#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle demişlerse adamın suçu tam olarak da "o zaman gitsin, giyeyim" diyememek. Numaranın Sneijder'de olduğunu biliyor, arkasından da atlı kovalamıyor, acele etmesini gerektirecek bi durum yok. Yönetim hakkında düşüncelerimi yazdım zaten.

Bu kadar duyarlı olmasını bekleyemezsin kimseden. Sneijder'in yüzüne de ayrılma durumu söylenmiş. Beklenmesinin hiçbir anlamı yok.

Sneijder'i ben de seviyorum. Gitmesin o ayrı. Ama bariz gidecek artık bu belli. Gereksiz duygusallığa gerek yok yani.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Asıl sorulardan bahsetmemişim :asd2:
Bence Belhanda'ya dediler "Sneijder zaten gidecek al, giy" diye.
Restleşeceğini sanmam da resmi olarak kadro dışı bırakılsa ve 10 numarayı Belhanda almış olsa idi herhangi bi yanlış yapıldığını düşünmezdim açıkçası.
Transferine de sevinmemistim zaten,akilli da 1 herif degilmis yonlendirende olmamis demek ki,taraftarin gozunu boyamislardi iki transferle iyi oldu bu olay.

Kim olursa olsun, Galatasaray forması giyen bir oyuncunun sakatlığına sevinen şerefsizin önde gidenidir.

Attım lafı ortaya, yarası olan gocunsun.

Bu kadar duyarlı olmasını bekleyemezsin kimseden. Sneijder'in yüzüne de ayrılma durumu söylenmiş. Beklenmesinin hiçbir anlamı yok.

Sneijder'i ben de seviyorum. Gitmesin o ayrı. Ama bariz gidecek artık bu belli. Gereksiz duygusallığa gerek yok yani.

Neden bekleyemezsin yahu? :D Aksine, kişinin karakterini gayet de belli eder. Beklenmesinin gayet de anlamı var, bi saygı, ahlak göstergesidir. Tam tersi, alelacele 10 numarayı sırtına geçirmesinin bi anlamı yok.

Sevmek sevmemek farklı mesele. Aynı olay atıyorum Selçuk'a yapılsa yine doğru bulmam.

Neden bekleyemezsin yahu? :D Aksine, kişinin karakterini gayet de belli eder. Beklenmesinin gayet de anlamı var, bi saygı, ahlak göstergesidir. Tam tersi, alelacele 10 numarayı sırtına geçirmesinin bi anlamı yok.

Sevmek sevmemek farklı mesele. Aynı olay atıyorum Selçuk'a yapılsa yine doğru bulmam.

Anlaşamayacağız Talha hiç kasmayalım

Belhanda'dan Sneijder olması beklenemez. Oyun zekası ve oyun disiplini olarak çok geride ama Sneijder'dan artısı dripling yapabilmesi,kanatta oynayabilmesi.

Doğru oyun kurgusu olursa çok iş yapar.

Transferine de sevinmemistim zaten,akilli da 1 herif degilmis yonlendirende olmamis demek ki,taraftarin gozunu boyamislardi iki transferle iyi oldu bu olay.
İnşallah başarılı olur yoksa baya bi kazıklanmış olacağız. Bence yaptığımız transferler arasında en kapalı kutu olanı, o yüzden de özellikle bu paralara transfer edilmesine biraz soğuk yaklaşmıştım. Ama geçmişte kapasitesini göstermiş, o yüzden ümitliyim. Baya da özgüvenli birine benziyor, bu yüzden kolay kolay kötü çıkacağını sanmıyorum. Umarım güzel performans gösterir ve kısa zamanda her taraftarın sevgisini kazanır.

Kim olursa olsun, Galatasaray forması giyen bir oyuncunun sakatlığına sevinen şerefsizin önde gidenidir.

Attım lafı ortaya, yarası olan gocunsun.

Sezon sonu sampiyon olamayinca aglarsiniz. Ikili tartismaya girmeye gerek yok. Galatasaray oyuncusu edebiyati yapmayin, kimse belhandanin sakatligina sevinmedi burda, cürük portakal sözlerini söyleyenlerdir asil serefsizler, ayrica nankörlerde.. neyse iyi forumlar, bu arada belhandayi sezon boyunca sneijderle karsilastirma haline soktu yönetim, adama yazik ettiler bana göre

Sezon sonu sampiyon olamayinca aglarsiniz. Ikili tartismaya girmeye gerek yok. Galatasaray oyuncusu edebiyati yapmayin, kimse belhandanin sakatligina sevinmedi burda, cürük portakal sözlerini söyleyenlerdir asil serefsizler, ayrica nankörlerde.. neyse iyi forumlar, bu arada belhandayi sezon boyunca sneijderle karsilastirma haline soktu yönetim, adama yazik ettiler bana göre

Biri öyle yazınca öyle yazdım sana özel değil. Galatasaray oyucusunun sakatlığına sevinen şerefsizdir. O kadar net.

Sen sevinmediysen üstüne alınma zaten. Problem yok.

kasa fisi duruyor mu daha

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

yunus isimli kişilerin futbol zekaları ve sosyal zekaları kıt olur genelde

forumdan biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt