Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Lincoln gibi keyif veren futbol oynar ama sonu onun gibi olmaz inş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atatürk'ün fikirlerinden, dünya görüşünden bahsediyorum renktaş.Atatürkün ilkeleri derken renktaş; milliyetçilik, devletçilik felan değil galiba ? merak ettim doğrusu.
Atatürk'ün fikirlerinden, dünya görüşünden bahsediyorum renktaş.

Yukarıdaki yorumumda ''insana'' demişim ama Mustafa Kemal'i apayrı bir yerde tutuyorum elbette.Güzelmiştebrik ediyorum.
![]()
İnceden bir Lincoln klası da yok değil hani.Sonu benzemesin, ne diyelim.
![]()
Ete kemiğe büründüm, Yunus diye göründüm !
o niye, maç yok bişey yok.Her geceb gun kendisine biraz daha fitil oluyorum
Kotu hislere sahibim ve hislerim beni hic yaniltmaz Kenano niye, maç yok bişey yok
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Onu biliyorum, kafa açtığım hususların tespitinde hiç yanılmadın.Kotu hislere sahibim ve hislerim beni hic yaniltmaz Kenan
Lincoln çok iyi oyuncuydu ama biraz sıkıntıları olan adamdı
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biraz mi? Bence son senelerdeki en sorunlu oyunculardan birisiydi
Yetenegini dogru kullansaydi zaten Schalke ve Galatasaray dan daha iyi takimlari görebilece kaliteye sahipti bence
rahmetli canaydın dünyanın en iyi oyuncusu lincoln galatasarayda diyerek açıklamıştı lincoln nöbetleri efsaneydi gstv altyazılarından sms ile haberleşiyorduk o dönemler forum kültürü pek yoktu.![]()
Efsane bi GSTV klibi vardi brezilya müzigi ile. Sarkinin ismini bilmiyorum ama "brazil nananana" diye sarkiydi sanirim.