#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klas topcu oldgu her halinden belli olan 10 NUMARA adamin hasi

UEFA'ya verilen kadroda numarası 10 olarak gözüküyor.

UEFA Europa League - Galatasaray - Squad - UEFA.com

G09166.png

belhanda asla 10 haketmiyor!
sneijdere bok atanlara duyrulur, baska takimda oynuyo olsa agzinizin salyalari akardi almak icin!

Nacik Sneijder hakkında değişen birşey yok derken haklıymış demekki,Belliki 2 orta saha alınıp Wesi yollayacağız

transfer dönemi biterken en son kadro ve numaralar gönderiliyor. daha DEĞİŞEBİLİR yani.

Belhanda'ya sırf şu taraftar grubunun yaptıklarından dolayı arka çıkıp destekliycem

Hak ediyor veya hak etmiyor Tudor böyle istedi yönetim yaptı böyle oldu bu adama verildi 10 numara bu adamın ne suçu var da sanki düşmanınız gibi davranıyorsunuz

Belhanda'ya sırf şu taraftar grubunun yaptıklarından dolayı arka çıkıp destekliycem

Hak ediyor veya hak etmiyor Tudor böyle istedi yönetim yaptı böyle oldu bu adama verildi 10 numara bu adamın ne suçu var da sanki düşmanınız gibi davranıyorsunuz

8.5m euro'ya anadolu'dan yeni bir amrabat alınmalıydı. keza sevilla nın bekine 4 verilecegine, gene anadolu'dan tarık gibi bir beke 4.5 verilmeliydi. gomiz-maicon keza öyle v.s. v.s.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İyi bir sol bek ile 4 3 3 un solunda fark yaratabilir.
Böyle değerlendirmemiz lazim

Neden daha önce 21 numara olarak revize edilmisti, nerede yaziyordu 21 giydigi ? Ben 21 Numarayi aldigini zannediyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt