Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Ben de anlamıyorum inan.Bu forum ne ara bu kadar ılıman bir iklime bürundu anlamadim.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de anlamıyorum inan.Bu forum ne ara bu kadar ılıman bir iklime bürundu anlamadim.
4 temmuz 2012 den sonra olduğunu tahmin ediyorumBu forum ne ara bu kadar ılıman bir iklime bürundu anlamadim.
Ah be üstat ağır oldu bu.4 temmuz 2012 den sonra olduğunu tahmin ediyorum
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vedalaşıp ben arfa ya yönelelimSpartak Moskova, Belhanda için 7.5 M € ödemeye hazır, Gomis'e de Çin'den ciddi talip var ancak yönetim tekliflere kapıyı kapattı ve menajerlere, "Pazarlığa bile oturmayız. Sezon sonu görüşelim'' mesajı yolladı. (Sabah)
Evet kral gitsin mi sene sonu kalsin mi goruslerinizi alalim
Spartak Moskova, Belhanda için 7.5 M € ödemeye hazır, Gomis'e de Çin'den ciddi talip var ancak yönetim tekliflere kapıyı kapattı ve menajerlere, "Pazarlığa bile oturmayız. Sezon sonu görüşelim'' mesajı yolladı. (Sabah)
Satalim yerine Sneijderi geri getirelimSpartak Moskova, Belhanda için 7.5 M € ödemeye hazır, Gomis'e de Çin'den ciddi talip var ancak yönetim tekliflere kapıyı kapattı ve menajerlere, "Pazarlığa bile oturmayız. Sezon sonu görüşelim'' mesajı yolladı. (Sabah)
Ndiaye gitmeseydi ve Fernando sakat olmasaydı sat ulan sat derdim de, şu anda çok net bi şekilde bu adama ihtiyacımız var şampiyonluk için. Sene sonuna kadar biraz parlarsa sezon sonu zaten illa teklif gelir bu civarda, hatta belki daha fazla. İlk geldiğinde de söylemiştim. Yüksek bonservis ödedik, ama kolayca pazarlanabilecek bi isim Belhanda. Özellikle Arap ve Rusya ligine Eğer şampiyon olamazsak maddi anlamda kaybımız 7.5M'un çoook üstünde olacak. Öyle bi durumda 7.5M'u bi tarafımıza sokmuş oluruz. Kalmalı...Spartak Moskova, Belhanda için 7.5 M € ödemeye hazır, Gomis'e de Çin'den ciddi talip var ancak yönetim tekliflere kapıyı kapattı ve menajerlere, "Pazarlığa bile oturmayız. Sezon sonu görüşelim'' mesajı yolladı. (Sabah)