#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın ilk golü ama izleyen sayısı belki 10 kisi

Reise helal olsun. İzleyemedik ama kesin harika oynamıştır qwsqwsqwsqws.

10 numaranın hakkını verdi dememiz için derbileri kazandırması lazım
+ kupa kazandıracak

Daha doğru düzgün maçını izleyemedik tabii bizde ama Östersunds maçındaki halini çok beğendim Belhanda'nın. Çok yönlü bir adam, sahanın her yerinde, mücadeleden kaçmıyor. Takım toparlanırsa Belhanda da çok iş yapacak belli.

Attığı golde kaleci dandikliğini de göz önünde bulundurun. Güzel vuramamış o topa. Eskişehir maçı değerlendirme için hafif bir rakip. Lig başlayınca göreceğiz meziyetlerini.

olm su konudan banimi kaldirin la
bir sey de yazmadim buraya
bir tane belhandaci bebe atmis beni konudan
1 haftadir giremiyorum laptopla
tapadan girebiliyorum diger türlü olmuyor ama

adam öldürdük sanki
4d5d2c069caae78886c13caeb30b6238.jpg

Köy takımına gol attı diye belhandasporlular övmeye başlamış

Belhanda çok meziyetli bir topcu arkadaslar topu kafasıyla oynuyor. Bizim reis işleyen kadroda yani iyi bir kadro da dunyanin en iyi 10 numarasiydi lanet olsun ki adam gibi kadro ile cok az izledik . S10 gibi vuramaz o tecrubeye sahip degil daha iyi bir futbolcu degil ama cok daha faydali olacak galatasaraya belhanda . Adam eksiltir kilit pasi atar oturmuş savunmada adam eksiltip verilen pas cok daha tehlikeli olur . Kilitlenmis oyunda s10 in atacagi pas bir ise yaramiyordu malesef yarinalanda 10 rakip 7 8 de senin adam alan yok zaten yanina veriyor max . S10 u koyun psg madride minimum milana ondan daha iyi bir 10 numara yok , ama soz konusu bizim oyun yapimiz kalitemiz ise belhanda cok daha iyi bir tercih

SM-A500F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sneijderden kötü müdür bilmem de son 2 senesinden daha çok katkı verecektir. Bizim ihtiyacımız olan da takımın başarısı zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt