#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzelmiş :) tebrik ediyorum. :hat:
Yukarıdaki yorumumda ''insana'' demişim ama Mustafa Kemal'i apayrı bir yerde tutuyorum elbette.

Dünyada hayatı boyunca yaşadığı bunca zorluk karşısında korkmayıp başı dik bir şekilde alnının akıyla çıkan, bu kadar ileri görüşlü, vefat ettiğinden bu yana fikirleriyle hala yaşayan, söylediklerim bilimle ters düşerse bilimi seçin diyen ve henüz bilimle ters düşmeyen (ne kadar zaman geçerse geçsin düşmeyecek de) başka bir adam daha dünyaya gelmedi ve birdaha gelmeyecek.

Mustafa Kemal bir şeyi yapmışsa veya söylemişse doğrudur. Aksi düşünülemez, düşünülmesi teklif bile edilemez.

Vefatından bu yana fikirlerinin ve ilkelerinin bu kadar saldırıya uğramış olması, yok edilmek istenmesi ve unutturulmaya çalışılmış olması bunun en büyük kanıtıdır.

Son düzenleme:
İnceden bir Lincoln klası da yok değil hani. :) Sonu benzemesin, ne diyelim.

lincoln.jpg

Ete kemiğe büründüm, Yunus diye göründüm !

lincoln geldiğinde haginin yüzde 40 ı kadar oynasam yeter diyordu bende belhanda lincoln un %40 ı kadar oynasa yeter diyorum.

Eleştirmek için erken ama belli ki etrafında iyi oyuncular olmadan fark yaratacak bir tip değil bu. Yani Sneijder gibi tek başına maç alacak bir adam değil, daha çok iyi bir takımın iyi parçalarından biri gibi. Şu takımda fark yaratması mümkün değil yani.

Biraz mi? Bence son senelerdeki en sorunlu oyunculardan birisiydi :D

Yetenegini dogru kullansaydi zaten Schalke ve Galatasaray dan daha iyi takimlari görebilece kaliteye sahipti bence

rahmetli canaydın dünyanın en iyi oyuncusu lincoln galatasarayda diyerek açıklamıştı lincoln nöbetleri efsaneydi gstv altyazılarından sms ile haberleşiyorduk o dönemler forum kültürü pek yoktu. :(

rahmetli canaydın dünyanın en iyi oyuncusu lincoln galatasarayda diyerek açıklamıştı lincoln nöbetleri efsaneydi gstv altyazılarından sms ile haberleşiyorduk o dönemler forum kültürü pek yoktu. :(

Efsane bi GSTV klibi vardi brezilya müzigi ile. Sarkinin ismini bilmiyorum ama "brazil nananana" diye sarkiydi sanirim.

Bugun havaalanindaki gsstoreda gordum adini yazmislar numarasini yazamamislar formaya garibimin. Yetim kaldi adam daha en bastan

Oynamadan bir oyuncu nası yok edilir yönetim bunu gösterdi bize.
Ancak bu kadar kötü karşılanabilirdi bi futbolcu. Ki 10m yatirmissin sen bu oyuncuya.

GSCimbom Mobile App

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt