#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gayet iyiydi. Sneijder efsanemizdi eyvallah da onun yerine geldi diye bu adama b*k atmaya gerek yok. Sneijder'in yerini kimse tutamaz elbet, ama Belhanda bu takima cok faydali olacak. Bu da bir gercek. Artik Sneijder yok, onumuze bakalim.

Bir Sneijderci olarak Belhanda'nın takımımıza faydalı olacağını düşünüyorum.Bir de Belhanda üzerinden Sno'yu veya Sneijder üzerinden Belhanda'yı eleştirip nefret kusmayı bırakın artık.Gerçekten de hoş olmuyor.

ac4ea28513f93c684658626b7ce8fd0b.png

Formayı giyene kadar itici gelen adamlar vardır ya, benim için öyle bir futbolcuydu. Zamanında Mancini'yi de hiç sevmezdim, bizdeki ilk zamanlarında Terim üzerinden adama sallanınca onu da sevmiştim. Bu adam için de aynısı gerçekleşti.

Oh be wesley abimiz yarim saat ayagina top gelmesini beklemesi, her duran topu o kullanmasi, çalim atmaktan aciz olmasi ve savunmaya gelmeyisinden bikmistim be.

Topcu dedigin boyle olacak abi calim atiyo ara pas atiyo yeri geliyo topta kapiyo. 1 metrelik portakal gibide ezilmiyo herif atletik birkere. Sneijder gitsin Nice'i kurtarsin biz isimize bakalim.

Beyler Sneijder kiyaslamasini cidden birakalim artik . Tek umudum Daha iyi olmasi . 8 Mio luk adam degil su ana kadar,

Her şey geçtim de "her duran topu onun kullanması" ne? Manyak mısınız lan, neyin nefreti bu kadar, kim kullanacaktı başka? Real Madrid'in, Inter'in duran toplarını kullanan adam bırakın Galatasaray'da da kullansın bir zahmet. En boktan dediğiniz sezonda bile kaç asist yaptı o duran toplarla.

Sneijderin hak ettigi tek sey kicina yedigi tekme oldu. Bruma disinda kimsenin gitmesine uzulmedim açikcasi.

Her şey geçtim de "her duran topu onun kullanması" ne? Manyak mısınız lan, neyin nefreti bu kadar, kim kullanacaktı başka? Real Madrid'in, Inter'in duran toplarını kullanan adam bırakın Galatasaray'da da kullansın bir zahmet. En boktan dediğiniz sezonda bile kaç asist yaptı o duran toplarla.
Yaw hehe adam oyun icinde casper olsun sonra raki gobegiyle gelsin kornerden assist kassin bizde yedik. Yaw git isine burasi Belhanda basligi.

Wesleyi çok seven biri olarak onunla kıyaslamıyorum ama ben Belhanda yı beğendim.Herkes topla alışverişlerine odaklanmış fakaf adam bayada top çaldı pres yaptı.Bence Wesley kadar asist yapamaz ama 12 13 gol atar ligde.Feghouli,Gomis,Belhanda 3 lüsünden çok değişik hücum organizasyonları göreceğiz bu sene.

Arkadas Sneijdere saygimiz sonsuz. O bu kulubun bir efsanesi sayilir. Ama yasi 33 olmus oynamaya takadi kalmamis bir adam için Belhandayi yiyecek olan medyanin gazina gelmeyin. Yapmayin. Bu herif cok iyi topcu.

neymis saci gicikmis. hatali pas yapmis. 8mluk topcu degilmis.

la adam ilk macina cikti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt