücuma katılmasını sağlar mesela. 10 numara da gol olan pas atar, takım kötüyse çıkar 30 metreden çakar 1 tane maçı getirir. Özellikle bu adama bir Türk takımı 10 milyon verdiyse. Sanki Belhanda’yı gelip Maicon’un kademesine girmiyor diye eleştiriyoruz. Bunu yaparsa bu ekstradır.

Maicon iyi adam mesela yararlı adam. Niye peki? 3 tane gol attığı için mi? Hayır kemik gibi stoper olduğundan. Stoper olmanın birincil gerekliliklerini yerine getirdiği için. Gol atması onun ekstrası.

Umarım anlatabildim.

Hocam 2. paragrafta yazdıklarında haklısın. Sadece onun demek istediği şu. Şimdi atıyorum Ndiaye 8 numara oynuyor. Klasik 8 numara kafadan 10 asist 10 gol yapar. Ancak Ndiaye öyle bir görevdeki. Top kapma ve bağlantı kurmada başarılı olması 1. öncelik. Yani 1. önceliği yapıp gol ve asist yapmazsa ben ndiaye yi eleştirmem diyor. Belhanda içinde öyle. Demek istediği şu. Bu adam gidip klasik 10 no gibi. Sürekli topu alıp savunma arkasına öldürücü toplar atıp. Kusursuz kilit paslar atıp, Duran topların hepsini kullanıp, savunmadan ziyade tamamen hücüma yönelik oynayan birisi değil diye eleştirmem diyor. Çünkü şuan belhanda için hiçbirşey 1. öncelik gibi değil. Yani adam ne tamamen hucumu 1. öncelik nede savunma katkısı. ( Verilen Görev Olarak) O yüzden zaten kimseyi tam olarak tatmin edemiyor. Adam önde yaratıcılık sağlarken aynı zamanda arkada da iş yapmak zorunda. İkisinide yarım yarım yapıyor. Ben bunu beklediğim için başarılı buluyorum. Antalya ve bu maç dışında. Ancak sizin kafada klasik 10 no var biraz. Alex ve türevleri gibi. Ben zaten eleştirenlere hiçbirşey demiyorum. Sadece yeteneksiz, kazık, boş, beyinsiz vb tabirler art niyetli olduğunu düşünüyorum. Yani arkasında 10 var diye Ve AMC ye yakın oynuyor diye her maç asist gol ve kusursuz paslar beklemeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt