#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olumsuz konuşmak istemiyorum ama belhandadan umudu olan arkadaşlara şaşırıyorum... Ben de inanmak istiyorum başarılı olacağına ama 1 tane mantıklı neden yok...Dünya bonservis ödedik hayvan gibi yıllık ücret alıyor katkısına bakıyorum f/p olarak latovlevici bile daha iyi.. Kupa ve Sivas maçlarında çok beğendim lakin bu 2 maça güvenerek 11 başlattık hemen kırmızı yedi..Bir topçu mental olarak nasıl bu kadar rezil halde oluyor aklım almıyor... Kaç maç kulübede duruyorsun hoca sana güvenip 11 oynatıyor maçı 3-0 kazanmışsın 1 de süper asistin var sonuç 90. dakikada 2 adet sarı kart..

Bu cidden son şansı bu sefer sıçarsa bir daha lütfen belhanda falan demeyin..Tek başına maç alsın demiyorum rakiple uğraşmadan efendi efedni ortalama bir performans göstersin yeter.. Ortalama hali zaten selçuktan da tolgadan çok katkı verir

Son düzenleme:
.....
b0b9546b767890c34b0b618de76a351a.jpg

abv juve

Gamsız reisin şovuna 13 dakika kaldı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gamsiz cok top kaybi yapiyor ama marianoda oynamayinca ileri pas atma konusunda sikinti cekiyoruz. O yuzden destek olmak lazim bu sene belhandaya

Mücadelesi iyi. Çok akıllı bir pres ile rakibi attırdı ama oyuna daha fazla katkı vermesi lazım. Bir, iki kere topu iyi ileri taşıdı, bunu çoğaltması gerekiyor.

Son düzenleme:
Övecek malzeme çıktı. Kırmızı kart pozisyonu dışında sahada yoktu. Rodrigues gibi her maç gol asist yapsa ne olacak bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt