#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadas derdiniz ne anlamadım
Sabahtan akşama kadar gelip gidip adamı kotuluyorsunuz
Herkes sizinle aynı gorustemi olması lazım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hqdefault.jpg

Ben geçen sene forumda hiç yazmıyordum, bana niye sarıyorsun o zaman. Ayrıca geçen sene snejderi pasist yapıyor diye övdüysen, bu sene yaptığına iki yüzlülük denir. Kendi kendini ele veriyorsun.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

eger o bahsettigim kisiler cenelerini hayvan gibi acmasalardi, gikim cikmazdi o konuda. Sadece o herifler ne kadar iki yüzlü olduklarini göstermek diye habire dalga gecip durdum ( ki bunu kac kere de yazdim bos yapma)

ben beğeniyorum adamı . duran top silahımız. ayrıca kafasız biri değil. yeterli mi değil ama oynamaması büyük hatadır.

eger o bahsettigim kisiler cenelerini hayvan gibi acmasalardi, gikim cikmazdi o konuda. Sadece o herifler ne kadar iki yüzlü olduklarini göstermek diye habire dalga gecip durdum ( ki bunu kac kere de yazdim bos yapma)

Ben mi yanlış hatırlıyorum. Gollerimizin birçoğunda asist öncesi pası atmış diye övdügümde, sen alıntılayıp bana laf etmemişmiydin? Yanlış hatırlıyorsam kusura bakma.

Biraz ilginç bir çıkış yapacağım; Bana göre şu ana kadar çok övülen Gülyano'dan fazla katkı verdi. Eğer mesele skora katkıysa Gülyano 8 gol 1 asist yapmış. 8 golün 4 tanesi penaltı zaten.

Belhanda ise 2 gol 6 asist yapmış. Şut pası gibi bir 10 numara için en önemli istatistiklerden birinde ligin en iyisi. Defansa ve oyuna katkısı da zaten belli.

Bana göre gereksiz eleştiriliyor. Elbette daha iyi olabilir, mesela şut çekmesi lazım. Bence en önemli eksiği bu. Ancak Sneijder sonrası gelmesi ve bir anda 10 numarayı alması yüzünden "bir kısım taraftar" kendisine ne yaparsa yapsın "gıcık kapıyor."

Talisca,Batalla,Sosa,Cülyano,Mossoro,Deniz Türüç.. kim aklınıza gelirse gelsin hiç tartışmam.. Ligin en iyi oos'si Belhanda

Son düzenleme:
Yav iyi şut atamasa da alil değil ya? Kariyerinde uzaktan şık golleri var. Fernando mesela, şut becerisi düşük ama deneyince geçen maç attı. Denesin illaki sonuç alır.

Uzaktan fln golleri yok yahu. Atmayin iste. Sonra bilmeyenler aldaniyor ve hunharca yükleniyor böyle beklentiye girdikleri icin. Monte zamaninda güzel goller atti, ama o kadar.

Yav iyi şut atamasa da alil değil ya? Kariyerinde uzaktan şık golleri var. Fernando mesela, şut becerisi düşük ama deneyince geçen maç attı. Denesin illaki sonuç alır.

Bu adama kac tane bos pozisyon geldi
Daga tasa atti her topu
mac oncesi sut antrenmaninda 3 defa bos kaleye kacirdi rezaletti gormen lazim
Gelmeden oncede dedim bu adamin sutu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt