#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wesley olduğunda da değişen bir şey pek olmuyordu. Wesley'i kitliyorlardı aynı tas aynı hamam...
Üstelik Wesley 34 haftanın 28'inde zaten oynamış. Wesley olmadığında diye bir şey yok abarttığınız gibi.
Ben Wesley oynadığında Yasinin bile performansının daha iyi olduğu izlenimine varıyordum. Bu bir abartı değil, wesley yaratıcı bir oyuncu, son pas son hamleyi yapan o olmasada gol ile sonuçlanan bir çok pozisyonun içinde.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Sneijder kucuk takimin buyuk oyuncusu anca olur . Utrecht filan onun kalibresi

o yuzden once inter def etti sonra da tr liginin 6 incisi

kimse elindeki degeri boyle bile bile heba etmez, adamda hem pozitif bir sey yok hem negatif sey cok

ortalik karistirir , cetelesir , vatandasini takima aldirir, antrenoru secer , en cok parayi alir , tatilden donmez keyfine bakar

sonra "bari is yapsin" denince de "futbol takim oyunu.." mavali , hadi la ordan cocuk mu kandiriyoruz burada
Hahahahahahahahaahahhaha

Bu Ateş üfleyerek sönmez

@sukru

bosuna dil dokuyorsun , bu adamlarla karsilikli konusmaya vize alabilmen icin once sneijder agam pasam diyip biat edeceksin

sonra sifirdan baslayabilirsin muhabbete

sneijderi birak kotulemek elestirmek , yeterli degil bence dahi demen dusman kazanman icin kafidir

denedim oradan biliyorum

Sinancım. Golf senin gibi elit bir insan için sanki daha uygun bir spor.

kimse elindeki degeri boyle bile bile heba etmez, adamda hem pozitif bir sey yok hem negatif sey cok

ortalik karistirir , cetelesir , vatandasini takima aldirir, antrenoru secer , en cok parayi alir , tatilden donmez keyfine bakar

sonra "bari is yapsin" denince de "futbol takim oyunu.." mavali , hadi la ordan cocuk mu kandiriyoruz burada
Hay senin olmayan beynine.

Aman Allahım.

sent via GSC

Son düzenleme:
Buradaki sneijder fanatikleri zaman makinesi ile gecmise seyahat edip oradaki adami ariyorlar fakat malesef bu mumkun degil

siz biz hepimiz yaslaniyoruz ve inanir misiniz bilmem ama sneijder da 8 senede yaklasik 8 yas yasladi , aslinda bunu anlamak zor olmasa gerek

dolayisiyla kendisine ne bonservis ne adam gibi para veren klup kaldi , biz ise capsizliktan adami hala dunya stari sanmaya devam ediyoruz

Hahahahahahahahaahahhaha şampiyonlar ligini kazanıp, en iyi oyuncu ödülünü alan, dünya kupası finali oynayan bir oyuncu küçük takım oyuncusu ama ikinci ligden topçular Galatasaraya layık.

Ulan böyle şeyler yazıp provokasyon yap sonra millet bana sataşmasın.

Teknik direktör oyuncu konusunda o seçtiğin dursun, aleyhinde daha hala bu kadar ağar konuşamadığın dursun kapısında yalvarmasaydı madem.

Hani hangi çete o? Açık açık Tudora fikrini söylemesi mi çetecilik yoksa bazıları gibi sinsi sinsi kuyusunu kazmak mı?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

@sukru

bosuna dil dokuyorsun , bu adamlarla karsilikli konusmaya vize alabilmen icin once sneijder agam pasam diyip biat edeceksin

sneijderi birak kotulemek elestirmek , yeterli degil bence dahi demen dusman kazanman icin kafidir

denedim oradan biliyorum
ulan provokatör senin yaptığın eleştirmek değil bu takıma katkısı olmuş birini aşağılamak aşağılık provokatör. Bunu idrak edemeyip burda ikide bir mazlumu oynama dursun yalakası.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Buradaki sneijder fanatikleri zaman makinesi ile gecmise seyahat edip oradaki adami ariyorlar fakat malesef bu mumkun degil

siz biz hepimiz yaslaniyoruz ve inanir misiniz bilmem ama sneijder da 8 senede yaklasik 8 yas yasladi , aslinda bunu anlamak zor olmasa gerek

dolayisiyla kendisine ne bonservis ne adam gibi para veren klup kaldi , biz ise capsizliktan adami hala dunya stari sanmaya devam ediyoruz
36 yaşında ki etoo kibirbahçeye transfer olunca onu yalayan adam şimdi zaman makinesi ve yaştan bahsediyor.

Bu adam ne kuştur nede karga resmen...

Bu Ateş üfleyerek sönmez

ayrıca senin çapına tüküreyim, ne çapın varsa senin. Kaç kere bir baltaya sap olmak yaşam şekline ters olduğunu yazıyorsun ama devamlı gezdiğini söylüyorsun. Benim burdan çıkardığımızda baba parası ile yaşayan birisin, bari çaptan bahsetme.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

İnter'i normal yazıp bizi nasıl yazdığına bakın.

Pühh pühhh GS kongre üyesine bak geçmişini silkeyim böyle üyenin

Silkeyim ( bir nesneyi sallamak anlamında )

Son düzenleme:
Sinan Bilgin

Bırak futbolu Galatasarayı gel seninle tatil yaptığın gezdiğin yerleri konuşalım. Havadan sudan borsadan konuşalım. Hayat felsefesini konuşalım. Mesela niye visyonun sadece Material para pula sınırlı bu hayata diye merak etmişimdir.

:) istediginiz kadar delirin , sneijder klupsuz ve dislanmis , kimsenin yuzune bakmadigi bir adamdir

gercekler ortada , ben ya da sizin demenizle degismeyecek

bahsedilen apoletler 2010 da kaldi , dunya donuyor , hem de batidan doguya acimasizca , yaslar geciyor

:) istediginiz kadar delirin , sneijder klupsuz ve dislanmis , kimsenin yuzune bakmadigi bir adamdir

gercekler ortada , ben ya da sizin demenizle degismeyecek

bahsedilen apoletler 2010 da kaldi , dunya donuyor , hem de batidan doguya acimasizca , yaslar geciyor
eee ama otuz altı yaşında kibirbahçeye giden etoo auuuuvvv muhteşem öyle mi.

Ulan bir git provokasyonunu başka bir yerde yap, belki laf yemekle kalmaz başka şeyler de yersin.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Sinan Bilgin

Bırak futbolu Galatasarayı gel seninle tatil yaptığın gezdiğin yerleri konuşalım. Havadan sudan borsadan konuşalım. Hayat felsefesini konuşalım. Mesela niye visyonun sadece Material para pula sınırlı bu hayata diye merak etmişimdir.
şu baba parası ile gezdiği yerleri mi hahahahahhaahahahah

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Birakin belhanda konusunu da sneijder veya etoyla kirletmeyin da yeter artik

@sukru

denedim oradan biliyorum

Sen de küfür yemek için ağır saçmalamaya başladın renktaş

Hoşuna mı gidiyor bilemedim

@sukru

denedim oradan biliyorum

Sen ne anlatiyorsun dostum ya ? Sneijder e biz cogu defa elestiride bulunduk ama senin gibi itin gozune sokmadik. Sen kendini zeki burdakileri salak falan mi saniyorsun ? Ne yapmak istedigin ayan beyan ortadayken kalkip burda ahkam kesme. Nasil bir kongre uyesi futbol cuhelasi olabilir. Mantigim almiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt