#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olsun renktaş size de yaranılmıyor adam savunmaya yardım ediyor işte :(
Normal değil mi, sonuçta herşeyin suçlusu geçen hafta ki rezilliğe rağmen Tribünde 36000 kişi olan, ki bu sayı bu sezon ki ortalamamız, Taraftarlar zaten. O Taraftar adamcılık yapıyor, o taraftar bunun için Para alan teknik direktörün göremediklerini gördüğü için haksız yere tepki veriyor, yine o taraftar başımızda ki utanmaz teknik direktörün Galatasarayı küçük düşüren açıklamalarını sineye çekmediği için bu takıma ihanet ediyor.

Normal değil mi, sonuçta herşeyin suçlusu geçen hafta ki rezilliğe rağmen Tribünde 36000 kişi olan, ki bu sayı bu sezon ki ortalamamız, Taraftarlar zaten. O Taraftar adamcılık yapıyor, o taraftar bunun için Para alan teknik direktörün göremediklerini gördüğü için haksız yere tepki veriyor, yine o taraftar başımızda ki utanmaz teknik direktörün Galatasarayı küçük düşüren açıklamalarını sineye çekmediği için bu takıma ihanet ediyor.

O taraftar Belhanda kötü oynasın diye dua ediyormuş bir de. Tudor kötü takım çıkartsın diye dua ediyormuş. Taraftar tek suçlu.

kazik.jpg

Olmamış, yağlamayı unutmuşsun herhal, bu haliyle girmesi zor, yırtması kuvvetle muhtemel. Hadi bakim, yağla da gel!:mad::red::oley:...

Dönerek aldığı bir top vardı öf müthiş ha bir de koşuyor duran top falan sevmeyenler yallah Nice'e falan

O taraftar Belhanda kötü oynasın diye dua ediyormuş bir de. Tudor kötü takım çıkartsın diye dua ediyormuş. Taraftar tek suçlu.
İtiraf ediyorum ben dua etmek ile kalmıyorum, her hafta otuz kişi toplanıp Hatim indiriyoruz. Bu yüzden Tudor o saçmalıkları yapıyor, bu yüzden Belhanda her maç daha kötüye gidiyor. Onlarda suç yok, suç ben ve benim gibi olan Taraftar da.

İtiraf ediyorum ben dua etmek ile kalmıyorum, her hafta otuz kişi toplanıp Hatim indiriyoruz. Bu yüzden Tudor o saçmalıkları yapıyor, bu yüzden Belhanda her maç daha kötüye gidiyor. Onlarda suç yok, suç ben ve benim gibi olan Taraftar da.

Ben Hatim indirmenin yanında kurban da kesiyorum renktaş, en suçlu benim.

Bugünki performansını beğendinmi ki?...Alıcı gözle de izlemiş olmama rağmen pek gözüme çarpmadı kendisi...

Yapabileceği pek bir şey yoktu çok yalnız kaldı

Love ile iyi ikililer o olmayınca pek ortalarda gözükmüyor.Ayağına hakim ve Belhanda'dan daha fazla kanatlara iniyor bu artısı var.Mesela bu maç özelinde değil ama Tolganın oynadığı maçlarda Belhanda sola pek destek olmadığı için orası işlemiyordu.Emre olsa farklı olabilirdi,tabi çift kanat oynamaktan yanayım

Başkanları 5 milyondan felan bahsetmiş o paraları vermemiz zor gibi.Türüç,Akbaba fark etmez kaliteli yerliye ihtiyaç var sınır gelmeden doğru fiyatlara kapmak lazım

Sneijderin sol ayağı etmez

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fernando-Ndiaye-Belhanda...

Fernando-Castro-Sneijder...

Tudor vasıtasıyla ilki tercih edildi ve fazladan 16-20 (?) milyon bonservis ve bilmem kaç yıllık kallavi kontratlara maloldu; değer miydi?...

İkincisi tercih edilmiş olsa, hem daha dengeli ve efektif bir orta saha hattına, hem diğer mevkileri takviye etmek için neredeyse sınırsız bütçeye sahip olurduk. Fernando-Castro ikilisini Tolga-Selçuk yedeklerdi...

Bunu Sneijder' in misyonunu tamamlamış olduğunu düşünüp yazmış biri olarak söylediğimi belirteyim de boşuna yorulmasın bazıları...

Yapabileceği pek bir şey yoktu çok yalnız kaldı

Love ile iyi ikililer o olmayınca pek ortalarda gözükmüyor.Ayağına hakim ve Belhanda'dan daha fazla kanatlara iniyor bu artısı var.Mesela bu maç özelinde değil ama Tolganın oynadığı maçlarda Belhanda sola pek destek olmadığı için orası işlemiyordu.Emre olsa farklı olabilirdi,tabi çift kanat oynamaktan yanayım

Başkanları 5 milyondan felan bahsetmiş o paraları vermemiz zor gibi.Türüç,Akbaba fark etmez kaliteli yerliye ihtiyaç var sınır gelmeden doğru fiyatlara kapmak lazım

Ben Emre' yi de, Deniz' i de yeterli görmüyorum. Yerli(:confused:) ya da yabancı, kalitesi tescilli bir 8 numara lazım bu takıma. Ndiaye 6 ve 8 numara oynayamayacağını bu maçta bir kez daha ispatladı. Hücuma dönük oynama şansı verilirse veriminin kat kat artacağı kanaatindeyim; 10 değil de 9.5 gibi ama...

vallahi helal olsun dünyada o kadar 10 numara varken o parayla gidip belhandayı getiren hangi beyinse diğer transferleri yapanla aynı beyin olamaz

Bana birisi verdiği defansif katkı sonrası, on numara pozisyonunda oynadığı halde defansif katki verdiğini esasen kabul ediyorum, bu maç hariç çünkü bu maç gezinip durdu sahada, işte bu katkı sonrası kazandığı topu rakibe atması sonrası totalde ne gibi bir katkı veriyor açıklaya bilir mi acaba?
Şu soruma hala cevap alabilmiş değilim!?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt