#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arturo Vidal'e benziyor.
giphy.gif

Su herife bile 10 milyon bonservis verdik, sezon boyunca zirt pirt sakatlanacakmis gibi geliyor bana.
Bugünkü macta oynamayacaksa hangi macta oynayacak acaba?
Gerci bugün olsa da birsey degismezdi zaten ya, orasi ayri.

yahu bu adam müzmin sakat emin olun sezonda 10 maçta anca oynar göreceksiniz.

Omo snojdor yoslondo booo, bolhondo doho yormo yodo yosondo hüloooooog

Adam daha topa dokunmadan, saçma sapan ön yargılarınızla yerin dibine sokuyorsunuz ya pes ! Belki Arap olması, gizliden gizliye ırkçı duygularınızı da fitilliyor.

Kabul ediyorum araplardan pek haz etmem, ama Belhandaya kesinlikle irkcilik yapmadim, yapmam. Bu adamin Sneijderin gidisiyle hatirlanmasi tamamen yönetimin sucudur. Kendiside Sneijder hala kontratli oyuncumuzken 10 numarayi almasi nefretimi uyandirmistir, kendi sucu renktas yapcak bisey yok.

Müzmin sakat falan diyen var biraz destekli atın yaw bari,bu maçtaki öfkeyi bile buna nasıl kusuyorsunuz 2.maçta turu getirse şakşak yapacak adamlar nelerin peşinde.Asıl sorun bu adamların oynadığı isimlerde 3 transferimizde değil.

Kabul ediyorum araplardan pek haz etmem, ama Belhandaya kesinlikle irkcilik yapmadim, yapmam. Bu adamin Sneijderin gidisiyle hatirlanmasi tamamen yönetimin sucudur. Kendiside Sneijder hala kontratli oyuncumuzken 10 numarayi almasi nefretimi uyandirmistir, kendi sucu renktas yapcak bisey yok.

Cephe alarak nereye varacaksınız merak ediyorum doğrusu. :) Sanki var ya Belhanda geldi Sneijder'in hakkına, parasına çöktü. Forma olayını da büyütmenin anlamı yok bence. Duygusallığı bir kenara bırakın artık, şahıslardan ziyade Galatasaray'a bakın. Ortada 2 yıldır hiçbir şey üretemeyen bir takım var. Sneijder şu kadar asist yapmış diye romantiklik kasmaya lüzum yok. Sneijder bu kulübe büyük katkılar verdi ve karşılığını misliyle aldı. Bugün Dünya'nın hiçbir yerinde Sneijder, Galatasaray'da kazandığı kadar da para kazanamaz ! 2 senedir Sneijder vardı da ne oldu ? Ortada yol yok, siz Ferrari'ye binelim diye tuttuyorsunuz.

dünyanın en iyi 10 no sunuda getirsen bu kadar yeteneksiz kanat-bekler ve merkez oyuncuları oldukca takım milim ilerlemez.

Bu herif boku yedi bence. İlk pas hatasında ana avrat girişecek taraftar, o 10 numaralı formayı yedirmezler bu mala..

belhanda dan hayır gelmez bu yıl bize zaten nice e kiralansın hazır adamlar hala istiyorken cl oynar orda seneye satarız belki piyasası düşecek kaotik gs ortamında

Sneijder'in gitmesini buna bağlanacak ve ciddi tepki alacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt