#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhandayı yuhalayacak ıslıklayacak taraftar bizden değildir. Gidin başkanı gördüğünüz her yerde "yönetim istifa" "dursun özbek defol" diyin. Turu kaybettik zaten 3 atıp gol yemeden çıkamayız.

Bu adamı ne suçu var gerçekten sizin de şirazeniz kaymış. Adam kötü performans sergilerse yönetim ve hoca sorumludur. Burada kendisini güzelleyenler de eminim yine boyuna posuna övgüler dizerler çünkü hatalarını kabul etmek gibi bir erdemleri yok.

Belhandayı yuhalayacak ıslıklayacak taraftar bizden değildir. Gidin başkanı gördüğünüz her yerde "yönetim istifa" "dursun özbek defol" diyin. Turu kaybettik zaten 3 atıp gol yemeden çıkamayız.

Perşembe günü beklediğim:
Taraftar stadı dolduracak
90 dakika dursun ve tudor aleyhinde bağıracak
Selçuk top aldığında onu yuhalayacak ve ıslıklayacak
Ultramalları da tartaklayacak

Adamın hiçbir suçu yok; ona gelir gelmez anlam yükleyen beyinsizlere yüklenmek lazım.

Ama Tudor'un ağzından bir türlü düşürmediği, perşembe günkü maçtaki yenilgiyi yokluğuna bağladığı Belhanda'yı gerçekten merak ediyorum.

Sneijderin açıklamalarından da gördüğünüz üzere bu sabinin hiçbir günahı yoktur sapıtıp hedefi şaşırmayalım.

Emenike gibi, formayı çıkarıp, "Ben oynamıyorum" dedirtene kadar psikolojik baskı yapmak lazım kendisine. Sneijder'e yaptığı terbiyesizliğin bedelini ödemeli.

Emenike gibi, formayı çıkarıp, "Ben oynamıyorum" dedirtene kadar psikolojik baskı yapmak lazım kendisine. Sneijder'e yaptığı terbiyesizliğin bedelini ödemeli.

bu-neyin-kafas%C4%B1_913270.jpg

Dursun=Galatasaray olmuş bazıları için. Dursun başkanları yatırım yapmış boşa gitmesinmiş. Kazığı yerken bize mi sordu. Belhanda üzülmesin diye kendini yırtanlar var burada. Ortada takım mı kalmış hala takımı düşünmeliyiz diyorsunuz. Takımı düşünmeliyiz dediğin her an Dursun kalacak ve Galatasaray geri gidecek. Şimdi isyan, protesto, istifa zamanıdır.

Sacmalik

Ozaman bu mantikla takim tutmayalim birakalim ne halleri varsa görsünler olur mu

Allah akil fikir versin

Bu adam, daha Sneijder takımdayken, "O giderse 10 numara benim olacak !" tarzında terbiyesizce açıklamalar yapmadı mı kardeşim ?

Yaptı diye psikolojik baskı mi yapmak lazım renktaş. Adam bunu da demiş

Tabii ki Sneijder ile oynarım. Tabii ki birlikte oynamak isterim. Çok iyi bir oyuncu.Teknik anlamda çok çok kaliteli bir oyuncu

Galatasaray menfaatleri doğrultusunda sahip çıkılmalıdır. Bu saatten sonra bizim yeni oyuncumuz ve 10 numaramızdır. Kendisine yüklü bir miktar yatırım yapılmıştır.

Bu adamı protesto etmek Galatasaraylılığa yakışmaz ve gönül verdiğimiz kulübümüzün menfaatlerine ters olur.

İlle de birisi protesto edilecekse bu dursun olmalıdır.

Yaptı diye psikolojik baskı mi yapmak lazım renktaş. Adam bunu da demiş

Onunki şeye benziyor işte.

Hasta yatağında yatan babasının arkasından gidip de, "o ölürse ev bana kalacak. Ha ölmezse de iyi adam sonuçta beraber de yaşarız." Demeye benziyor. Düz terbiyesizlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt