#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda bu sekilde oynamaya devam ederse, gonderilmesi gerekecek.F5 macinda hem iyi oynamadi ama Tudor 2. yari basinda cikartmasi gerekiyordu.

Geldiğinde de sevinmemiştim. Aşırı derece maç seçiyor bu adam, üstelik çok laubali.

Bu zamana kadar hep savundum ama bu gecenin hiçbir açıklaması yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

n'diaye-fernando-tolga veya n'diaye-fernando-selçuk yapıp 4-3-3 oynayalım kafası dank edene kadar forma yüzü görmesin.

Geldiğinde de sevinmemiştim. Aşırı derece maç seçiyor bu adam, üstelik çok laubali.

Eleştiriyoruz da bu pek uygun olmamış. Maç seçtiği için bu maçı önemsemediği sonucu çıkar, bu cümleden...Öyle değil; istikrarlı bir şekilde yetersiz işte, lamı cimi yok...

İsim vermeyeceğim ama bir kişinin yorumlarını çok merak ediyordum bu akşam, demek nasip değilmiş.

Çok çok çok kötü. Ceza almalı gerekirse kadro dışıda kalmalı. Sezon başından beri yok bu hafta oynamadı haftaya oynayacak yok açılacak afedersinizde sıçarım böyle işe. 8 milyon para verdik yıllık da 3.5 alıyordu sanırım 4 yıllık kontrat. Bu paraya çok daha iyisini alabilirdik.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaç haftadır sahada hiçbir varlık göstermiyor

İyi oynamadığı maçlardan sonra koruma amaçlı ortaya atılan defansif anlamda destek veriyor zırvalığına girmiyorum bile

Ayrıca öyle çok yetenekli filanda değil

iddia ediyorum Emre Çolak bundan daha yetenekli

En büyük eksikliği de futbol karakterlerinin olmaması

Bu tarz oyuncular her zaman sıkıntılı olmuştur

Mümkünse çok ciddi kesik yesin yerine Selçuk'u deneyelim

Maçı sattı gerçekten sırf zarar bu transfer umarım verdiğimizi alacak enayi bir takım bulup kakalarız bu herifi

Sabote etti. Tam maç bize dönmüştü her şeyin içine etti.

Maalesef kanlar uyuşmadı. Uyuşmayacağı da o kadar belliydi ki.

Eğer talibi olursa direk satılmalı. Cidden çok kötü.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bu maçta oynamayacakta hangi maçta oynayacak bu sezon yav.

Yetersiz işte.

Bazen aşırı hırs iyidir bazen kötüdür bir atasözünden yola çıkarsak ''keskin sirke küpüne zarardır''. Bugün Gomis'in taç çizgisi kenarında sakinleştirmeye çalışmasına rağmen bir pozisyon sonrası alıp topu yere vuruyor saçma sapan işler yapıyor bunları yapacağına çıkıp topunu oyna hırsını sahaya yansıtması gerekirken tamamen rakip üzerine oynamaya çalışınca 2 nci sarıdan kırmızıyı yedi. Yeteneksiz desek ayıp olacak ama bugün yeteneklerini hiç kullanmadı Bu sadece belhanda özelinde de değil takım gerilince tüm oyuncular birbirini geriyor fernando gibi sogukkanlı adam bile hakem yüzünden cılgına döndü aslında maçın durumu da belli ndiaye harici kimse iyi oynamadı. Umarım kötü belhanda da ve diğerleriyle beraber bu maç takıma ders olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt