#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten fb maçında çok çok iyi oynaması lazım Belhanda 'nın

giuliano'yu top diye oynayacağında hem fikir olmalıyız

Bende derbide coşacak diye düşünüyorum. Şu anda zaten yeni transferler arasında katkı olarak altlarda. Gomis, Fernando, Maicon, Mariano, Feghouli ve Ndiaye (son haftalarda olmazsa da) daha iyi performans sergiliyorlar.
Sabri gibi topu kaptırdıktan sonra rakibini izlemesi son maçlarda hiç hoşuma gitmedi. Vurdumduymaz halini zaten sevmedim.

10'un altında top kaybıyla oynaman benim açımdan pozitif olarak değerlendirilir.Bu kadar maliyetli bir adam bu kadar top kaybıyla oynamamalı

Maç seçiyor , özellikle tribün baskılı maçlarda daha etkili olduğu görünüyor mesela Bursa maçı.
O yüzden TT Arena’da böyle bir derbi de takım normal oyununu oynarsa normal oyun kurallarıyla sağlıklı olursa resital yapacaktır.

Top kaybı muhakkak olacaktır ama rakiplerle sürekli bir dalaşma içinde olup rakipten birini dahi attırabilir, kendi de atılabilir maçın gidişatına göre.

Son düzenleme:
DMZon3aX4AA7BRq.jpg

Sorun şu ki bu top kayıplarını çok ekstra işler, ince paslar denediği için yapmıyor. Çok basit pozisyonlarda zayıf pas atarak, top kontrolünde çok kötü oluşu sebebiyle yapıyor.

Sorun şu ki bu top kayıplarını çok ekstra işler, ince paslar denediği için yapmıyor. Çok basit pozisyonlarda zayıf pas atarak, top kontrolünde çok kötü oluşu sebebiyle yapıyor.

O kadar da değil. Dikine oynayıp kaybettiği topta çok. Diğer kayıpları sakarca olduğu için göze batıyor.

2.yarıya saklanabilir
Tolga Rodrigez Sinan ile farkli seyler deneyebilir hoca

Buna ek olarak Futbolcuya takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında alacağı her bir puan için 5.000 EUR prim ödeyecektir. Kulübümüzün, oyuncunun görev aldığı maçlarda kazanacağı her 25 puan sonrası ekstra 100.000 Euro prim ödemesi yapılacaktır.

Fbye saplayıp 100 bin euronu kap canısı

Top kayıplarını minimuma indirip, bizi çileden çıkarmamalı

Dünyanın en kötü futbolcusu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt