#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk belhanda yorumum olsun buda ciddi anlamda.

Fasla laga Luga yapmaya gerek yok : kötü oynamıyor. Rezalet oynuyor hucumsal anlamda.
Takım savunmasında iyi ama.
Belki yorgunluktan olabilir bişey diyemem ama sola geçtikten sonra takım savunmasına katkısı iyi değildi, bir çok pozisyonda izledi. Kornerde yine çıkması gereken oydu çok geç uyandı ama kornerde tüm takım uyudu, yoksa o golü yemezdik çünkü takım iki maçtır hava toplarında iyi.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda toparlayacak sadece İNANIN.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Soruma cevap veremiyorsun. Herkesi eleştiriceksin o zaman. Git mariano ve muslera postlarına ve fernando. Aynı zamanda linnes ve tolga.
Şu maçı kaybetmedik ise bu muslera sayesinde. Golde çıkmadı diye eleştiriyorsan pozisyonu tekrar izle, Muslera defansın uyuduğunu fark edip çıkmak istiyor ama topun yüksek ve uzun geldiğini fark edince vazgeçiyor. Kaleci her topa çıkmaz, çıkamaz, yoksa kornerlerden yediğin gol sayısı daha fazla olur.

Oyununu geliştirmeli. Bu adam her maç iyi oynamadığı sürece memnun edemez kimseyi. Herkes kötüyken en çok yorum bu adamın postuna geliyor.
Çünkü alınan oyuncular içinde maliyeti en yüksek oyuncu bu, bu bir. İkincisi diğer oyuncular en azından ciddiyeti elden bırakmadan oynuyorlar. Belhanda yaptığı top kayıplarının ve pas hatalarının çoğunu bu yüzden yapıyor. Taraftarın kızdığı noktada bu, Galatasarayda oynayan adam bu kadar ciddiyetsiz top oynamayaz. Gelelim sana, sabahtan beri millete etmediğin laf, koymadığın posta kalmadı. En ilginç tarafıda, başkalarını neden eleştirmiyorsuniz diyip, körü körüne kötü oynayan Belhandayı savunman. Yani kendi kendini inkar etmeyi bırakıp birazcık daha sakin ve saygılı olmayı denemende fayda var.

Belhanda gibi bir 10 numarayı değerlendirirken klasik 10 numaralara kıyaslama yapmadan değerlendirmek gerekiyor, bu 10 numara bekinin kademesine giren, topunu kazanmak için savaşan dolayısıyla diğer klasik 10 numaralara göre daha çok enerji tüketen bir 10 numara. Takım savunmasına çok yardımcı oluyor. Mevcut oyun yapımıza uygun , hücumda yeterli görmüyorum ama eleştiri için erken buluyorum, fiziksel olarakta sanıyorum %100 değil. 2-3 hafta sonra daha net görebiliriz.
Bunları yapan zaten Ndiaye var, Fernando var, Tolga var hatta ve hatta kanat olarak geri gelmesi gereken Rodriguez var. Tam dört tane oyuncu bunu yapıyor zaten. Dolayısı ile aslında Belhandanın arkasını toplayıp temizledikleri için Belhandanın ileride daha rahat ve etkili olması gerekir.

Belki yorgunluktan olabilir bişey diyemem ama sola geçtikten sonra takım savunmasına katkısı iyi değildi, bir çok pozisyonda izledi. Kornerde yine çıkması gereken oydu çok geç uyandı ama kornerde tüm takım uyudu, yoksa o golü yemezdik çünkü takım iki maçtır hava toplarında iyi.

O korner golünde hatalı zaten oraya birisi gitmemesi. Adamlar orada iki kişi kimse gideyim demedi. Amatörce hata vallahi.

Sonra ne olduğunu anlayana kadar golü atılar zaten.

bu adama destek verdik bu güne kadar ama derhal toparlanması lazım
yoksa bu işin sonu iyi bitmez

Yeter ya ağlama duvarına çevirdiniz,bu adam sezonun en değerli adamlarından birisi olacak bizim için bugün kimse iyi değildi Fernando bile çok kötüydü,bu tip maçlar olabilir
Bizde zaten son üç maç ve bugün ki maçın geneli üzerinden yorum yapıyoruz. Geleceği görebilsem ilk önce sayısal loto oynarım ve gelecekte Belhandanın iyi olacağını görsem susarım ama şimdiye kadar verdiği izlenim öyle değil. Bunu şu anda dile getirmenin bir sakıncası yok. On hafta sonra daha iyi olursa iyiydi deriz.

Bu tip adamlarin hepsi sorunlu , artik ne selcuk gibi el frenleri , ne belhanda gibi overrated lar , ne de sneijder gibi ici gecmisler takimda yer bulmali

bu tip adamlarin bir seviye ustu olan alex ler sergenler bile zamaninda kosmuyor diye elestirilirken bu versiyonlar hem kosmuyor hem is yapmiyor

selcuk sneijder ve belhandanin toplam maliyetleri ve karsiliginda yaptigi islere bakilinca dedigim anlasilir

birini yolladik oteki basimiza kaldi derken bir tane de yenisini aldik

bunlar oyun kurucu yetenekli filansa benim bir kac gun once izledigim modric ne
bu sene Talisca tat vermediği için sık sık Alexten bahseder olmuşsun.

Son düzenleme:
Kötü oynamaktansa sanki iplemiyor gibi oynuyor. Bana bu garip geliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizde zaten son üç maç ve bugün ki maçın geneli üzerinden yorum yapıyoruz. Geleceği görebilsem ilk önce sayısal loto oynarım ve gelecekte Belhandanın iyi olacağını görsem susarım ama şimdiye kadar verdiği izlenim öyle değil. Bunu şu anda dile getirmenin bir sakıncası yok. On hafta sonra daha iyi olursa iyiydi deriz.

Fernando başlığında nerdeyse kimse kötüydü demiyor ama sayfalarca Belhanda karalaması okuyoruz neyse bişey demiyorum hiçbir zaman kalıplaşmış ön yargıları olan birisi olmadım,Bu maçta iyi olmadığını söyleyebilirim ancak bu takımın hücum alternatifi yok ortadan rakibi delmek dışında,Kanatta Tolga ve Rodrigues gibi iki kabiliyetsiz oynarsa Belhanda değil Isco olsa nafile

Toparlar karalar bağlamayın. Keşke Avrupa'da olsaydık da 4-5 günde bir maç yapsaydık.
Bi de böyle milli takım aralarında takımdaki kayış gevşiyor maalesef.

Kötü oynamaktansa sanki iplemiyor gibi oynuyor. Bana bu garip geliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öyle bir havası var hakikaten. İlk yarıda bir pozisyonda ortada topla buluştu. Çaprazda Gomis boşken pas vermek yerine gelen topu kontrol edip sektirerek terse döndü ve kaybettik. Yanımda olsaydı sopayla dalardım. :D

Düzelir diyorum ama adam her maç aynı tercihleri yapıyor. Bunlarda ısrar eden adam ya kafasızdır ya da iplemiyordur.

Fernando başlığında nerdeyse kimse kötüydü demiyor ama sayfalarca Belhanda karalaması okuyoruz neyse bişey demiyorum hiçbir zaman kalıplaşmış ön yargıları olan birisi olmadım,Bu maçta iyi olmadığını söyleyebilirim ancak bu takımın hücum alternatifi yok ortadan rakibi delmek dışında,Kanatta Tolga ve Rodrigues gibi iki kabiliyetsiz oynarsa Belhanda değil Isco olsa nafile
Çünkü Fernando ciddiyetsiz oynamıyor, fark burda. Kötü oynamak başka, ki her oyuncunun hatta takımın gününde olmama gibi bir hakkı var, ciddiyetsiz oynamak başka. Hücum konusunda katılıyorum ama bu hücum ekseninde Belhanda da var ama kaybettiği toplar yüzünden verdiği zarar yararından fazla.

Son düzenleme:
Yetenek var ama laubali

2 Mac yedek kalsin kendine gelir belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt