#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baska 10 no alalim bari dedim. Gelmeden önce hemen dedim sakin ama sakin gelmesin, gerekirse baska bir sisteme gecelim, ama bu herif gelmesin. Boru gibi girdi bi yerimize
Ne deyım musap sıgarayı bırakacaktım bugun yarına erteledım! Şu milli takım aralarıda cok bozuyor takımları

Ben olsam bu gereksizin yerine o fernandonun yanindaki ismi benzer adami da alirdim orta sahaya

bir kisinin cigeri kosmasi bile cok farkettiriyor

bugun belhanda ve selcuk takimin yine ayagina baglanmis takozdular , hiz olmadikca hic bir sey olmaz

Haklisin musap ama ben adama sans vermekten yanaydım siz sneijder kalsa bundan ıyı dıyebılıyomusunuz? o da kötü buda. keske konoyu alaydık
Sneijder kalsa bence daha rahat gol atardık ama orta sahamıza da rakip daha kolay üstünlük kurardı. "Daha iyi/kötü olurdu" diyemeyeceğim ama Sneijder'i arkasında Fernando ve Ndiaye gibi 2 hayvan gibi orta sahayla görmeyi çok isterdim şahsen.

Sneijder kalsa bence daha rahat gol atardık ama orta sahamıza da rakip daha kolay üstünlük kurardı. "Daha iyi/kötü olurdu" diyemeyeceğim ama Sneijder'i arkasında Fernando ve Ndiaye gibi 2 hayvan gibi orta sahayla görmeyi çok isterdim şahsen.
Valla ılk 2 sene kı sneijderi dünyada kı hıc bır 10 numaraya degısmezdım bu takım ıcın ama suan kı durumu kötü belhanda ıle yarısırlar

%55 hayal kırıklığı olacaksın kardeş bu yuzdelik gittikce düşer insallah

hücumda yetersiz kaliyor

Sorumluluk almıyor.Şut kabiliyeti yok.Adam geçemiyor.Sadece mücadele ediyor diye koskoca Galatasaray takımının 10 numarası belhanda olmaz.

Farkındamısınız gelen tüm oyuncular(Belhanda hariç) için 2-3 hafta geçsin takıma alışsın bir de öyle yorum yapalım demiyoruz, çünkü kaliteli oyuncu kendini ilk maçta belli eder. Sonra olumsuz yorum yapınca Sneijder üzerinden laf kalabalığı yapıp haklı duruma geçmeye çalışıyorlar. Bu adamdan ciddi kazık yedik o paraya çok daha iyi oluncu alınırdı bunu kabul etmek bu kadar zor olmasa gerek.

Yok neymiş defansa yardım ediyormuş, abi biz Ndiaye ve Fernando'yu niye aldık? Belhanda'nın asıl işi ofans, haftalar ilerledikce ve maçlar zorlandıkca kilidi açmak için Belhanda'nın ofansif katkısına ihtiyacımız olacak ama bu görüntüsüyle bunları yapacak kapasite de değil ne yazık ki. Bizde isteriz çok başarılı olsun ama görünenler ortada.

Arkasında fernando, ndiaye ve tolga orta sahasıyla Sneijder gibi basit oynayan ve kilit paslar atan bir futbolcu daha fazla katkı sağlardı. Buna rağmen Sneijder'in bu sistemde iş yapmayacağı savunuluyor. Bizim Belhanda'nın presine ve defansif katkısına ihtiyacımız yok. Hücumda takımı yönlendirmesi lazım. Bu kadar fazla top kaybeden futbolcunun defansif katkısı da nasıl övülüyor anlamadım gerçi.

Adamın hem top tekniği ve oyun görüşü düşük hem de laubali oynuyor.

Oynadığı oyunu filan geçtim laubali tavırları çok itici yahu çekilecek bir yanı yok gibi geliyor bana umarım değişir. İşin kötü yanı tüm takım bunun gibi oynayınca foyası ortaya çıkıyor.

ciddi adam gibi topunu oyna gerekirse rezil oyna.
ama bu ciddiyetsizlik olmuyor dayıoğlu

Ciddiyetsiz tavırlarından bende çok rahatsızım. Kendine çeki düzen vermesi lazım,garanti görüyor sanırım formayı.

Sneijder bu sistemde iş yapmayacağı savunuluyor çünkü bu sistemde klasik 10#la oynamıyoruz

Bu sistemde ofansif orta saha oyuncunun tek görevi sadece kilit pas atmak değil, aynı zamanda pres yapmak ve defansif katkı sağlamak. Eğer modern futbolu biraz takip ediyorsanız artık sadece hücum yapan 10#ların dönemi bittiğini anlardınız

Ek olarak Riekerink Sneijderi orta üçlünün solunda çift yönlü kullanmaya çalıştı bir ara. Geçen sezon kaleden uzak olmasının sebebi buydu.

Fakat Sneijder topla adam eksiltebilen bir futbolcu değil, top taşıyamıyor ileriye. Şut ve pasları da eskisi kadar iyi değil her ne kadar aksini düşünmek isteniyorsa.

Yukarıda yazdıklarım Belhandanın iyi oynamadığı gerçeği değiştirmiyor tabi. Ama bariz sistem farkı var

hay sneijderinize naptı 2 yıldır herif selcukla takımın altını oymaktan şimdi eleştirme zamanı değil

Fb de Gs de bu yatirimi ben arfa ya yapmadiklari icin pisman olacaklar

guilano ve belhanda , ben arfa nin tirnagi olamazlar . O adam da sorunlu ama saf yetenek , bir sekilde sorunlarina cozum bulup onu takima kazandiran level atlardi

illa ki sartsa bu lanet olasica orta sahada 10 numara belasi , bari gidip hakkaten iyisini al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt