#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok teknik, maç içinde nasıl göremediniz anlamadım

ayrıca sneijderi unutun belhandayı kazanmaya bakın. sneijder 2 sene sonra 36 belhanda 29 yaşında olacak
Göremezler çünkü kamera açısı leşti yoksa badou ve belhanda bayağı bol ölümcül pas attılar 2 yari.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wesleyin son 2 sezonundan minimum 2 gömlek iyi oynayacaktır çok iyi oyuncu

Tamam süperdi dün biz körüz.

sent via GSC

Ben beğeniyorum Belhanda'yı. Her oynadığı maçta en az 2 asistini yiyor bizim forvet hattı. Ayrıca mücadeleci yönü olması ayrı bir avantajı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya bi ağlamayın be kardeşim ne cektiniz yahu ne agladınız be belhanda kötü oynasın diye kapıda yatıyor adamlar boyle taraftarlık olmaz olsun.

Dün vasat oynadığı maçta 1 assist yapmıştır.

Sneijderin son 2 sezonundan daha çok katkı vereceğini düşünüyorum.İstatisliki olsun yada olmasın.

Performansından ziyade başka bir şey dikkatimi çekti. Mücadelecilikle, sportmenliğe aykırı olan hareketleri ayırt etmek lazım, Östersunds maçında da Hertha maçında da lüzumsuz yere faul olacak müdahalelerini gördüm. Şımarıkça işler, hoşuma gitmiyor böyle şeyler. Bunu Riera'da yapardı zaman zaman, sertlik olacaksa topla birlikte yapılmalı rakibe, top açılmış gitmiş, tekme sallıyorsun, rakibi çekip indiriyorsun filan...

Performansından ziyade başka bir şey dikkatimi çekti. Mücadelecilikle, sportmenliğe aykırı olan hareketleri ayırt etmek lazım, Östersunds maçında da Hertha maçında da lüzumsuz yere faul olacak müdahalelerini gördüm. Şımarıkça işler, hoşuma gitmiyor böyle şeyler. Bunu Riera'da yapardı zaman zaman, sertlik olacaksa topla birlikte yapılmalı rakibe, top açılmış gitmiş, tekme sallıyorsun, rakibi çekip indiriyorsun filan...

Gelmeden önce bunu ben de dile getirmistim. Kendisini agresif diye övenler vardi, bu benim gözümde agresiflik degildir. Rakiplere cok kötü daliyor arkadan mesela, Riera güzel örnek o da cok cirkeflesmisti son zamanlarinda. Hakem görmedi mi rakibe dirsek falan da atiyordu.

Gelmeden önce bunu ben de dile getirmistim. Kendisini agresif diye övenler vardi, bu benim gözümde agresiflik degildir. Rakiplere cok kötü daliyor arkadan mesela, Riera güzel örnek o da cok cirkeflesmisti son zamanlarinda. Hakem görmedi mi rakibe dirsek falan da atiyordu.
Öst maçında dedim hem kötü oynuyoruz hem de mağlubuz heralde sinirlendi olur öyle şeyler, e hazırlık maçında da aynı lüzumsuz bir hareket. Topla birlikte dal adamı da biç anlarım, ama topsuz yerde rakibe basarsan o bana dahi itici gelir taraftarın olmama rağmen. Ha iyi müdahaleleri de var, geriye koştu, top çaldı, kayarak müdahaleleri filan var ama o ayarı iyi tutturması lazım yoksa ligte bizim hakemler çıkartır kartı oturtur yerine.

Fm diliyle 'Dirtiness' özelliği yüksek sanırım.

Anamizi aglattilar zaten son yillarda. Melo, Riera, Engin felan varken sindiriyorduk rakipleri ne güzel.

Hamleleri kumasi iyi ama suana kadar guven vermiyor. Ben bu takimin kilit oyuncusuyum sinyalini vermiyor ama bu degisecektir ve takima katki verecektir diye dusunuyorum.

Belhanda´yi elestirecekseniz, bence Sneijder kiyasi yapmayin. Ne mali, ne performans anlamindan. Belhanda´dan cok daha düsük ücrete oynuyor Sneijder nicede. Ve ayni zamanda son iki yildir izledigimiz Sneijder dönmekte, top tutmakta, topu tasimakta, hatta top kontrol etmekte bile asiri derecede sikinti yasiyordu. Belhanda´nin eksiklikleri olabilir su an, ancak sneijdere nazaran cok fazla siritabilecegi bir yönü yok.

Ve baya bir istatistik kasabileceginin sinyallerini de verdi. Elbette ki beklentimiz bundan cok daha fazlasi, ancak sneijder ile kiyaslan degil.

Son düzenleme:
Asist kralı vs. olmaz. Belhanda, Wesley gibi pasör değil. Bu sene en büyük artımız şu olacak;

Belhanda,Ndiaye gibi orta saha oyuncularının dripling özelliği. Geçen sene Selçuk ve Wesley gibi daha çok pas yapan isimler vardı. Haliyle ligin en çok topa sahip olan takımı olsakta ne istediğimiz yerde bitirdik, ne de zevk veren futbol oynadık.

Gelirse Feghouli de çok iyi top süren bir isim. Bu transferleri kesinlikle Tudor istemiştir çünkü Karabükte de bu tarz oyuncularla takım kurdu. Karabük az pas yapan,topu kaptırınca sert ve agresif şekilde topu kapmaya çalışan takımdı. Bazıları Terim'in isteğiyle alınıyor diyor ama yalan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt