#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç ümidim yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mükemmel topçu. pas hataları gözünüze çarpıyor ama lige takıma alıştığı anda bu ligin üstünde topçu olur.

ayrıca takıma uyum sağlıyor defansif olarak beğendim duran toplarıda çok iyi kullanıyor

2. yarı iyi değildi ama ilk yarıya kıyasla daha iyiydi. 2. golde Linnes'e pası güzeldi. Takımdaki en isteksiz görünen oyuncu. Daha iyi oynaması lazım.

Geçmeyeceğini bildiği pasları deniyor bazen, bilmiyorsa durum daha vahim. Zaman zaman da gereksiz yere topu tutuyor ayağında. Şu ana kadarki oyununa bakacak olursak 8 milyonluk topçu değil.

Böyle topçular 90 dakika kötü oynar bi iş yapar bitirir. Şuan takım böyle bir oyuncuyu kaldırabilecek durumda kaldı ki hava toplarında iyi, rakibe basıyor iyice durarak oynamıyor.

3 oyuncu geçtiği pozisyonda gol atsaydı yorumlarda çok farklı olurdu şuan

Açıkçası yine beğendim ilk yarı biraz sönüktü ama ikinci yarı açıldı

Ilk yari zayifti, ikinci yari diger maclarindaki gibi oynadi. Kendisinden memnun degil simdiye kadar. Topa kaleye dönüp aldiginda, cok iyi dönüyor, iyi isler yapiyor. Biraz daha ileride aramasi gerekiyor pozisyonlari.

Maci koparacak pozisyonu atmasi gerekiyor. 3 oyuncuyu gecti birden, onu yazsaydi oradan 90´a, cok efsane bir gol olurdu.

3 oyuncu geçtiği pozisyonda gol atsaydı yorumlarda çok farklı olurdu şuan
Kendi adıma konuşacak olursam hayır. Orada bile şansı yardım etti klasının yanında. Bunun dışında bazen geçmeyeceği belli pasları atıyor ve çok belli bir şekilde laubali oynuyor. İkinci yarı daha ciddi, net ve basit oynadı, bunu baz alıp üzerine koymalı.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2. yarı fena değildi ama genel anlamda beklentimin altında kaldı bu maç. Umarım Antalya maçına daha iyi olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendi adıma konuşacak olursam hayır. Orada bile şansı yardım etti klasının yanında. Bunun dışında bazen geçmeyeceği belli pasları atıyor ve çok belli bir şekilde laubali oynuyor. İkinci yarı daha ciddi, net ve basit oynadı, bunu baz alıp üzerine koymalı.

zamanla kardeşim her yan topta yüreğimiz ağzımıza geliyodu bugün öyle olmadı tudor çok çalıştık dedi farkı gördük. belhandayada çeki düzen gelecektir zaman bu işler

Ilk yari zayifti, ikinci yari diger maclarindaki gibi oynadi. Kendisinden memnun degil simdiye kadar. Topa kaleye dönüp aldiginda, cok iyi dönüyor, iyi isler yapiyor. Biraz daha ileride aramasi gerekiyor pozisyonlari.

Maci koparacak pozisyonu atmasi gerekiyor. 3 oyuncuyu gecti birden, onu yazsaydi oradan 90´a, cok efsane bir gol olurdu.

ademciğim ben belhanda için şöyle düşünüyorum. Ayağına top gelince aklında yapmak istediği bir sürü şey oluşuyor ama bir türlü uygulayamıyor o da yavaşla olur diye düşünüyorum?

Hırsla vurdu bence ama kalitesini konuşturup köşeye ufakça bırakabilirdi de,dediğin gibi kendini o da çok beğenmiyor. Formsuz değilde bir tık üstü.

Enfes korner kullanıyor.Gol mü diye bakıyorum artık bizim köşe vuruşlarına 2 senedir gerek Sneijder gerekse Selçuk'un ön direğe attığı toplardan sonra ilaç.

Hücumda doğru düzgün katkısı yok. Sahada pek gözükmüyor. Nereye kadar ama defans yapıyor diye öveceksiniz acaba.

Yalnız potansiyel var, umarım ikinci yarıda ki oyunun üzerine koyarak devam eder, özellikle ciddiyet ve basit oynama konusunda. Çünkü orta sahada ndiaye pas konusunda sıkıntılı, Tolga şimdilik iyi gidiyor ama oda ara ara sapıtıyor pas konusunda.

Toparlar toparlar... Şu an esas görevi olan hücumda etkisiz ama toparlayacak bence, biraz sabretmek lazım. Yalnız istikrar abidesi bir adam değil orası belli, dengesiz bir adam. Bir hafta coşturup öbür hafta rezil oynayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt