#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görünen köy kılavuz istemez, Xess Xava Sneijder bile daha yararlı oynar bundan. Defansif katkı yapıyor denmesi de Van Persie ilk geldiğindeki çapraz koşuları çok iyi muhabbetine döndü iyice

Bence bu adam tutmayacak. Kötü oynuyor ve dahası yaptığı kötü tercihlerde ısrar ediyor.

İstatistik olarak iyi noktada bitirebilir sezonu ama yapılan yatırımın karşılığını verecek bir herif değil gibi.

golde payi var ama onun dışında pek etkili olamadı

daha çabuk oynaması lazım

Feghoulinin gelmesi iyi oldu

Kendisi şu anda takımın en zayıf halkalarından biri diğerleri de;

Rodriguez
Tolga
Linnes
Serdar

10 milyonluk hayalet.

Sahada boş boş gezmekten başka hiçbirşey yapamıyor.

Sneijder'in krampon bağı bile olamaz

Sürün yağlı surat!

Geldi geleli sneijder yerine bula bula bunu mu aldiniz dedim

bir dogru yaptin hizli futbola uygun adamlar aldin

ama sen selcuk ve belhanda gibilerle bunu baltalarsan tum takima ruzgar yelkeni takmis gibi yavaslatirsin

bu adam basa bela olacak kesin . Asiri da maliyetli

Savunma yonu cidden iyi ama 10m harcanan ve 10 numara forma giyen birinden hucumda daha etkili olmasini bekliyoruz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk belhanda yorumum olsun buda ciddi anlamda.

Fasla laga Luga yapmaya gerek yok : kötü oynamıyor. Rezalet oynuyor hucumsal anlamda.
Takım savunmasında iyi ama.

Oyununu geliştirmeli. Bu adam her maç iyi oynamadığı sürece memnun edemez kimseyi. Herkes kötüyken en çok yorum bu adamın postuna geliyor.

Hücum icin aldigin adamin 3 haftada en cok övüldügü yönü kosu mesafesi ve defansif katkisi. Oturup bir düsünmek lazim.

Belhanda gibi bir 10 numarayı değerlendirirken klasik 10 numaralara kıyaslama yapmadan değerlendirmek gerekiyor, bu 10 numara bekinin kademesine giren, topunu kazanmak için savaşan dolayısıyla diğer klasik 10 numaralara göre daha çok enerji tüketen bir 10 numara. Takım savunmasına çok yardımcı oluyor. Mevcut oyun yapımıza uygun , hücumda yeterli görmüyorum ama eleştiri için erken buluyorum, fiziksel olarakta sanıyorum %100 değil. 2-3 hafta sonra daha net görebiliriz.

Bizim 10 numaramız daha iyi olmalı.Belhanda kötü değil ama neredeyse hiç fark yaratmıyor.Badou ndiaye 10 numara mevkisinde daha iyi oynar bence.

ilk yari 2-3 bos alan bulduk ceza sahasina yakin. Belhanda bu pozisyonlarin icine etti.
Kalitesi tartismasiz ama oyunu hala yetersiz.

bana laf eden kekolar nerede ? Hani Recep gibileri ? Ilk söylentiler gelir gelmez 8 mio verilmez, fos olacak derken .

Eeee? "Tarafsızlık" hakkında söylediğin yanlış. Bir kez daha söylüyorum, tarafsız bir kişi, bir konu hakkında yalnızca olumsuz veya yalnızca olumlu bi görüş belirtebilir.

Ne "eeee?"si ???

Mesajında da boldladığım "Taraflı falan değilim" , "Doğrusunu söylemedin. Doğrusunu ben söyledim." kısımlarını söyleyen birine ne diyebilirim daha?

Ne söylesem fayda etmeyecek. Kapalısın. Almıyorsa zorlamanın manası yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt