#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli’nin kumaşı bununkinden bin kat daha iyi fakat bu da Fegh de büyük maçlarda stres anlarında sanki bizi 9 kişi bırakabilirmiş gibi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DV3LnyJU8AI47W9.jpg:large
Ne güldüm ya ahahhahahh :D

Yaptigi hareketi savunacak halimiz yok ancak bu kart ne fb me bjk ne de ts nin sahasinda herhangi bir futbolcusuna cikarilamazdi,hakem erkeklik gosterisi yapti. Kadro dışı kalsin diyenler muhtemelen ya kadromuzun durumunu bilmiyor ya da Galatasaray'li degil. Bu kadro disi kalirsa tolga donk selcukla devam bu hareketi disinda hic fena degil di asistini kac tane futbolcu yapar alti yedi oyuncu ustunden acaba. Arizali tarafi olmasa zaten gelmezdi Tr ye bakin Ben arfa da gelmedi ki o bundan da arizali

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Ben bu heriften hala umutlu değilim resmen yeteneklerine ihanet ediyor.. Zaten mental olarak sağlam olsa City-Bayern gib fark açardık ligde.. Konya maçında oynadığı topun 1/5ini oynamadı lig maçlarında... Umarım oynadığı futbolla Arap çöpü lakabını bize yedirir

Şomağzılılık yapmış gibi oldum ama görünen köy kılavuz istemez...Bu adamın mental yönü 10 üzerinden -5 .. Ulan beyinsiz misin nesin kaç hafta yedek kalmışsın sonra sivasta takıma hareket katmışsın üstüne Konyada şov yapmışsın 3-0 önde olduğun maçta 1 dk.da 2 sarı görüyorsun..Yok arkadaş keşke yanılmışım diyebilsem neticede Galatasarayımızın menfaati herşeyin önündedri ama bu heriften bir cacık olacağı yok..

Futbolua gelirsek yaptığı asist harikaydı ama onun dışında çok iyi olduğu söylenemez hatta konyadakinin yarsını ancak oynamıştır..

Hocam hasan şaşı bilmem neyi salmıştır bunun üzerine belkide.
Hasan ne diye duruyor orada yoksa :)

tarihte var mıdır acaba; maç 3-0 ken, ortada hiçbir sey yok ve maçın bitmesine 1dk dan az kalmısken 2 sarıdan atılan topçu?

Dia feneri nasıl cezalandırdıysa şampiyonluk yolunda buda aynısını yapabilir o kabiliyet var.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Maşaallah hakemler bize gelince çok cömert belhanda gomis kırmızı
Bero ve Q7 sarı bile yok
Merak ediyorum Q7 bizde olsa kaç kırmızı yerdi acaba

abv juve

bir hafta Belanda dan ayri kalacak Ercan kalp spazmi gecirebilir alimallah,ilaclarini yanindan ayirma rengdas..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyle keci gibi kafa tokusturmak nedir aga, Melo gelir. 1 kere bile dokunmaz it gibi konusur sinir ederdi adami.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Artık kendisinin son şansı gibi duruyor Terim adam etmeye uğraşır ama adam olmayacaksa da uğraşmaz

Belhanda 'ya sene sonuna kadar mecburuz bir şekilde onu kazanmak zorundayız

Ama önümüzdeki yıllar Galatasaray'da kalıp kalamayacağına performansı ve kişiliğiyle kendisi belirleyecek

Şovmen surekli calim atma cabasi efektif hareketler pesinde koşma fln
Ulan adam yaninda bomboş oynamiyorsun kaptirip kontra yiyoruz.
Bundan bir yol olmaz istedigi kadar koşsun istedigi kadar mucadele etsin.27 yasinda olabilir ama 14 yasinda ergenlige yeni girmis cocuk kafasi var.
Sene sonunda dehleyecegiz ins

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Milleti de anlamak zor hem beklentim yok diyorsun
Kırmızı görünce ne yapacagiz biz modunda takiliyorsunuz sanki ilk defa futbol tarihinde kırmızı görüyoruz

abv juve

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt