#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 Milyonun yükü ve kimsenin kendisini istememesi yetmiyormuş gibi bir de Sneijder olayından dolayı ayrı bi yük binecek üstüne.

Zaten kafa olarak labil bir adam, bundan pek hayır gelmez bize muhtemelen.

sent via GSC

Bu heriften de bir hayır geleceği varsa bile bu saatten sonra gelmez sanmıyorum.

Belhanda'nın suçu değil bu yaşananlar. Daha oynamadan hüküm vermek haksızlık. Bu kararları Belhanda almadı. Günah keçisi aramaktan vazgeçin.

Su oyuncunun yakasindan dusun artik. Bu yonetimin yaptigi malliklarin ihalesi buna kalmamali. Yoksa daha adam sahaya cikmadan oyuncuyu kaybetmis oluruz. Bu normal bir sey degil.

Adamin ayagi topa degmedi daha.

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

Bal gibi Belhanda suçlu arkadaş. 10 numaraya saygı duyup geri çeviriyorum demek için akıllı olmaya gerek yok. Almayacaktı o formayı. Büyük saygısızlık.

sakat degilse ostershund macinda goz dolduracaktir
ama oynamazsa iste o zaman stad karisir

Göte bonservisin kaçması bir yana bokum gibi her sene 3.3 milyon Euro ödeyeceğiz ve gitmeyip arıza çıkaracaktır.
Ha Sneijder olayında suçu yok ama bir gerizekalinin iki futbolcuyu ayni anda aynı olayda bitirmesine şahit oluyoruz.
Tam bir embesil

Yönetimin yedigi halt ortada,fatura neden oyuncuya kesiliyor

10 milyon yatirim yapilmis dursun kadar taraftarda Zarar veriyor kulube

Abi Belhanda nın ne suçu var yorumları gördükçe şok oluyorum. Yönetim baş suçlu oyuncunun ne suçu var.

Bugün Taner Karaman çok güzel bir şey dedi. Sneijder dururken Belhanda ya 10 numara veren yönetim, kendi oyuncusunu resmen herkesin önüne attı. Farklı bir numara verilip, Belhanda 10 numara olarak transfer edilmedi, başka türlü kullanacağız demek çok mu zor dedi.

Yani bu yönetimin yaptıkları hiçbir işe akıl sır ermiyor.

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sneijderin gönderileceği en başından belliydi. Yönetim belhandaya bunu elbette söylemiştir. Ne yapsaydi adam sneijder için kariyerine nokta falan mı koysaydı. Başlıkta konuşulan bazı muhabbetler inanılır gibi degil

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

Selçuk'u yuhlamayıp bunu yuhlayan taraftarın beynine tüküreyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt