#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sino, Selçuk, Belhanda ne kadar da ısıran bir takım tam Tudor'un istediği gibi.

Olaya iyi tarafından bakın. Sneijder henüz gönderilmemişken, Belhanda'nın 10 numarayı sahiplenmesi bayağı özgüveninin yüksek olduğunu ve yürekli bir eleman olduğuna delalettir. Zamanında Fransız gazeteciye de iyi cevap vermiş zaten.

YouTube

Dün buna küfür eden mallar mutlu mu acaba?

Sneijder'in de yazdığı yazı ortada bir sorunları varsa yönetime yapacaklardı tepkilerini

Yeni gelen suçsuz oyuncuya küfür edenler malın önde gidenidir
Tamam gerçekten bu adamın temel sorunda bir suçu yok, yapılan da yanlış ama benim için sürpriz değil, bu zaten bilinen taraftar profili Türkiye'de.

Ancak, Belhanda dünyadan bir haber mi ki, gidip bu iş daha tamamen çözümlenmeden gidip on numarayı kabul ediyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Lan adamın ne suçu var 10 u aldıysa.Yönetim den istemiş onlarda vermiş.He Wesley kaldı artık ya, sakatlığı çabuk geçsin bu adamın artık değilmi.Ne kadar iki yüzlü insanlar var.Wesleyi inanılmaz severim geldiğinde 1 ay bayram yapmıştım.Kalmasıda ayrıca doğru karar.Fakat Wesley üzerinden bu adamı eleştirmek en basit tabirle gerzeklik.

Umarim taraftar iyi oyuncularina sahip cikmasini bilir, hele yeni gelmis oyunculara ilk basta destek cikilmali. Bu dediklerim tamamen Sneijder konusundan bagimsiz. Sneijder'i severim ve kalmasini istiyorum zaten. Belhanda'nin bu yuzden kotu olmasini isteyenler 'ben Galatasarayliyim' falan demesin sakin. Boyle Galatasaray taraftari olmaz olsun. Burasi Galatasaray forumu mu yoksa baska rakip takim forumu mu belli degil boyle yorumlar yuzunden.

Sneijder'in atacağı ilk golden sonra
XXXVZD.png

Bu adamı hiç sucu günahı yokken harcadınız. Yazık oldu.

tweetcilerden sonra instagramcilar cikti basimiza
PUH allah belanizi

sneijder üstünden bu adama küfreden ağır maldır. malesef taraftarımız arasında da tiner kullananlar mevcut

Yedirmeyeceğiz din kardeşimizi ! Gerçek Galatasaray sevdalıları kendisine gereken desteği verecektir şüphesiz !

481

Yunus kardeşimize desteğimiz sonsuz. :yenieek:

Galatasaray formasına ihanet etmediği sürece bu formaya hizmet eden kimseye küfür edilmemeli. Belhanda'ya yapılan rezaletti. Umarım Belhanda bunlara aldırış etmez ve en sevilen isimlerden olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt