Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.471
- 26.247
- 1.983
Bosuna Hral demiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orda bi sürü etken var, sadece Belhanda'yla açıklanamaz. Biz daha fazla saldırmaya başladık, Sivas son 20 dakka puan kaybetmeyelim diye daha geri çekildi, Eren, Sinan girdi. Daha önemlisi top ezen Yasin çıktı vs vs. Ha etkili miydi? Etkiliydi gayet.
İlk 11'de çıksa set oyununda aynı oyunu oynayacağını zannediyorlar:d Dün set oyununda zaten en etkili adamımız Feghouli'ydi, en fazla onun kadar oynardı muhtemelen ki o baskı altında o da zordu. Adamların orta sahası süpürdü resmen bizim takımı. Girdikten sonra bende beğendim etkiliydi ama saçma yorumlara gerek yok. Kapasitesine göre etkiliydi, adam nasıl beklentileri düşürdüyse artık dünkü oyundan sonra 50 sayfa övgü aldı.
Mustafa Cengiz: "Belhanda'nın transferinde usulsüzlük var deniyor, böyle bir şey yok. Kendisi çok değerli bir oyuncu. Dün Sivasspor maçında oyuna girdi, oyunun rengi değişti."
Biz belhandici değiliz Galatasaray liyiz bu takıma katkı verecek her adami sonuna kadar destekleriz
Adamın muazzam yeteneği var
abv juve
O kadar yetenegi varsa niye hic biryerde tutunamadi? Ben Arfa bundan daha catlak ama PSGde oynadi Nice den sonra
Belhandanın beğenilmeme sebebini haklı bulabilirim sebebi hagi ve sneijder gibi uzaktan zımba gibi şut çekip maç skorunu değiştiren bir 10 numara etkisi bekleniyor. Her 10 numaranın farklı bir tarzı vardır Belhanda'da gol atmayı değil attırmayı seviyor. İyi yaptığı işleri de söylemek gerekirse; bire bir de çok iyi adam geçer, 2-3 kişi sıkıştırsa bile top çıkarıp tehlike yaratacak pozisyonu başlatabilir, vücut yapısı fizikli olmasa da çok atletik ve esnek, ara paslarda pas şiddetini harika ayarlıyor, orta kalitesi çok iyi fakat iki tane eksi özelliği var bir tanesi mental açıdan çok çabuk yıpranabiliyor diğeri de uzaktan şut çekmemesidir.
Belhanda oyundayken gol atmasa bile takımı oynatabiliyor mesela belhanda öncesi ve sonrası diye sivasspor maçına ayrı bir pencere açmak gerekirse belhanda sonrası garry, mariano gibi futbolcuların performansını da çok daha fazla arttı hele 2-3 pozisyon da mariano ve garry belhandayla o kadar iyi anlaştılar ki rakipleri solladılar.
Belhandayı kazanacak teknik direktör varsa o da Fatih Terimdir zorlu bir süreç olacaktır fakat kazandığımız an bir oyuncudan daha fazlasını kazanacağımıza inanıyorum özellikle mental sorununu çözersek takıma rahatlıkla liderlik yapabilir umarım konyaspor maçıyla beraber yükselişe geçer
evet guncel 10 nrlari niceden sonra oynadiklari takimlara gore listelersek ben arfa 1., belhanda da 2. sirada kendine yer bulacaktir.
Ulan binbir türlü lafı ederken kakara kikiri birisi övünce hemen saçmalık,herkes aynı düşünmek zorunda mı oyuncusuna düşman olmak zorunda mı hadi gidin işinize