#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım vites yükseltir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adami oynatmak icin onu tehdit edebilecek bir yedegi olmali. Mesela haftaya yedek baslamali.

Ama ne yaparsa yapsin haftaya ilk 11 oynayacagini biliyor!! :(

hay sneijderinize naptı 2 yıldır herif selcukla takımın altını oymaktan şimdi eleştirme zamanı değil

Geçen iki sezon kadrosu ile oda vasattı. Bizim demek istediğimiz,bu kadro kalitesi ile görmek lazımdı. Bence de bu kadro ile Belhanda kardeşimizden daha çok katkı sağlardı.

Bu adami oynatmak icin onu tehdit edebilecek bir yedegi olmali. Mesela haftaya yedek baslamali.

Ama ne yaparsa yapsin haftaya ilk 11 oynayacagini biliyor!! :(
Yoo gerekirse Ndiaye 10 çekeriz, Tolga-Fernando orta sahası, Rodrigues, Gomis, Feg oynayabiliriz rahatlıkla. Gidişat onu gösteriyor zaten sadece koşuyor diye oynayacaksa Tolga veya Ndiaye Belhanda'dan az koşmaz zaten.

Sanki isteksiz oynuyor, pek iplemiyor gibi. Geçtiğimiz haftalarda çok koruyup savundum ama goldeki katkısı dışında çok zarar verdi takıma

En çok da yetenekli olmasına rağmen bunu kullanmaması ve her aldığı topu geriye vermeye çalışması deli ediyor. Oyunu genişletmesi lazım Badou da pasör değil ve iyice kilitleniyoruz.

Hep diyorum ofansif aksiyonlarımızı arttırmak zorunda yoksa mevzu presse Tolga oynasın yerine o da yapar aynısını.

Fb de Gs de bu yatirimi ben arfa ya yapmadiklari icin pisman olacaklar

guilano ve belhanda , ben arfa nin tirnagi olamazlar . O adam da sorunlu ama saf yetenek , bir sekilde sorunlarina cozum bulup onu takima kazandiran level atlardi

illa ki sartsa bu lanet olasica orta sahada 10 numara belasi , bari gidip hakkaten iyisini al

Bi sen eksiktin troll efendi

2 saat yoktum günah keçisi hala belhandamı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kanatta oynar mı?

Geçen iki sezon kadrosu ile oda vasattı. Bizim demek istediğimiz,bu kadro kalitesi ile görmek lazımdı. Bence de bu kadro ile Belhanda kardeşimizden daha çok katkı sağlardı.

O sizin hüsnü kuruntunuz olabilir mi ? Duygusal bakıyorsunuz.

Rezaletdi
Canlı daha iyi belli oluyor çok laubali oynuyor adam son pasları verirken bile artistlik peşinde

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Yoo gerekirse Ndiaye 10 çekeriz, Tolga-Fernando orta sahası, Rodrigues, Gomis, Feg oynayabiliriz rahatlıkla. Gidişat onu gösteriyor zaten sadece koşuyor diye oynayacaksa Tolga veya Ndiaye Belhanda'dan az koşmaz zaten.

Ndiaye de yeterince gol tehdidi yuksek degil.

GS forvet arkasi oynayan adamin hayvan gibi gol tehdidi olmalidir.

Belhanda da ndiaye de o isi yapamaz.

Bu nasıl bir sistem ki ofansif orta sahanın defansa yardıma gelmesi hücumda oyunu yönlendirmesinden ve kilidi açmasından daha önemli. Bu sözde sistemin hücum planı nedir ya da bir planı var mı?

Sneijder adını duyduğunuzda kendinizi kaybettiğiniz için onun üzerinden örnek vermeyelim hadi. Bu sistemde daha doğrusu bu orta saha düzeninde defansa yardım eden 10 numara mı daha çok iş yapar yoksa basit oynayan ve kilit paslar atan 10 numara mı?

Valla bence Wesley de bitikti. Olsaydı daha iyi olurdu diyemiyorum. Ama geleceğe dair bir ihtimal üzerine konuşurken kanıt belirtemeyeceğimiz için bu tartışma sürer sene boyunca. :)

Ama bu Belhanda'dan bir yol olmayacağı gerçeğini de değiştirmiyor elbette.

Yarım sezon denenemez miydi? Yahut transfer edilip dönüşümlü oynatılsa iyi olmaz mıydı?

Taraftarın bir kısmında Sneijder'in öyle bitmez tükenmez bir kredisi var ki Sneijder çok kötü oynasa bile yapmış olduğu tek olumlu hareketle bütün olumsuzlukları bertaraf etmiş oluyor. Kayıtsız şartsız kendisini destekleyen taraftarın gözünde zirvede kalmaya devam ediyor. Sorun şu anda Belhanda'nın kredisizliği ve Sneijder'in dokunulmazlığı, kutsal bir adam olması.

Bu nasıl bir sistem ki ofansif orta sahanın defansa yardıma gelmesi hücumda oyunu yönlendirmesinden ve kilidi açmasından daha önemli. Bu sözde sistemin hücum planı nedir ya da bir planı var mı?

Sneijder adını duyduğunuzda kendinizi kaybettiğiniz için onun üzerinden örnek vermeyelim hadi. Bu sistemde daha doğrusu bu orta saha düzeninde defansa yardım eden 10 numara mı daha çok iş yapar yoksa basit oynayan ve kilit paslar atan 10 numara mı?

Ben klasik bir 10 numaradan ziyade top sürebilen, skor yapabilecek bir oyuncu olmasını isterdim ofansif orta saha pozisyonunda. Belhanda bu adam değil. Bu takımda biraz delici oyuncu eksikliği var. NDiaye ve Rodri dışında yapamıyoruz o işleri.

Taraftarın bir kısmında Sneijder'in öyle bitmez tükenmez bir kredisi var ki Sneijder çok kötü oynasa bile yapmış olduğu tek olumlu hareketle bütün olumsuzlukları bertaraf etmiş oluyor. Kayıtsız şartsız kendisini destekleyen taraftarın gözünde zirvede kalmaya devam ediyor. Sorun şu anda Belhanda'nın kredisizliği ve Sneijder'in dokunulmazlığı, kutsal bir adam olması.

Belhanda'nın tek talihsizliği Sneijder olayının üstüne gelmesi. Belki de bu umursamaz tavırları bundan dolayıdır. Kötü yönde etkilemiştir. Bekleyip görmek lazım. Ama Belhanda kardeşimizi tehdit edecek bir oyuncu olsa belki daha iyi olur.

10 numara giyerek 10 numara olunmuyor. Düz oynayarak işin olmaz bu takımda. Ekstra şeyler göstermesi gerek. Kotu oynamaya devam ederse taraftar baskısı artar

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt