#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harbi benziyor ha

ilyanes salhanda

isim de benziyor

sari-mercedes.jpg

Montpellier'deyken çapkın ama sakin bir yaşantıyı tercih eden Belhanda'nın kamp çıkış görüntülerine ulaşmışlar, hanım arkadaşı ve klasik sevdalısı olduğu arabasıyla ayrılıyor güler yüzüyle.

transfer sezonu kapanmadan teşekkür edilip satılmalı

Bence sezon baslanmadan dovulup akli basina getirilmesi. Gs oldboys videosundaki firinci kuregi ceneli abimizi goreve cagiriyorum.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence bastan itibaren Melo gibi bir Galatasaray efsanesinden istemeyecekti o numarayi. En cok Melo´ya yakisti son yillarda.

Melo gibi bir adamı 25-26 yaşlarında aldığımızı düşünsene Adem, 2-3 yıl sonra kaptan olup takımla bütünleşecek falan... Müthiş olurdu yav bu gibi adamlara hep geç yaşlarda kavuştuk.

Belki de rahmetli Metin Oktay'dan sonra 10 numarayı müzeye kaldırmalıydık diyerek tartışmaya son noktayı koymak istiyorum. :(

younes-belhanda-600.jpg

10 numara fizigi, ve 10 Numara hirsi var... Yilin süprizi olur.

Melo gibi bir adamı 25-26 yaşlarında aldığımızı düşünsene Adem, 2-3 yıl sonra kaptan olup takımla bütünleşecek falan... Müthiş olurdu yav bu gibi adamlara hep geç yaşlarda kavuştuk.

25 Milyon nakitimiz yoktu zamaninda... Kaderimize küselim... Genc yasta bulsak diyecegim, ama bir futbolcu asla Italya ligindeki yada Ispanya, yada Almanya gibi, bizim ligde gelisim gösteremez. O yüzden gözümüzü kirik adamlardan ayirmamiz lazim piyasada. Melo kirik oldugu icin piyasadan düstü. Yoksa müthis ön liberoydu.

25 Milyon nakitimiz yoktu zamaninda... Kaderimize küselim... Genc yasta bulsak diyecegim, ama bir futbolcu asla Italya ligindeki yada Ispanya, yada Almanya gibi, bizim ligde gelisim gösteremez. O yüzden gözümüzü kirik adamlardan ayirmamiz lazim piyasada. Melo kirik oldugu icin piyasadan düstü. Yoksa müthis ön liberoydu.

Doğru...

O zaman düşünsene değil de hayal etsene olarak revize ediyorum mesajımı.

Melo'ya tek kızdığım nokta son senesinde yaptığı hareketler yüzünden basına çok malzeme vermiş olması. Bir ara baya abartmıştı. Onun haricinde hakikaten süper bir adamdı, onun gibi sapıkça hırsa sahip futbolcuyu bir daha zor görürüz.

Melo'ya tek kızdığım nokta son senesinde yaptığı hareketler yüzünden basına çok malzeme vermiş olması. Bir ara baya abartmıştı. Onun haricinde hakikaten süper bir adamdı, onun gibi sapıkça hırsa sahip futbolcuyu bir daha zor görürüz.

Gitmek istedigine de kizamiyorum acikcasi. Hem takim arkadaslarinin bir kismi cephe almisti, hemde Mancini Inter ile aklini celdi. Futbolcu mu yoktu piyasada, ne boka meloya sulandi anlamak güc.

Maicon - Melo - Belhanda tarihimizin en piskopat kaburgasi olurdu. Bir Engin eksik.

Ne Sneijder ne Belhanda Hagi'den sonra en çok 10'a yakıştı

Melooooooo

Galatasaray tarihinin en efsane 5 topcusundan birisi.

Neymiş çirkinmiş. bazıları yakışıklı dövmeli erkek seviyormuş...
ÇİRKİN VE FUTBOLCU. buram buram anadolu kokan bir 10#

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt