#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş oksun Sneijder in gittigi gün kaybettik bu delikanlıyı..

Ama suç bu cocukta degil aml yonetimde...

Üzerinde inanılmaz baskı olacak

Bu 10 numarayı bu ortamda buna vermeyi onaylayan her kimse bakal yönete bilirmi büyük soru işareti bence.

Buyrun yeni 10 numaramız. Boşuna bukadar para ödenmedi buna. Sneijderin yerine düşünülmüş denek ki

80 milyon çöpe gider bu ortamda. Bu baskıyı kaldıramaz hiç bir zaman.

80 milyon para vermeyi tahhüt etmeye değer miydi orası da muamma.

aslinda bizim tepki göstermemize gerek yok
nasil olsa ruh hastasi tudor bununla da sorun yasayacak

Arap bir topçunun bu baskının altından kalkabileceğini hiç zannetmiyorum

Ama ne olursa olsun Sneijder olayı yüzünden suçluyacağımız kişi Belhanda olmamalı Sneijder de bizim topçumuzdu şimdi de Belhanda bizim topçumuz destek çıkmak lazım suçlanacak protesto görecek kişiler belli

Herşey Belhanda'nın elinde..
Söyleyecek söz yok taraftar her zaman oyuncunun hakkını verir..
Kim olursa olsun..

İşi çok zor. Belhanda olmazsa çeker gider seneye ona takım mı yok, peki bizim uçan milyonlar ne olacak?

Allah belanı versin senin Dursun!

Bu adam 10 numara değil ofansif orta saha.

sonuna kadar destekliyoruz çünkü biz Galatasaray'ı seviyoruz.

Herkese ''hakettiği kadar'' destek. Umarım sana yapılan iğrenç ve tiksinç yorumların cevabını sahada kapakları takarak verirsin.

Başarılı olmama gibi bir lüxü yok. Bi dünya para gömdük adama. Eğer başarılı olamazsa 8M şemsiye misali bi tarafımıza girecek bir daha çıkmamak kaydıyla.

Bu adamın başarısız olmasını isteyen net haindir. Biraz akıl mantık lan. Bu adam başarısız olursa GS başarısız olucak. Bu neyin kafası böyle. Wesley'i sevin, sevmeyin diyen yok da Wesley yüzünden bu adama tavır almak resmen futbol çomarlığıdır.

Sizin için sorun olmaz en geç seneye yazın mızmız arap gitmeli diye bir tarafinizi yirtarsiniz. Tüketim çılgınlığı bunu gerektirir

[FONT=&quot]belhanda'ya basın toplantısında "sneijder kampa alınmadı, takımdan ayrılacağı konuşuluyor. o giderse 10 numaralı formayı giyer misin?" diye soru geliyor. o da "sneijder'le oynamayı çok isterim ama giderse 10 numaralı formayı tabi ki isterim." diyor. [/FONT]
[FONT=&quot]2 gün sonra yönetim belhanda'ya "sneijder'le haftaya yolları ayırıyoruz, 10 numarayı da sana veriyoruz hatta hazırlık maçına 10 numarayla çıkıcaksın" diyor.

küfürlerinize ve hıncınızı bu adamdan çıkarmaya devam edebilirsiniz[/FONT]

Sizin için sorun olmaz en geç seneye yazın mızmız arap gitmeli diye bir tarafinizi yirtarsiniz. Tüketim çılgınlığı bunu gerektirir

Ne yapmamızı öneriyorsun peki renktaş?

Bazı çomarlar gibi bizde Insta'sına gidip ana bacı sövelim mi? Yoksa başarısız olmasını dört gözle bekleyelim mi?

Ne yapmamızı öneriyorsun peki renktaş?

Bazı çomarlar gibi bizde Insta'sına gidip ana bacı sövelim mi? Yoksa başarısız olmasını dört gözle bekleyelim mi?
Başarısız olması hakkında bir kelime etmiş miyim. Değil dursun aziz alıp getirse bir tarafımiza kaçan 8+3,3*4 milyon euro var ortada başarılı olmalı olmak zorunda. Fakat bu başarı çizgisi ama 3 gol attı 5 asist yaptı ama kötü analizi ile olmaz.
Wesleyin yerine olmaz bu arkadas zaten az aklı çalışan hoca kendisini 8 numaraya çeker o meziyetleri olan bir kişi yoksa sola koyarsan brumayla, forvet arkasında koyarsan sneijderle kiyaslanip bir çuval küfür yer.
Takım orta sahadan top çıkaramıyor geçen sene en azından at finke yapıyorduk bu sene o derinlikte yok kafası kopuklar var takımda.

İşin özeti ve gelince gelecek sene yazin bu mal ordusuyla bu herif bize 4 maç kazandıracak gol ve asist sayısına eriştiği an başarılı saymaliyiz Sneijder'den düşülen durum ama akhisara asist yaptı saçmalığına girilmeden. 2 gün önce gördük ki akhisara bile asist yapacak adama ihtiyacımız var. Sneijderle kıyaslamasın kimse çok büyük hata işlerler.
Orta sahayı 3lu yapip sol iç oyuncusu olarak belhandayi oynatırsın yanına da bir suputucu ve selçuk denen kan emiciyi silip bir belhanda daha sağ içe lazım.
Ve bitmeyecekte sağa ve sola iki tane kalitesi belli oyuncu lazim feg ve knop olursa anca.
Gel gelelim benim tanıdığım dursun belhandayi aldık kurtarsın diyecektir aynı kafanın bir benzeri tudorda var maç sonu açıklamasına bakan zaten yandigimizi anlar. 3.3 milyon Euro alıyor maç kazandıracak diye ağlamaları başlayacaktır kalemsorler tarafından buna prim tanimayin herkesi yemeyin diyorum.

Başarısız olması hakkında bir kelime etmiş miyim. Değil dursun aziz alıp getirse bir tarafımiza kaçan 8+3,3*4 milyon euro var ortada başarılı olmalı olmak zorunda. Fakat bu başarı çizgisi ama 3 gol attı 5 asist yaptı ama kötü analizi ile olmaz.
Wesleyin yerine olmaz bu arkadas zaten az aklı çalışan hoca kendisini 8 numaraya çeker o meziyetleri olan bir kişi yoksa sola koyarsan brumayla, forvet arkasında koyarsan sneijderle kiyaslanip bir çuval küfür yer.
Takım orta sahadan top çıkaramıyor geçen sene en azından at finke yapıyorduk bu sene o derinlikte yok kafası kopuklar var takımda.

İşin özeti ve gelince gelecek sene yazin bu mal ordusuyla bu herif bize 4 maç kazandıracak gol ve asist sayısına eriştiği an başarılı saymaliyiz Sneijder'den düşülen durum ama akhisara asist yaptı saçmalığına girilmeden. 2 gün önce gördük ki akhisara bile asist yapacak adama ihtiyacımız var. Sneijderle kıyaslamasın kimse çok büyük hata işlerler.
Orta sahayı 3lu yapip sol iç oyuncusu olarak belhandayi oynatırsın yanına da bir suputucu ve selçuk denen kan emiciyi silip bir belhanda daha sağ içe lazım.
Ve bitmeyecekte sağa ve sola iki tane kalitesi belli oyuncu lazim feg ve knop olursa anca.
Gel gelelim benim tanıdığım dursun belhandayi aldık kurtarsın diyecektir aynı kafanın bir benzeri tudorda var maç sonu açıklamasına bakan zaten yandigimizi anlar. 3.3 milyon Euro alıyor maç kazandıracak diye ağlamaları başlayacaktır kalemsorler tarafından buna prim tanimayin herkesi yemeyin diyorum.

:hat:

Herkes senin kafada olsa keşke. Birkaç sayfa oku, gülsen mi ağlasan mı karar veremezsin...

Birileri bu adam başarısız olsa, ''haklı çıktık'' diyebilmek için resmen pusuda bekliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt