#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Profesyonel futbolcu Younès Belhanda ve kulübü FC Dynamo Kyiv ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 8.000.000 EUR tutarında transfer bedeli ödenecektir.

Ayrıca, bonuslara istinaden maksimum 2.000.000 Euro (net) olmak üzere,

Kulübümüzün 2018-2019 ve 2021-2022 sezonları arasında UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılmaya hak kazandığı her bir dönem için 500.000 Euro net

Kulübümüzün 2018-2019 ve 2021-2022 sezonları arasında UEFA Avrupa Ligi grup aşamasına katılmaya hak kazandığı her bir dönem için 250.000 Euro net

Futbolcunun forma giyeceği her bir yirmi beşinci resmi maça istinaden 250.000 Euro net

Futbolcunun kendisiyle de 2017-2018 futbol sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır.

2017-2018 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti

2018-2019 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti

2019-2020 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti

2020-2021 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti

Buna ek olarak Futbolcuya takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında alacağı her bir puan için 5.000 EUR prim ödeyecektir. Kulübümüzün, oyuncunun görev aldığı maçlarda kazanacağı her 25 puan sonrası ekstra 100.000 Euro prim ödemesi yapılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla..

En sevdiğim savunma argümanı sevilla istiyordu. Biz almasak onlar alacaktıydı o yüzden bu para normal ederi bu idi. Ulan sevilla nasriyi nasıl almıştı bir fikirleri yok dünyadan bir haberler.

22 milyon euro yatirim yapilmis bu adama . Nasil sneijder 5 milyon maas fiyaskosu nice e gittiginde yuksek vergiye ragmen 1,5 milyonlara dustu ise belhandanin da ama yarin ama 3 sene sonra alabilecegi parayi gorecegiz

nasil burak ve selcukla yapilan anlamsiz uzun ve yuksek sozlesmeler sifir verim ile sirf zarar yazdi ise , belhandayi da satamayip o 8 milyonu havaya buharlastiracagiz

bu klup transfer yapmayi kesmedikce anlik mutluluklar verir seyircisine ama surekli cepten yer , once hisse satar sonra arazi satar sonra da satacak bir sey kalmayinca dip yapar kalir

4 sene ust uste sampiyonlar ligi katilimi veya oyuncu satisi yapabilme disinda hic bir sekilde bu harcanan paralar finanse edilemez , bunu kirk kere soyledim

22 milyon euro yatirim yapilmis bu adama . Nasil sneijder 5 milyon maas fiyaskosu nice e gittiginde yuksek vergiye ragmen 1,5 milyonlara dustu ise belhandanin da ama yarin ama 3 sene sonra alabilecegi parayi gorecegiz

nasil burak ve selcukla yapilan anlamsiz uzun ve yuksek sozlesmeler sifir verim ile sirf zarar yazdi ise , belhandayi da satamayip o 8 milyonu havaya buharlastiracagiz

bu klup transfer yapmayi kesmedikce anlik mutluluklar verir seyircisine ama surekli cepten yer , once hisse satar sonra arazi satar sonra da satacak bir sey kalmayinca dip yapar kalir

4 sene ust uste sampiyonlar ligi katilimi veya oyuncu satisi yapabilme disinda hic bir sekilde bu harcanan paralar finanse edilemez , bunu kirk kere soyledim

Duygusallık yapmıyorum o beğenmediğiniz Sneijder; daha kadrodayken numarasını verdikleri Belhanda'dan 10 kat daha faydalıydı. Geçen sezon istatistikleri berbat kadroya rağmen iyiydi. Dilimizde tüy bitti. Belhanda'ya bu kadar para verileceğine Sneijder kalsın iyi bir kadroyla oynasın. Dünya'nın en kötü oyuncusu! olsa bile en azından şut çekiyordu. Beşiktaş maçında şutumuz yok. Bir ara Ndiaye Sabri'yi aratan bir şut çekti; o kadar!

belhanda bir kumard ve biz kumarı kaybettik gibi duruyor şu anda. ha terim gelir bundan bişeyler çıkararır onu bilemiyorum ama dünya kupasına katılacak olması bir yerlere pazarlama açısından fırsat olur tabi beyefendi totosunu kaldırıp mücadele ederse

Ben Kumar argümanini pek kabul edemiyorum.
Verilen para ortada sonucta.
Bana göre kumar dedigin formu düsük olsa bile kariyeri belli olan bir oyuncu ile oynanir ve maliyeti bu kadar yüksek olmaz.
Ben kendisini hic takip etmedim ama takip eden arkadaslar bayaga etkili oyuncu oldugunu yaziyorlardi.

Son düzenleme:
Duygusallık yapmıyorum o beğenmediğiniz Sneijder; daha kadrodayken numarasını verdikleri Belhanda'dan 10 kat daha faydalıydı. Geçen sezon istatistikleri berbat kadroya rağmen iyiydi. Dilimizde tüy bitti. Belhanda'ya bu kadar para verileceğine Sneijder kalsın iyi bir kadroyla oynasın. Dünya'nın en kötü oyuncusu! olsa bile en azından şut çekiyordu. Beşiktaş maçında şutumuz yok. Bir ara Ndiaye Sabri'yi aratan bir şut çekti; o kadar!

Yo ben ayni seyi yazdim . Eger bu adama bu parayi sneijder i gonderme sebebiyle baglayacaksaniz , adama zaten 10 milyonu verdiniz bosa 2 senedir , hic degilse uzun sozlesme , bonservis ile yeni maceraya atilmayin sneijder sozlesmesini tamamlasin , daha az zarar edelim

boyle yazdim aynen , ama yapabiliyorsaniz sneijder i sutlayin bedavaya , 5 milyon tasarruf edin ama belhandayi da katiyen almayin

gittiler en yanlis opsiyonu yaptilar , bir gereksizden kurtulup 10 kat fazlasina mecbur biraktilar

Ben Kumar argümanini pek kabul edemiyorum.
Verilen para ortada sonucta.
Bana göre kumar dedigin formu düsük olsa bile kariyeri belli olan bir oyuncu ile oynanir ve maliyeti bu kadar yüksek olmaz.
Ben kendisini hic takip etmedim ama takip eden arkadaslar bayaga etkili oyuncu oldugunu yaziyorlardi.

Kesinlikle . Bu kumarsa da elinde 20 varken belki as acarim deme riskidir black jack teki

babel veya taliscaya mantikli kumarlar denebilir , bursanin batalla ile devam etmesi ..

ama belki katilmayabilirsiniz ama mesela rvp de anlamsiz bir kumardi fb icin

bu kadar buyuk maliyetlerle boyle uzun sozlesmelerle adam a lin maz !! Hangisi fayda getirmis allah askina , bir elin parmagini gecmez

hoiijdonk , alex , hagi , cikar daha zorlasan ama 90% i fiyasko

guti , simao , rvp , anelka , ts de boyle bir adam vardi ismi gelmedi aklima , daha tonla cikar , misimovic , elano , diego ... say say bitmez

kime boyle tomar tomar para verip uzun sozlesme yaparsan elinde patlar

drogba dogru bir isti , cunku 1,5 senelikti , son doneminde tepki almanin kiyisina geldi ve sozlesmesi bitti

sneijder sozlesmesi de aysal acisindan tam dogruydu ama geldi bu dursun 3 sene uzatti sacma sapan rakamlara

Bugun belhanda gelse dese ki , 4 sene sozlesmem var ama tum alacaklarimdan vazgeciyorum , ayrica bu sene katki veremedim , aldigim su ana kadarki rakamlari da iade ediyorum , yani bana hic para odememis olun

yine 8 milyon zarardasin bonservisten

1 saniyede o imzayi attigin an zenit e 8 milyon para odedin , 35-40 milyon lira para

bugun belhandaya kurus odemesen yine de zarara girdigin miktar

DQLwgdrXkAAFNNr.jpg

ben hala kaliteli ve yetenekli olduğunu düşünüyorum ümidim var .takımın ofans beyinlerinden biri. sadece ciddi bir terapiye ihtiyacı var biz de bunu yapacak potansiyelde bir kulüp değiliz o çapta hocamız da yok. yani bizde hayal kırıklığından pek de öteye geçemez.

Leş gibi oynasa da 4-2-3-1 düzeninde elimizde başka adam yok oynadığı mevkide, Ndiayeyi de gördük o mevkide de vasat zaten pas yeteneği düşük bir orta saha oyuncusuna göre.

Selçuk oynasa belki de onun da vücut kaldırmıyor.

Açıkçası Terim’i bunun gibileri adam edebilecek kalibrede olduğu için de istiyorum. Çünkü oyuncuların genelinde bariz ilk maçlara göre performans ve konsantrasyon bozukluğu var. Hoca kaynaklı olma ihtimali %70 , geri kalan ihtimal klasik yabancı oyuncunun ilk haftalar oynayıp , geri kalanda yatışa geçmesi gibi . Çok geriye gitmeye gerek yok Podolski örneği vardı geçen seneye kadar.

En nihayetinde belhanda için şu 3 maçta baskı hissettirmeli ama aşırısına gerek yok çünkü alternatifsiz. Devre arası Emre takviyesi ile sene sonuna kadar performansı gözlenmeli. Artış gözlenmez ayrı seyrederse,Dünya kupasında da iyi gözükürse mütemadiyen satılmalıdır

Kaç maçtır asistin asistin asistin asistin asistini yapmıyor. Bu şanssızlığını Akhisar karşısında kırıp, asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistin asistini yapacaktır.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt