Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
provokasyonu yap, işine gelmeyince kapatın bırakın yok yaaa.Birakin belhanda konusunu da sneijder veya etoyla kirletmeyin da yeter artik
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
provokasyonu yap, işine gelmeyince kapatın bırakın yok yaaa.Birakin belhanda konusunu da sneijder veya etoyla kirletmeyin da yeter artik
Bir kac sneijder in iyi kotu yanlarini gosteren arkadasa boyle konusmuslugum yok ama murid ya da tapinakci gorunce ben de abartiyor olabilirim
provokasyonu yap, işine gelmeyince kapatın bırakın yok yaaa.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Bu pozisyon bulamama olayını sadece Wesley'e bağlayamazsınız. Poldi kaç tane maçta olmayan pozisyonlardan gol attı harika sol ayağı sayesinde. Keza Bruma bu takımın Muslera ile birlikte her şeyiydi. Şimdi ikisi de yok. İleri 3'lünün 2'sini kaybetmişsin ki bu adamlar takımın hem asist hem gol yükünü çekiyordu. İlk Östersund maçında tek pozisyon bulamadık. Ama 2. maçta bu kadro ile daha fazlası olmazdı. Maçta birçok kez kırılma anı vardı. Farka bile gidebilirdik ama bir türlü o ilk golü bulamadık. Üstüne şanssız bir şekilde ilk hatamızda penaltı oldu. Linnes'in ve Carole'nin açamadığı ortalar, Sinan malının 2 metreden direğe nişanlaması, Gomis'in karış farkıyla kaçan kafa vuruşu, Linnes biraz hızlı olup ortayı gönderse boş kaleye yuvarlayacaktık kafa ile bir pozisyonda. (Şu ceza sahasının dışına yakın yerde zorla kalecinin tuttuğu pozisyon, spiker resmen elleri uzadı filan demişti)...
Ulan provokatör konuyu alakalı alakasız her konuda kaşıyan sensin. Git parasını yediğin babanın aklı ile dalga geç.Evet kapat cunku baydim bu konudan artik
Keramettin, adama cevap vermeyiz sallarsın, cevap veririz yine sallarsın. Ağzımız ile kuş mu tutsak ne yapsak bilemedim, gerçi Sinan bu sezon kuş eto kibirbahçede haberini duyunca coştu.Olm yeter yahu her konuda tartışma görmekten sıkıldım orta yol da bulamıyorsunuz ki bulamayacaksınız da. Bir yerden sonra insan sıkılır kapatır konuyu.
Şahsi fikrim Wesley olsaydı da bu maçta bir şey değişmezdi. Belki bir uzaktan şut ile maç tersine dönerdi bunu bilemeyiz ancak dikkat et Belhanda'nın attığı pasların yarısı tekrar kendine döndü çıldırdım resmen ben. Bu oyuncu kadrosundan çıkan oyun en fazla bu kadar olur heralde. Gerçi Bruma / Poldi / Wesley varken de Tudor ile oynadığımız oyun belli. Orası da apayrı mevzu. Rikering döneminde pas filan yapıyorduk, arada sırada da olsa iyi oynuyorduk. Tudor geldiğinden beri hiçbir şey oynamıyoruz.Poldi berbattı geçen sezon önce sakatlıktan oynamadı kac hafta sonra da kafa olarak burada değildi zaten transferden sonra. Evet fark yarattı yeteneği ve kendi becerisi sayesinde zaman zaman ama bu farkı yaratabilecek tek bir adam kalmadı takımda. Ne fark yaratan adam var Bruma gibi ne de oyun yönünü tek pasla değiştirebilecek veya takım arkadaşlarını poziyona sokabilecek bir adam.
İşte doldur şişir oynadık zaten ikinci maçta oyun planımızın olmadığı için. Tudor bey kendi dedi iki maç sonrasında da kreatif oyuncunun eksikliğini hissettik diye. Burada ehh Sneijderi ne diye yolladın diye sormazlar mı adama.
Kırılma noktası varsa var ne oldu bununla mı avutacagiz kendimizi. Dandik İsveç takımına elendik ilk turda, şu takıma karşı tek bir adam akıllı atağımız yok yahu ben utanıyorum. Doldur şişir ile golü bulamadın mı başka planın ve oyunu açacağın oyuncun olmadığı için oyun böyle tıkanır işte.
sent via GSC
Gomis doğru dürüst topla buluşmadı ya gelen bir iki orta dışında. Burada mesela Sneijder farkını görürdük, bence Gomise ilaç olacak adam olurdu. Zaten orta yapamıyor kimse takımda.Şahsi fikrim Wesley olsaydı da bu maçta bir şey değişmezdi. Belki bir uzaktan şut ile maç tersine dönerdi bunu bilemeyiz ancak dikkat et Belhanda'nın attığı pasların yarısı tekrar kendine döndü çıldırdım resmen ben. Bu oyuncu kadrosundan çıkan oyun en fazla bu kadar olur heralde. Gerçi Bruma / Poldi / Wesley varken de Tudor ile oynadığımız oyun belli. Orası da apayrı mevzu. Rikering döneminde pas filan yapıyorduk, arada sırada da olsa iyi oynuyorduk. Tudor geldiğinden beri hiçbir şey oynamıyoruz.
Wesley işin içindeyse her şey mümkün elbette, ancak ben genel oyun performansı açısından konuşuyorum. Sadece bu maçlık değil. Son 2 seneyi baz alarak bu yorumu yaptım...Gomis doğru dürüst topla buluşmadı ya gelen bir iki orta dışında. Burada mesela Sneijder farkını görürdük, bence Gomise ilaç olacak adam olurdu. Zaten orta yapamıyor kimse takımda.
sent via GSC
Ben hiçbir ideolojiye, insana veya partiye, vs... körü körüne bağlanmam renktaş. Benim için bir doğru vardır, bir de yanlış vardır.Ha gayret 2 mesaj sonra da Onuru Sneijdersporlu yapacaksınız![]()
Lincoln çok iyi oyuncuydu ama biraz sıkıntıları olan adamdıİnceden bir Lincoln klası da yok değil hani.Sonu benzemesin, ne diyelim.
![]()
Ete kemiğe büründüm, Yunus diye göründüm !
Ben hiçbir ideolojiye, insana veya partiye, vs... körü körüne bağlanmam renktaş. Benim için bir doğru vardır, bir de yanlış vardır.
Şu hayatta sadece Mustafa Kemal'in ilkelerine göre yaşıyorum, Allah izin verirse yaşamaya ve ilerideki yaşantımda aileme de yaşatmaya devam edeceğim.