#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bakalım bu kerestenin dirisi sneijderin ölüsünden fazla iş yapabilecek mi

antisneijdercileri not aldım hep

görüşcez onlarla

kolay sakatlandigina göre kampta paso yatmis demek ki

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Karşı takım kasap gibiydi yanlız.Sakatlıgı ciddi değil.Ben Feghoulide geldikten sonra,Gomis,Belhanda,Feghouli,Garry 4 lüsünün çok iyi iş çıkaracagını düşünüyorum.

Bel ağrısı varmış.Bakalım avrupa ligi maçında oynayabilecek mi.Belhanda açısından üzücü ama yönetim açısından diyorum taraftarın ahını mı alıyorlar yoksa bir an öyle bir hissiyat oluştu bende

100 milyonluk çöp sezonu daha kapatmadı mı?
Bugün olmasa bile ilerleleyen günlerde fransa tarafların da tatile çıkarak paraları ezmeye başlar.

Paralar suyunu çekince de gelir bir penaltı kullanır cebini yine doldurur.

Sürün yağlı surat!

GALATASARAY zararına iş yapanlar yönetimde oturuyor.
Gayemiz geleceğimizin yok edilmemesi.
Üslup biraz sert olabilir ama kin yok .

Sürün yağlı surat!

Birileri yönetimde oturur milyon euroları savurur transfer paraları birilerine yedirilir biz bunu eleştirince galatasarayın zararına iş yapmış oluruz sen kendini bozma renkdaş doğru yoldasın.

Sırtı dönük top alırken topu 1 mt bizim kaleye doğru vurup öyle kontrol etmeyi değil kontakt alarak yahut direkt dönmeye çalışarak almayı tercih etmeye çalıştığını gördüm ve umutlandım... ta ki Barzonun teki arkadan pis bir faul yapana dek

GALATASARAY zararına iş yapanlar yönetimde oturuyor.
Gayemiz geleceğimizin yok edilmemesi.
Üslup biraz sert olabilir ama kin yok .

Sürün yağlı surat!
Bemde nefret ediyorum yonetimdena Tudor'un basarili olmasibdemek Galatasaray'in basarili olmasi demektir Bıkmadınız mı hoca degisikliklerinden asil sorun bu zaten

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam sanki zorla bana bu paraları verin zorla 10 numarayı verin demis gibi adama yüklenen küfreden mallar ancak bizim ülkeden cıkardı

cok sükür bolca mal var

adama küfreden tek hücreli malların bahaneleri ne acaba

Kötü oynarsa kötü deriz Sneijder'e dediğimiz gibi. Yalnız sıkıntı şurda bu adam iyi çıkarsa ve sonraki yıllarda bozarsa eleştiren yine biz "Belhanda diye ağlayacaksınıZ" diyen yine siz olacaksınız.

capsizlar su 10 numarayi sneijder tamamen ayrilinca verseydiniz ne bu kadar sorun olcakti ne de bu adamin ustunde baski olcakti simdi agziyla kus tutsa yaranamicak

simdi sneijderin yüzüne nasil bakacaksin
yok abi ne desek bos ya
cok büyük karektersizlik yapti

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt