#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk bile oynadığı sürede daha fazla iş yaptı, ligin en kötü 10 numarası olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu tip adamlar için, sırf geçmişindeki bir bölüm adına maksimum 2,5-3M Euro vererek riske girebilirsin. Sırf Sneijder altında ezilmesin diye bayıldılar paraları. Yazık günah.

İlk yarıdaki frikiği selçuk rahat gol yapabilirdi. 1-0 ken önüne düşen bomboş topa vurmayı bile düşünmemesi ise sadece eziklik

Pas oyunununu organize etmeyi geçtim, daha bunun içinde bile olamayan bir on numara isterse 2030 yılından gelme bir modernlikte olsun ama lütfen bizim Takımda olmasın.

berbat berbat
bunu bugün savunan GS'li değildir nokta

Artık eskisi gibi cımbızla çekilecek istatistikleri de olmayınca buni savunan tipler Muslera'nin konusuna musallat olmuşlar.

Bu adam Galatasaray tarihinin en berbat ve yeteneksiz on numarasıdır. Verilen para da cabası.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre kardeşim yanlış anlama sakın, sadece bu herifin daha en baştan ne bok olduğu belli idi demek istediğim, boşuna beklentiye girdiniz anlamında yazıyorum.

Ligdeki ilk maçımız, ağustos ayı, Kayseri maçı devre arası:

75 yaşındaki Sneijder etmez

Maç sonu:

9a0d975c297be7ac3766863b727b5b46.png

Yazdığım da burada kalsın, attığı gol de, 8-10 hafta sonra ve lig bitince tekrar konuşalım. Yanılan ben olurum umarım. Gelir özür dileriz sıkıntı yok.

Aylardan aralık:

Senin de oynayacağın topa sokayım.

Artık eskisi gibi cımbızla çekilecek istatistikleri de olmayınca buni savunan tipler Muslera'nin konusuna musallat olmuşlar.

Bu adam Galatasaray tarihinin en berbat ve yeteneksiz on numarasıdır. Verilen para da cabası.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Normal, bunun ve Tudorun savunması için argüman kalmadı çünkü. Bu yüzden başka bir hedef gerekiyor.

Hata yaptı mı, evet ama biz o hatayı telafi etmek için ne yaptık, hiç bir şey.

Hala daha maçı kazana bilirdik diyen arkadaşlarımız var, tamam siz öyle düşünmeye devam edin, bunda sonuna kadar özgürsünüz.

Ben şahsen ne bugün ne de bundan önceki bu tür maçlarda kazana bilecek bir Galatasaray görmedim.

Son düzenleme:
Bi daha bu herife çıkıpta ama bakın asist yapıyor hebele hübele diyen olursa hayatında duymadığı küfürleri ederim.Direk satılmalı araplara yada çinlilere.

Tipinden üç kağıtçılık akıyor herifin.

Selçuk bile oynadığı sürede daha fazla iş yaptı, ligin en kötü 10 numarası olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok yaw hepsinden iyiymiş, geçen istatistik paylaştılar, Mossoro'dan falan iyiymiş. Öyle diyorlar.

Leş topçu olduğunu gelmeden söylemiştik şaşırtmadı

Tarihimizde 10 numarayı en az hak eden futbolcudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt