#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dedik abi bu adamdan bi yol olmaz diye. Transfer sezonunun, Latovlevici ile birlikte net en kötü transferi. Üstüne üstlük 8 milyon euro para verildi buna. Oysa ederi, taş çatlasa 1 buçuk 2 milyon euro olan bir adam. Ulu Wesley nereeeeee, bu lale nere...

Şu an için selçuk oynasın dedirtti.

Hayal kırıklığı şu ana kadar.

TapaTalK

Olur.

Konu:”Belhanda’nın geldiğinden beri takımı düdüklemesi, dün de mutlu sona ulaşması.”
Ne yönden düdüklüyor kötü oynadığı maçlar var iyi oynadigida
Takım lider 20 gol atmış 6 yemiş
Yeni takım kurguda henüz uyumu sağlamamış
Art niyeti bırakın destek olun

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dedik abi bu adamdan bi yol olmaz diye. Transfer sezonunun, Latovlevici ile birlikte net en kötü transferi. Üstüne üstlük 8 milyon euro para verildi buna. Oysa ederi, taş çatlasa 1 buçuk 2 milyon euro olan bir adam. Ulu Wesley nereeeeee, bu lale nere...

Hocam Wesley deme sonra Wesley Sneijder yüzünden eleştiriyoruz sanıyorlar. Daha önceden de dedim. Sneijder ile tabi ki kıyaslamıyoruz. Çünkü Sneijder'in attığı tırnak olamaz.

Hocam Wesley deme sonra Wesley Sneijder yüzünden eleştiriyoruz sanıyorlar. Daha önceden de dedim. Sneijder ile tabi ki kıyaslamıyoruz. Çünkü Sneijder'in attığı tırnak olamaz.

Sneijder ile kıyaslanmaz zaten. Sneijder, Galatasaray tarihinde, Metin Oktay ve Hagi ile birlikte, en büyük 10 numaralardan biridir. Belhanda ise, işte öyle gelip geçici bir teneke.

Ne yönden düdüklüyor kötü oynadığı maçlar var iyi oynadigida
Takım lider 20 gol atmış 6 yemiş
Yeni takım kurguda henüz uyumu sağlamamış
Art niyeti bırakın destek olun

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Art niyetimiz yok ilk haftadan beri beğenmediğimi yazıyorum. Sana göre olabilir ama bana göre henüz iyi oynadığı maç yok. Zaten daha önce de dediğim gibi yeni takıma transfer olmuş bir futbolcunun yeni takım, coşkulu taraftar gazıyla ilk 2-3 hafta iyi oynaması normaldir ki Belhanda onu da yapamadı geldiğinden beri leş.

Herkesin uyum süreci aynı sürede tamamlanmaz ama Maicon, Mariano, Fernando vs. de Beylikdüzü’nden gelmedi Florya’ya.

Oynadığı futbolun, laubaliliğin uyumla alakası yok. Uyum dediğin şudur(yüzlerce örnek verilebilir misal diyorum): Mesela Gomis çapraz koşu yapar topu ters oynayacağına Gomis’in düz gideceğini düşünüp topu oraya atar o zaman deriz ki herifler birbirini tanımıyor gayet normal uyum süreci geçince düzelir bunlar.

Büyük umutlara rağmen hayal kırıklığı yaratan Belhanda an itibariyle ilk 11 kredisini tüketmiştir .

çalım atan 10 numara izliyoruz daha ne istiyorsunuz

Hala Sneijder diyenleri bir kenara bırakırsak evet belki daha yaratıcı oyuncu alınabilirdi ama Belhanda'nın özellikleri bilinerek alındı. Yaratıcı olarak Feghouli alındı.

Belhanda belki de dünyanın en farklı 10 numaralarından biri. Ben hala çok yarar sağladığını düşünüyorum. Bunu Trabzon maçında herkes anlayacak zaten.

yaktın bizi 11 e 11 gitseydik belki daha farklı olurdu

Sneijder konusunda diyorsunuz ki Belhanda ile kıyaslanmasın,tartışma çıkmasın

Bu konuya bakıyorum baştan aşağı Sneijder atışması

Tezatlık var bu işte

Amrabat ve Tarık dan sonra son yılların en büyük kazığı.

sent via GSC

çalım atan 10 numara izliyoruz daha ne istiyorsunuz

Belhanda,tudor ve Sneijder basligi disinda konulara Mesaj yazmani istiyoruz mesela

Tolga veya mariano basliginda iyi oynadiklarini yazabilirsin zor degil konuya tikliyorsun konu aciliyor ve yaziyorsun

Tipki belhanda,Sneijder ve tudor basliginda oldugu gibi yani

Daha iyi olmasi lazim. Ben cogunuzun aksine o seviyeyi yakalayabilecegini, cunku yetenek olarak kisitli olmadigini dusunuyorum. Basarisizligini da isteksizligine degil, henuz tam anlamiyla takima olusamamis olmasina ve takimin da yeni bir sistem oturtmaya calisan yeni bir takim olmasina bagliyorum.

Belhanda,tudor ve Sneijder basligi disinda konulara Mesaj yazmani istiyoruz mesela

Tolga veya mariano basliginda iyi oynadiklarini yazabilirsin zor degil konuya tikliyorsun konu aciliyor ve yaziyorsun

Tipki belhanda,Sneijder ve tudor basliginda oldugu gibi yani
İstediğim konuya yazarım sana hesap mı vericem? Rahatsız oluyorsan engelle geç.

çok boş bir adam değil, tekniği var ama adam profosyonel değil. zaten diğer maçlardada bunun sinyalini vermişti, birgün bu gereksiz hareketleri yüzünden zaten yakacaktı bizi ve önemli maçlarımızdan birinde yaptı bunu. bu sene biraz parlatıp ne yapıp edip bir arap çin takımına aldığımız paralara itelememiz lazım. ş.ligine belhandayla falan gitmeyelim mümkünse

Acilen Katar'a falan kitlenip yollanmalı, takımın sabote eden adamlara ihtiyacı yok, karakterli adamlara ihtiyacı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt