#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antalya macinda takla veya taklalar bekliyorum.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mohammed zidan mısın be kardesim

Spartak Moskova, Belhanda için 7.5 M € ödemeye hazır, Gomis'e de Çin'den ciddi talip var ancak yönetim tekliflere kapıyı kapattı ve menajerlere, "Pazarlığa bile oturmayız. Sezon sonu görüşelim'' mesajı yolladı. (Sabah)

Evet kral gitsin mi sene sonu kalsin mi goruslerinizi alalim

Spartak Moskova, Belhanda için 7.5 M € ödemeye hazır, Gomis'e de Çin'den ciddi talip var ancak yönetim tekliflere kapıyı kapattı ve menajerlere, "Pazarlığa bile oturmayız. Sezon sonu görüşelim'' mesajı yolladı. (Sabah)

Vedalaşıp ben arfa ya yönelelim

Satalim yerine Sneijderi geri getirelim

nice'de harika bir sezon geciriyor

oh wait

Ndiaye gitmeseydi ve Fernando sakat olmasaydı sat ulan sat derdim de, şu anda çok net bi şekilde bu adama ihtiyacımız var şampiyonluk için. Sene sonuna kadar biraz parlarsa sezon sonu zaten illa teklif gelir bu civarda, hatta belki daha fazla. İlk geldiğinde de söylemiştim. Yüksek bonservis ödedik, ama kolayca pazarlanabilecek bi isim Belhanda. Özellikle Arap ve Rusya ligine Eğer şampiyon olamazsak maddi anlamda kaybımız 7.5M'un çoook üstünde olacak. Öyle bi durumda 7.5M'u bi tarafımıza sokmuş oluruz. Kalmalı...

sezon sonu bakariz

sacma maas/bonservis ödedik, iyi parayi satip yerine daha uygun birini alak

Sezona bu performansı yaysın, sezon sonu DK’da Fas ile İspanya ve Portekiz maçlarında parlasın, ciddi bonservis parası kazanırız... Kim bilir bir Watford veya Crystal Palace kapıyı 25m ile çalar

DK ciddi vitrin

İlk kez uzun yıllar sonra maç kadar tek bir oyuncunun performansını bu denli merakla bekliyorum. Sanırım bu merak en son Sneijder ve Drogba'nın geldiği zaman oynayacakları maçlarda vardı. Onlar kadar büyük bir isim mi? Kesinlikle hayır ama geçen maç oynadığı oyunu istikrarlı bir şekilde sürdürmesine inanılmaz derecede ihtiyacımız var çünkü bu orta sahada bir adamın çıkıp ekstra bir performans göstermesi gerekiyor Ndiaye gittikten sonra. Yoksa şampiyonluk zor. Umarım yine çıkıp o gamsız ve umursamaz oyununu oynamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt