#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu keselim de kim oynasın? Bu adama mecburen en az 13 hafta katlanacağız.
Feghouli sağ kanat, Rodriguez sol kanat mesela, ortada yine Fernando, Ndiaye ve bayağa solda kalmak şartı ile Tolga çünkü Tolga ne kadar merkeze yakın oynarsa o kadar çok batırıyor. Yada Linnes Lato önlü arkalı sol taraf, böylece Linnes tek başına savunma yapmak zorunda olmaz, sağ kanat yine Feghouli.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çünkü Fernando ciddiyetsiz oynamıyor, fark burda. Kötü oynamak başka, ki her oyuncunun hatta takımın gününde olmama gibi bir hakkı var, ciddiyetsiz oynamak başka. Hücum konusunda katılıyorum ama bu hücum ekseninde Belhanda da var ama kaybettiği toplar yüzünden verdiği zarar yararından fazla.

Neye dayanarak ciddiyetsiz oynadı?

Bayağı ciddiyetsiz oynadı yani yalan yok. Sanki 5-0 öndeymişiz ve maçı ciddiye almaya gerek yok gibi bir havası vardı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bilmiyorum valla ben pek bunu hissetmedim maçı izlerken ama takımın genelinde bir bitiklik ve düşüklük gördüm Belhanda dahil

Feghouli sağ kanat, Rodriguez sol kanat mesela, ortada yine Fernando, Ndiaye ve bayağa solda kalmak şartı ile Tolga çünkü Tolga ne kadar merkeze yakın oynarsa o kadar çok batırıyor. Yada Linnes Lato önlü arkalı sol taraf, böylece Linnes tek başına savunma yapmak zorunda olmaz, sağ kanat yine Feghouli.

Badou orada kalmalı abi veya Belhandayı 8 numara gibi deneyip Badou 10 oynar.Şu takıma Feg kesin girer ve formlarına göre Lato-Denayer girerse girer. Maalesef yedeklerimiz çok kötü.

Neye dayanarak ciddiyetsiz oynadı?
Bir pozisyon nazarında anlatayım. Ceza sahasının sol köşesinde Gomis bomboş, Belhandanın yüzü ona dönük, oraya pas atacağına döndü, çalışma girdi, baktı olmayacak pas vermek istedi ama artık iş işten geçmişti çünkü rakip kapatmıştı. Orada o pası Gomise vereceksin. Yine ikinci bir pozisyonda Gomise giden topu kesti, Gomise pas yolu açıkken, önüne bıraksa gol pozisyonu olabilecek durumda defansın üzerinden sağ tarafa aşırtma pas denedi. Ha belki Gomisin pozisyonu ofsayt olabilir bilmiyorum, bana aynı izada geldi ama sağa daha net pas verebilirdi.

Haftaya gol asist yapar telafi eder. Neyse hayırlı geceler. 143. sayfaya gidiyoruz. Diğer yeni transferlerin toplamı kadar.

Bugün golün benim için hazırlayıcısı Belhanda, Rodriguez o pası zaten oraya vermeli. Ama gördüğün gibi bu yinede kötü oynamasına engel olmadı.

Evet belhanda pas dışında sahada yoktu. Mesele ndiaye pasta vermedi. Fernandoda aynı şekilde. Rodrigues yada tolgada. Belhanda biraz itici biri sevmeyenler için göze batması normal. Böyle giderse her iyi yaptığı işte burası 20 sayfa dolacak kötü yaptığındada. Sene sonu 1k bulur silmezlerse.

Sezon başından bu yana bir ciddiyetsiz bir ukala oynuyor. Gelip de saçma bir şekilde nete göre ciddiyetsiz demeyin. Bildiğin ciddiyetsiz işte adam. Yetenekli ama laubali oyun tarzı var. Sene başından beri bir tane maçta disiplinli, ayağına top geldiğinde istikrarlı olduğunu iddia eden varsa buyursun değerlendirelim.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet belhanda pas dışında sahada yoktu. Mesele ndiaye pasta vermedi. Fernandoda aynı şekilde. Rodrigues yada tolgada. Belhanda biraz itici biri sevmeyenler için göze batması normal. Böyle giderse her iyi yaptığı işte burası 20 sayfa dolacak kötü yaptığındada. Sene sonu 1k bulur silmezlerse.
Fernandoyu izle bakalım dikkatlice, kaç tane Kritik müdahalesi var. Fernandonun ana görevi bu, süpürmek. Ndiaye için o kadar pres yapmasına rağmen neler söyleniyor ama bir fark var yine, adam ciddiyeti bir dakika dahi elden bırakmıyor. Hata başka, bazı konularda yeteneğinin yetersiz kalması başka, ciddiyetsiz olmak başka. Galatasaray forması giyen hiç bir oyuncu ciddiyetsiz olamaz.

Fernandoyu izle bakalım dikkatlice, kaç tane Kritik müdahalesi var. Fernandonun ana görevi bu, süpürmek. Ndiaye için o kadar pres yapmasına rağmen neler söyleniyor ama bir fark var yine, adam ciddiyeti bir dakika dahi elden bırakmıyor. Hata başka, bazı konularda yeteneğinin yetersiz kalması başka, ciddiyetsiz olmak başka. Galatasaray forması giyen hiç bir oyuncu ciddiyetsiz olamaz.

İlla bir kulp bulucanız ne diyim.

Tolga veya Garry ile ikiye bir yapmak ya da tekte savunma arkasına kaçırmak mümkün değil, biraz zaman verilmeli bence Feghouli ile birlikte izlemek lazım. Vurdumduymazlığı can sıkıyor ama aşar herhalde.

Şu takımla birkaç maç oynasın ve bir de bu şekilde izleyebilelim istiyorum;

Muslera

Mariano - Maicon - Denayer - Latovlevici
Fernando - N'Diaye
Feghouli - Belhanda - Rodrigues
Gomis

Yine ışık vermezse eğer Lincoln gibi elimizde patladı demektir. Umalım ki böyle bir şey olmasın.

Muslera

Fernando - N'Diaye
Gomis

Yine ışık vermezse eğer Lincoln gibi elimizde patladı demektir. Umalım ki böyle bir şey olmasın.

Takım iyi oynarsa, belhanda standart oynasa bile göze batmazda. Böyle deplasmanlarda malesef önceki oyuncu yüzünden hep kötü sonuçta bu adama yüklenilecek.

Muslera

Fernando - N'Diaye
Gomis

Buda bir etken olabilir aslında, sonuçta ortada oynayan oyuncu kanatlara dönmek ister ama bir kanat yok şu anda. Ama laubali oluşu başlı başına bir sorun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt