#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok kolay top kaybı yapıyor ve savruk tarzı var ama çok yetenekli, Rodrigues'e attığı pas muazzamdı. Koşup mücadele etmesi, hırslı oynaması iyi ama top kayıpları ve oyun içinde kaybolması her şeyi berbat ediyor. Daha az top kaybı ve basit oynaması lazım.

Ne "eeee?"si ???

Mesajında da boldladığım "Taraflı falan değilim" , "Doğrusunu söylemedin. Doğrusunu ben söyledim." kısımlarını söyleyen birine ne diyebilirim daha?

Ne söylesem fayda etmeyecek. Kapalısın. Almıyorsa zorlamanın manası yok.
Boldladığın kısımların ne gibi bi bağlantısı var ki? :D Birinde Belhanda'dan bahsediyorum, ötekinde tarafsızlığın ne olduğundan. :D Ki yukarda da yineledim tarafsız bir kişinin yaptığı yorumda hem olumlu hem de olumsuz yönlerden bir arada bahsetme zorunluluğu olmadığından.

Sneijder den değil de Belhanda dan beklediklerimizi yapmaya çalışsa çok daha başarılı olacak.

Boldladığın kısımların ne gibi bi bağlantısı var ki? :D Birinde Belhanda'dan bahsediyorum, ötekinde tarafsızlığın ne olduğundan. :D Ki yukarda da yineledim tarafsız bir kişinin yaptığı yorumda hem olumlu hem de olumsuz yönlerden bir arada bahsetme zorunluluğu olmadığından.

Bağlantısı var demedim. O kadar açıklamama ve yaptığın yoruma yaptığım yorumuma karşı o cümleleri kuran birine ne diyebilirim ki diye birşey yazmadım. Nato kafa nato mermer yani. Zorlamanın bir manası yok.

tolga bugün teknik acidanda belhandadan iyidi, nerenle izliyorsun anlamadimki, tolga su an en son kisilerdendir elestiriyi hak eden!
Maçları çok iyi takip ettiğimi düşünüyorum

Ayrıca belirttiğim fikirde Tolga Belhanda'dan daha mı kötü dedim

Bence ne yazdığımı tam olarak algıladığını zannetmiyorum

Tekrar açıklayayım sana; şu anda takım kurgusunda en zayıf halkalarımız ismini saydıklarımdır

Umarım şimdi net olarak anlatabilmişimdir

Soruma cevap veremiyorsun. Herkesi eleştiriceksin o zaman. Git mariano ve muslera postlarına ve fernando. Aynı zamanda linnes ve tolga.

Olum sen iyi misin? Belhanda'yı eleştirenler 4 maçlık performansa göre eleştiriyor sen diyorsun ki golde şunların hatası var onları da eleştirin? Sneijder'in yerinde değil Belhanda Mustafa Sarp da olsa laf ettirmezsiniz. Sneijder'in gidişi haklı olmalı çünkü..

Gol pozisyonu haricinde maç içinde hiç yoktu. Eğer böyle devam ederse ilk kesilecek isimlerden birisi. Daha fazla sorumluluk almalı.

Yalnız şu konudaki mesajlar acınası derecede. Sneijder ile karşılaştırılması doğal ama Sneijder'in manevi evladıymış gibi davranılması neden. Bir kaç kişinin düşüncesine göre Sneijder'den soğuyacak değilim ama kimi hastalıklı düşünceler var ki okuduğuma inanamadığım.

Bu adam 4 maçtır kötü oynuyor bu kadar basit. Gayet açık ve net. Bunu söyleyenler Sneijder sevdalısı değil, olanı söylüyorlar. Fakat savunanlar Sneijder nefretiyle yapıyorlar bunu..

Bağlantısı var demedim. O kadar açıklamama ve yaptığın yoruma yaptığım yorumuma karşı o cümleleri kuran birine ne diyebilirim ki diye birşey yazmadım. Nato kafa nato mermer yani. Zorlamanın bir manası yok.
Benim yaptığım açıklamalara karşı sen bişey dedin mi peki? Ha "nato mermer" dedin. Oooo. Büyük iş. Bravo.

performansı ne yazıkki çok yetersiz. top hakimiyetinin bukadar kötü olması ve çok top kaybeden bi oyuncu olması beni şaşırrtı açıkçası

Bu adamda mental sıkıntılar var böyle mal mal pas hatası yapması normal degil

Belhanda da 136 sayfa yazı varken Ndiaye 53 , denayer 3, geçen sene takımda bulunan serdar 101. Fernando 38 sayfa yazı var. Başka birşey demiyorum ahuahuahuahuu.

Benim yaptığım açıklamalara karşı sen bişey dedin mi peki? Ha "mermer" dedin. Oooo. Büyük iş. Bravo.

Oğlum açıklamamı yaptım adam gibi. Ne bu tavır şimdi? "Büyük iş" falan?

Söylediğimi kabul etmemekte ısrar ediyorsun. Eeee? Ne yapıcam, işim yok illa kendi düşüncemi sana kabul ettirmeye mi uğraşacağım?

Almamakta ısrar ediyorsun ne diye uğraşayım? Nato kafa nato mermer demem mi koydu yani? Alla alla..

Adam düzelecek diye beklıyoruz ama gün gün kötü gidiyor bundan sonra kı seviye selcuk seviyesi

çik oyna simdi

kac haftadir bu ani bekliyordun

Terbiyesizlik yapmanın anlamı yok.

Boş boş konuşacağına daha önce yzdıklarıma ve maç sonunda yazdıklarımı bak sonra gel yorum yaz. Senin zihniyetin bu şekilde diye başkasını da öyle sanma. Biz takımımız yenilince fırsat bilip oyuncu eleştirmiyoruz. Ben gördüklerimi söylüyorum, bu yazdıklarım seni rahatsız ediyorsa şikayet et butonuna bas yada okuma geç git.

Belhanda da 136 sayfa yazı varken Ndiaye 53 , denayer 3, geçen sene takımda bulunan serdar 101. Fernando 38 sayfa yazı var. Başka birşey demiyorum ahuahuahuahuu.

Aralarında en kötü oynayan olduğu için olabilir mi? Ya da her eleştirene durduk yere laf attığınız için?

Bu maça kadar temkinli davrandım konuşmak için ama o pozisyonda beklentimizi karşılayacak gibi durmuyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terbiyesizlik yapmanın anlamı yok.

Boş boş konuşacağına daha önce yzdıklarıma ve maç sonunda yazdıklarımı bak sonra gel yorum yaz. Senin zihniyetin bu şekilde diye başkasını da öyle sanma. Biz takımımız yenilince fırsat bilip oyuncu eleştirmiyoruz. Ben gördüklerimi söylüyorum, bu yazdıklarım seni rahatsız ediyorsa şikayet et butonuna bas yada okuma geç git.
her maç ayni seyi yaziyorsun neyini okuyacam

neyse sen eglen burda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt