#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam hala koruyor yahu. Yahu bir insan nasıl bu kadar bomboş bir kafaya sahip olabilir. Sanki Fatih Terim veya taraftarlar bu takımı satan sorumsuza git atıl dedi, gelmiş burada yıldız oyuncu böyle zor olur diyor.

Ulan bunun nesi yıldız oyuncu? Afedersin s..... b..... kadar para alıyor, neymiş efendim yıldız oyuncu böyle olurmuş.

Yalnız ağabey, Belhanda'nın kendisi bile şu tribe girmez. ''Ben yıldız, özel futbolcuyum. Bazı özel haklarım var o yüzden sorumsuzluk yapabilirim. Oynadığım takım beni taşımalı..'' :red:

Yalnız ağabey, Belhanda'nın kendisi bile şu tribe girmez. ''Ben yıldız, özel futbolcuyum. Bazı özel haklarım var o yüzden sorumsuzluk yapabilirim. Oynadığım takım beni taşımalı..'' :red:
Yahu bırakın şunu ben boş yapıyorum tamam diye trip atan bomboş biri. Takımda ki her oyuncuyu eleştiriyor ama Belhandaya gelince artık toz kondurmamayı da geçti resmen takımı sallamama hakkı tanıyor.

Üstelik şimdi bir de diğer oyuncuların maaşlarını yazmış, dört milyon alanlar ne yapıyor diye. Ulan Belhanda senelik bir milyona mı oynuyor.

Ha bu boşun bu yorumlarına şaşırıyor muyum, tabii ki hayır. Gomisin atılmasını eş değer gören adamdan beklenen yorumlar.

Heis yokken ara pası atamıyoruz maçlarda.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sözde tudor disiplinli aile babası futbolcuları seçmişti
bu mu lan disiplinli aile babası?

yıllık 3.5 milyon alıyor

3-0 önde olduğumuz maçta 90+3 'te kırmızıyla atılmayı başarıyor

bonservisi de 8 milyon

Neyse haftaya belhanda var kafa rahat. Cümleten iyi geceler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamin oynamadigi bir macta bile yukarilarda hep konu. Iyice antu'ya cevirdik forumu. Gecen hafta bir mallik etti zaten bari bu hafta konuyu uplamasak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt