#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama acıyorum..
Çok mükemmel oynaması gerek..
Taraftar herkese hakkını verir ama resmen 5-0 mağlup başlayacak kariyerine..

Bu adama laf edemezsiniz

Geldiginde basin toplantisinda Sneijder ile oynamak benim icin buyuk bir zevk olur demisti

Bu konuda hic bir sucu yok

Kimse kusura bakmasın. Adam eğer iyi oynarsa herkes lafını yutacak bir zahmet.
Şahsım adına bir sıkıntı görmüyorum, bir oyuncuyu başka oyuncu yüzünden suçlamam. Belhandada. yüzde beş kadar suç görüyorum, oda kocaman adam, şu ortamda o formayı kabul etmese daha iyi olacağını düşünebilirdi.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Ilk kötü maçtan sonra ben demiştim insanları burayı işgal eder artık

Elbette Belhanda'nın günahı yok..
Yanlış zamanda geldi bence bu takıma..
Taraftarla yıldızı barışmayacak asla ve bundan sonra 10'u kim giyse..
Çok çok işi zor..

ben kabullenemiyorum, o paraya deymez ayrica öle ahim sahimda futbolcu degil.

bakalim gorelim su an degmez diyen de bakalim goren de iyi herif diyen de ayni gemide. kotu ya da iyi cikarsa ben demistimciligin kimseye faydasi yok. hakan d. haric o evde oyle seyler yazip swazlior

bakalim gorelim su an degmez diyen de bakalim goren de iyi herif diyen de ayni gemide. kotu ya da iyi cikarsa ben demistimciligin kimseye faydasi yok. hakan d. haric o evde oyle seyler yazip swazlior

bu takimi benimseyemiyorum ha transfer ysparsin, kurulu bi iskeletini toparlarsin güc katarsin eksik yerleri tamamlarsin bu defa öyle degil bi yeri yigdin diger yerleri bosaltdin hemde kalite düsüklügü ile ben demistimcilik kimse yapmaz cünki herkesin derdi galatasaray!

Biz mi dedik Dursun'a git 10 milyonluk kazık ye diye. İlk hatasında doğrarım yok öyle yağma.

Bir kulüp nasıl yönetilmezi uygulamalı olarak gösterdikleri için Belhanda maça çıkmadan bitti.

Türkiye gibi anlık duygusal tepkiler ile hareket eden kitlelerin ülkeyi ele geçirdiği ortamda Messi olsa oynayamaz daha futbol ki zaten Belhanda o mental yeterlilikte biri de değildi.

Belhandayı ıslıklayalım yuhalayalım diyenler Galatasaray taraftarı değiller bildiğin hainler. :mad:
modlar forumda "ıslıklayalım yuhalayalım" diyenlerin isminin altına HAİN ÜYE yazmalı.

Adam belki de sneijderla yanyana oynayabileceğini düşünerek geldi. Sneijderi göndereni istifaya çağırın elemanın suçu ne?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt