#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o değilde şimdi osmanlının kupa maçına bakıyorum. josue bizim ex topçu oynuyor bedava yine onu kiralasak belhanda kadar oynarmış ikisininde tek meziyeti on numara olarak görünmeleri ama tek meziyetlerinin korner kullanmak olması :DD

o değilde şimdi osmanlının kupa maçına bakıyorum. josue bizim ex topçu oynuyor bedava yine onu kiralasak belhanda kadar oynarmış ikisininde tek meziyeti on numara olarak görünmeleri ama tek meziyetlerinin korner kullanmak olması :DD

Josue B2B gibi oynadığı birkaç maçta, hiç ummadığım ölçüde iyi iş çıkarmıştı bizdeyken. Belhanda gevşeği onu da yapamaz...

Ah Adem Çakar kardeşim, nerelerdesin yaw!. Yokluğunda meydanı boş bulduk, habire sallıyoruz; Belhanda üzgün ve mahzun, yetiş!:red::oley::DD:hat:

Onun ben tipine tüküreyim, Bjk maçında o golü atsa şu an dediğin gibi belki bu kekoya bu kadar para vermemiş olurduk, Emre Ç.'yi bile arıyorum ben şahsen çocuk bu ikisinden de iyi olabilirdi üstüne düşülse. Şu performansın üstüne çıkardı rahat.

2 hafta öncesine kadar verimli oynuyordu bence. Ama son 2 hafta berbat oynuyor, kendine çeki düzen vermesi lazım. Bu şekilde devam ederse fiyasko olarak hatırlanacak

Bu ne yav hani marjinal bizdik, hani asistin asisti bir b.ka yaramıyordu. Asistin asistini eklesen hadi 16 ön asisti mi var bu adamın her değdiği topu skora mı ekledin naptın. İş sneijdere gelince ön asist bir aşağılama argümanına evriliyordu enteresan hani.

Bu mantıkla yola çıkarsak MUslera bütün gollerde etkisi var keza badou-fernando-mariano hepsine 20 gole etkisi var diyelim.

Şu muaazam takviyeli takımda 10. hafta itibariyle 1G 3A 1 maç kaçırma istatistiği olacak olan adam ile 2016-2017 sezonu rezil kadrosu ile 10. haftada 4A 0G 2 maç kaçırma istatistiği olan adamı karşılaştırınca birbirleri arasında kağıt üstü performansta bir fark gözükmüyor hani görme soeunu yaşıyor olabilirsin söyleyeyim.
Geçen sene şişko portakal, ama gol atamayan forvet arkası, ama akhisar golcüsü/asistcisi diye aşağılama çalıştığınız adamdan daha kötü bir oyuncu var elimizde bunu inkar etmek için kör olmak gerekir. Sakın ama defans yapıyor demeyin adamın en kötü özelliği defans yapması sadece ortada koşuyor.

Gelirken dedik skor oyuncusu olmasını bekleyen adamlar yanılıyor dedik çünkü skor oyuncusu değil işçi dedik anlatamadık içinden talisca çıkmasını beklediniz asdasadas. Bu haftataya kadara ama büyük maçların oyuncusı bla bla diye o içinizde kalan umut kırıntısının üzerini çiğnedi.

Ha ben sizin gibi acımasız, at gözlüğü takan bir adamda dağilim belhanda klasik 8 numaradır tıpkı sneijderin klasik 10 numara olmadığı gibi. Ya almayacaktın, yada ikisinin bir arada oynatıp hatta birbirini yedekleyip yedek kulübesini güçlendirebilme şansımız olduğunu söyledik ama neyse ac gözlü futbolcu öğütücü galatasaray taraftarına bir kez daha selamlar olsun.
Dursun denen başkan bozuntusunun fantazileri yüzünden sneijderi göndermek için takla attık. Bir yerimize kaçan 9 milyon euro +sneijder gibi bir oyuncudan alamadığın en kötü 4-5 milyon euro bonservis ve oyuncuya sezon başı yükleme yapmayıp kariyerinin en güzel zamanlarında sana katkı sağlayan oyuncuna vedalaşırken on numara hediye verdik.
Başkan ne yaptın bitmedi mi hala sneijder muhabbeti

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahahahah cidden %80’e inanıp kötü futbolcu diyorlar yazan var :asd22:

Daha bizde oynadığı ilk büyük maçıydı

Son düzenleme:
Bazı arkadaşların mantığına göre attığımız gollerin tamamını oyunun santrasını yapan adama bağlayabiliriz.

gecen sene assistin assiti sayilmiyordu, dalga geciliniyordu Sneijder konusunda. Hayirdir gencler :)

asistin asistin asistin asistini sadece köy takımlarına karşı yapıyor diyebilir miyiz

Off bu kadarda abartmayın arkadaş,Fener maçında sıçtı kabul ama sanki bu seneki her maç iğrenç oynamış algısı yaratılıyor,Antalya-Konya Dep ve Fener maçı hariç(Bu maçtada çok kötü değildide psikolojik olarak batırdı)çoğu maçta iyi verim aldık,1 gol 3 asist yaptı ama 3 gol 6 asistte olabilirdi bu sayı,oyun içindeki katkısı görmezden gelmek saçma herşey şut çekmek değildir futbolda,bir takımın en kritik mevkilerinden birindeki oyuncu bu abartıldığı kadar kötü olsa ne o takım 20 gol atar bu süreçte nede 23 puan toplar,Sonuçta her şey Alanya,Akhisara duran toptan asist yapmak değil bazı farklı şeylerde var

Son düzenleme:
Sneijder' i filan karıştırmadan (Giden gitmiştir artık), mevcut kadro için söylüyorum ki Belhanda ile Ndiaye arasında bir tercih yapılmak zarureti hasıl olmuştur; ikisi bir arada olmuyor, olacak gibi de durmuyor...

Defansa da katkı sağlayan ofansif orta saha rolü için benim tercihim net Ndiaye' dir. Gerek fiziksel, gerek mental (=Niyet), gerek teknik yönden bu kanıdayım. Zorlamanın faydası yok; ne Belhanda o pozisyonun, ne Ndiaye 8 numara pozsyonunun hakkını verebilir, Ndiaye' ye de haksızlık bu. Başından beri merkezde Fernando-Tolga ikilisini görmek istiyorum. Önce bu denenmeli, Tolga verimli olabilirse ne ala, alternatif oyuncu bakılmalı; olmadı, adam akıllı bir banko 8 numara bulunmalı. Selçuk filan idareten kullanılabilir en fazla...

Belhanda' dan ''10'' ve ''8'' olmaz bu takıma; kanatta denensin. Onu da yapamazsa -ki muhtemel görüyorum- en kısa yoldan paketlenmeli, genel kanaatin aksine piyasası olan bir futbolcu (=Overrated)...

Fernando-Ndiaye-Belhanda ligin en iyi orta sahası çok övülen Oğuzhan-Talişka gibilerinide görüyoruz,Fb maçındaki durumda bile orada ayakta kalışımızla maçta absürd bir senaryo görmedik.

Sneijderi kötüleyenler, Sneijderin ismini kullanarak Belhandayı kötüleyenler sizi anlamıyorum dostlarım.
Sneijder geçmişte kaldı. Şu anda Belhanda Galatasarayın oyuncusudur. Geçmişi karıştırmadan tartışalım beyler.

Belhandayı dışarda bırakıp Gary solda Ndiaye 10 numarada forvette gomis sağda feghouli solbekte linnes ortada tolgalı bir 11 kurup full dinamizm odaklı bir takım kurabiliriz. çok delici bir ekip olmamızı sağlar bu. tekniğimiz çok zayıflarsada selçuk tampon yapılabilir. orta alana. belhandaya hiç gerek yok bence artık.

ama igor ndiaye'yi kante vari kullanmaktan vazgeçmeyecektir. linneside silmiş kafada zaten.
Adamın kafasındaki plan şöyle :D belhanda'nın yerine feguliyi çekip rodrigezi sağ kanata koymak.Sol tarafta yine tolga var.Diğerleri yerinde.Selçuk oynasın diye dua edicez o dediğini yapmayı akıl etmesi için.Hangisini tercih edersin?

Adamın kafasındaki plan şöyle :D belhanda'nın yerine feguliyi çekip rodrigezi sağ kanata koymak.Sol tarafta yine tolga var.Diğerleri yerinde.Selçuk oynasın diye dua edicez o dediğini yapmayı akıl etmesi için.Hangisini tercih edersin?

feghouli bence tudorun ona biçtiği rolde verimli olamayacak. 3-4-2-1 düşlüyor kafada tudör :DD soruna gelirsek selçuklu bir opsiyonu tercih ederim. tudorun 3-4-2-1 zırvalığı yerine

Sneijder' i filan karıştırmadan (Giden gitmiştir artık), mevcut kadro için söylüyorum ki Belhanda ile Ndiaye arasında bir tercih yapılmak zarureti hasıl olmuştur; ikisi bir arada olmuyor, olacak gibi de durmuyor...

Defansa da katkı sağlayan ofansif orta saha rolü için benim tercihim net Ndiaye' dir. Gerek fiziksel, gerek mental (=Niyet), gerek teknik yönden bu kanıdayım. Zorlamanın faydası yok; ne Belhanda o pozisyonun, ne Ndiaye 8 numara pozsyonunun hakkını verebilir, Ndiaye' ye de haksızlık bu. Başından beri merkezde Fernando-Tolga ikilisini görmek istiyorum. Önce bu denenmeli, Tolga verimli olabilirse ne ala, alternatif oyuncu bakılmalı; olmadı, adam akıllı bir banko 8 numara bulunmalı. Selçuk filan idareten kullanılabilir en fazla...

Belhanda' dan ''10'' ve ''8'' olmaz bu takıma; kanatta denensin. Onu da yapamazsa -ki muhtemel görüyorum- en kısa yoldan paketlenmeli, genel kanaatin aksine piyasası olan bir futbolcu (=Overrated)...

Ben Ndiaye'den 8 numar olabileceğini düşünüyorum. Tabi tek tip 8 numara yok. Xavi gibi, Selçuk gibi paslarıyla ön plana çıkan 8 numaralar olduğu gibi B2B 8 numaralar da var. Sorun şu ki Tudor Ndiaye'yi bildiğin 6 numaraya çekti. O yüzden göze batıyor. Belhanda ise zaten müzelik bir durum.

Ben Ndiaye'den 8 numar olabileceğini düşünüyorum. Tabi tek tip 8 numara yok. Xavi gibi, Selçuk gibi paslarıyla ön plana çıkan 8 numaralar olduğu gibi B2B 8 numaralar da var. Sorun şu ki Tudor Ndiaye'yi bildiğin 6 numaraya çekti. O yüzden göze batıyor. Belhanda ise zaten müzelik bir durum.

Kesinlikle böyle. Ndiaye’yi 8 oynatsak B2B olarak üstesinden gelebilir. İy bir performans alabiliriz. Ama biz 6 oynatıp Mehmet Topallık yaptırıyoruz adama. Ama 10 da oynar. Belhanda’dan iyi oynar. Gol yollarına girer hep.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt