#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her maç iyi oynamışlar güya

ama gelin diye peşpeşe mention atıyorsun gelemiyorlar

O sıfır top kaybı hikayesinin olduğu, berbat oynadığı maçta ben de birisine mention atmıştım da gelememişti:DD...

Bir müddet her yazan yerin dibine batırdı, sevenlerinden tık yok. Ne zaman ki osuruktan istatistik ortaya atıldı, birer birer damladılar. Maçı izlememiş olsam feveranlarına inanırdım vallahi!:o. Hatırlıyorsundur...

Yetenekli yetenekli olmasına da kullanamıyor. Eh kullanamadığı yeteneği ne yapacağız kıvırıp kıvırıp bir tarafımıza sokmayacağımıza göre yeteneksiz diyenlere çemkirmem açıkçası. Önünde koca bir yarım sezon var, Göztepe maçının ikinci yarısındaki futbolunu genele yayarsa fenerbahçe maçındaki yaptığı rezillği affetmeye hazırım.

O sıfır top kaybı hikayesinin olduğu, berbat oynadığı maçta ben de birisine mention atmıştım da gelememişti:DD...

Bir müddet her yazan yerin dibine batırdı, sevenlerinden tık yok. Ne zaman ki osuruktan istatistik ortaya atıldı, birer birer damladılar. Maçı izlememiş olsam feveranlarına inanırdım vallahi!:o. Hatırlıyorsundur...

yıl sonunda nasıl olsa gönderelim diyecekler reyis

bu kadar ısrar edip millete trollük yapmanın ne gereği var anlamıyorum

furkan demiş ki bundan olmayacak devre arası şutlayıp başkasını alalım diyecek kadar gerçeği görmüş

ama şimdi milleti trolleyelim derdine düştü işte

herkes 1 yerden tutturmaya çalışıyor

Böyle bir gecede Belgamda mı konuşuyorsunuz? Herkese iyi seneler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Örf ve adetlerimizde yeri yok.

737c176605d95a6ab570686dd0f90c3a.jpg

belhanda herkesi utandıracak bakın görün.. emre çolak-engin sanki keita bruma gibi kanattan yardırıyor muydu ? Sneijder kalırsa acayip dar alan paslaşmaları izleyeceğiz yazın bir kenara..Son 10 yılda Keita-bruma dışında Galatasarayın hiçbir zaman yardıran kanatları olmamıştır bizim sistemimiz baskıya-dar alanda paslaşmalara dayalı takımın ruhunda var..Zaten belhandanın en büyük artısı araya iyi toplar atması yoksa 0'a inip de orta açar diye beklemeyin

beni utandırdı çapsız herif

Çok top kaybediyor yaptıkları o yüzden kayıp

Beynin olmadığı garanti... işte beyin olmayınca herhangi bir uzvun yada organın ile düşünmeye çalışıyorsun ortaya böyle vıcık vıcık birşey çıkıyor...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu herif yeminle uykularımı kaçırıyor abi. Öyle böyle girmedi ya. İlk birkaç maç biraz iyi oynadı, ondan sonra daha da iyi olacağı yerde sürekli geri gitti. Yok, bu herifte cidden beyin olduğuna şüpheliyim.

Yeteneksiz mi? Değil. İyi yaptığı şeyler var.

-Dar alanlardan kolayca çıkabiliyor.
-Topla gidebiliyor.
-Bileğini iyi kullanabiliyor.
-Adam eksiltme yeteneği var.
-Fiziği güçlü, kolay yıkılmıyor.
-Defansif olarak takıma ciddi katkı sağlayabiliyor.
-Çok iyi köşe vuruşu kullanıyor.

Ama gel gelelim çok büyük defoları da var.
-En önemlisi adam sorunlu apaçinin teki.
-Basit oynaması gereken yerde abuk subuk hareketlere kalkışarak saçma sapan top kayıpları yapıyor.
-Çok basit pas hataları yapabiliyor. (Bize gelmeden önce bu kadar pas konusunda boktan olduğuna dikkat etmemiştim.
-Şut yok. Evet efenim komple yok. Şut özürlüsü herif. 18'in oralarda bile vurmaya korkuyor. Vurduğunda da bi bok olmuyor zaten. Ya dağa taşa ya rakibe nişanlıyor.

Beyefendinin canı oynamak istediğinde net bi şekilde takımın hücum gücü artıyor ve fark yaratıyor. Ama bana daha çok futbolcudan ziyade Freestyler izlenimi verdi şu ana kadar. Koca maçta ruh gibi gezinip 3-4 tane artistlik hareket yapıyor o kadar.

-Maçın içinde kaybolan 10 numara olmaz.
-Bir 10 numarada kesinlikle olması gereken anahtar yetenekler pas ve şuttur bana göre. Ondan sonra sayılabilecek her şeyi ise müthiş derecede yapamasa da tabii ki yine ortalama derecede de olsa yapabilme yeteneği olmalı. (Fizik gücü, takım defansına katkı, adam eksiltebilme yeteneği vs)

-Bu adama 8 numara desen değil, bu kadar pas hatası yapan 8 numara olmaz.
-10 numara hiç değil zaten.
-Kanat desen de değil.

Mevkisiz, apaçinin biri. Neremize soksak bunu çok merak ediyorum doğrusu.

Oynayacağı en iyi yer bizde sol iç gibi filan olur heralde. Apaçi-Fernando-Ndiaye-Feghouli, önde de çift forvet.

Beni çok ama çok yanılttı. Hani doğru isim olmadığına emindim ve bunu da söylemiştim. Ama özellikle pas ve şut konusunda bu kadar boktan bi oyuncu olduğuna dikkat etmemiştim.

Hiçbir zaman beni tatmin etmeyecek. Bu sene parlatıp min zararla elden çıkarıp yerine sağlam bi 8 numara şart. Badou'yu 10 numaraya çekip yerine bi 8 almak en mantıklısı gibi...

Son düzenleme:
Demekki maç içind e kaybolan 10 numara yok diğer kaybolanlar ne oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt